Mesečni horoskop MAREC 2024

Mesečni horoskop MAREC 2024 za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja 13 minut

Združevanje energij, ki ga bo v prvem delu marca povzročilo Sonce v znamenju rib vam bo omogočalo, da se počutite koristne. Prihaja močna naklonjenost abstraktnim oblikam ustvarjalnosti. Vzeti si čas za raziskovanje domišljije bo najboljša izbira. Prav tako vas bo mikalo raziskovanje metafizičnih sfer. Povečana intuicija bo razkrila veliko o ljudeh in okoliščinah, zato se pripravite na sprejemanje prave resnice, kar zaradi intenzivnih zaznav ne bo lahka naloga. Pridobili boste sposobnost, da ste korak pred drugimi, da lahko predvidevate, kaj potrebujejo drugi in kako se bodo odzvali.

Z veseljem boste v tem obdobju priskočili na pomoč in vedno boste na voljo svojim družinskim članom in prijateljem. Prihaja močan čut za intuicijo zato boste vedeli, kaj storiti, ko se okoliščine spremenijo. Energija rib vas bo opomnila, da morate skrbeti za svoje zdravje. Poglobili se boste v to, kaj ste do sedaj naredili in ugotovili, da lahko vse skupaj še nadgradite. Potrpežljivost bo neverjetna, zato bo marsikdo presenečene nad tem, da se ne boste kot običajno odzivali preveč ponosno.

Pazite pa da ne pozabite negovati tudi sebe. Bodite budni in se vprašajte, kdaj si lahko dovolite, da postanete žrtev kakšnega zunanjega vpliva, saj bo igranje vloge žrtve stopilo v ospredje. Ne pozabite pa, da je biti žrtev način prepuščanja občutku nezmožnosti obvladovanja življenja. Pri zadevah in situacijah, ki jih ne boste sposobni obvladati, se lahko izognete prevzemanju odgovornosti zase.

Izogibajte se v zadnjem delu marca, ko Sonce prehaja v znamenje ovna situacijam, ki bi lahko vaše dvome poglobile in skušajte razumeti, da ima vsak pravico do svojega mnenja. Najbolj pomembno vam bo uživati v tem trenutku sedaj, brez da bi se spraševali kakšna je bila preteklost in kakšna bo prihodnost. Z veseljem boste v tem obdobju začeli nekaj novega, težko boste pri miru, brez hrane za dušo. Vedeli boste kaj hočete, in znali boste poiskati najhitrejšo pot do cilja.

Mesečni horoskop MAREC 2024 za vsa astrološka znamenja

Neodvisnost bo na vrhu vaših prioritet. Neposredni in nezapleteni se boste lažje soočali z raznimi globokimi bremeni in težavami ter jih pustili za sabo osvobojeni. Najbolj boste zadovoljni, če vam bo uspelo doseči, da se vaše življenje premika naprej aktivno in barvito, iskali boste predvsem kakovost. Obdarjeni boste z neposredno, ognjeno naravo, zaradi katere boste vedno znali stopiti korak naprej, brez da bi se spraševali, če je to potrebno ali ne.

Irenino Sonce se nahaja v znamenju ovna, zato je njena osebnost izrazito stabilna. Rada uveljavlja svojo voljo in običajno ne odneha tudi takrat, ko vsi obupajo. Njena ambicioznost nima meja, v določenih situacijah trmasto vztraja pri svojem, vendar samo takrat, ko je popolnoma prepričana. Vedno govori resnico, tudi če je kruta boleča. Neposrednost in iskrenost ne poznata meja, kar šibki ljudje težko prenesejo. Zadeve zaznava v realni luči in z veseljem svetuje na neposreden način.

Želi biti gospodar svojega časa in usode, zato jo določeni posamezniki pogosto ne razumejo. Nima časa za pretirano razmišljanje, saj se njeno življenje premika tako zelo hitro, in želi, da čim prej doživi vse, kar se ponuja in ujame vsako priložnost. Zaradi aspekta med Soncem in Neptunom je z bujno domišljijo polna navdiha in zelo emocionalna. Vse svoje kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. S svojim občutkom za estetiko obožuje umetnost in lepoto.

Z Venero v Biku je to moški, ki se v družinski vlogi odlično znajde in partnerico ceni ter razvaja. Sonce ima v znamenju Ovna, zato je pozitiven, vitalen, samozavesten, odločen, energičen, podjeten, aktiven, učinkovit, pogumen in samozadosten. Uživa v tekmovanju in lastni iniciativi. Je rojeni zmagovalec, ki lažje kot ostali pride do cilja. Suhoparne obveznosti ga utrujajo, ni se pripravljen dovolj žrtvovati in trdo delati, čeprav globoko v sebi ve, da je to nujno potrebno, če želi doseči svoje cilje.

Njegovi cilji so visoki, ima veliko vizijo in ni nikoli zadovoljen s sabo, razen, če lahko na kraljevski način doseže svoje cilje. Je zelo preračunljiv in vedno pripravljen, da dobro idejo spremeni v kapital. Če zna koristno uporabiti svoje stike s pomembnimi ali uspešnimi ljudmi lahko doseže pomemben položaj. Dobrodušen in šarmanten, ima močno razvit občutek za pravičnost. Pripravljen se je tudi žrtvovati.

V katerem znamenju se bo v mesecu marcu nahajala Venera?

Venera se bo v začetku marca nahajala v vodnarju, 11. marca prehaja v znamenje rib.

V katerem znamenju se bo v marcu nahajal Mars?

Mars se bo v prvem delu marca nahajal v vodnarju, 22. marca preide v znamenje rib.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu marcu največ sreče na področju denarja in kariere?

Na področju denarja in kariere boste imeli v marcu največ sreče rojeni v znamenju bika, raka in tehtnice.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu marcu največ sreče na področju zdravja in počutja?

Največ sreče na področju zdravja in počutja boste imeli v marcu rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in leva.

Preberite tudi MOŠKI, KAKO OSVOJITI ŽENSKO RIBICO? in RIBE, V KATERO DEKADO SPADATE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V začetku marca, ko boste črpali energijo preko Merkurja in Sonca v znamenju rib, bo vse kar vas obdaja zelo preprosto, zato ne razmišljajte preveč o tem, kako boste nekaj zaključili. Na področju odnosov se vam v sredini meseca, ko boste dali težje obveznosti malce na stran nakazuje sproščenost.
Tudi če bodo v zraku nemirne energije, vas to ne bo zmotilo, saj boste zadovoljni s sabo. Na čustvenem področju boste v zadnjem delu marca, ko vas bo spremljal vpliv Marsa v ribah bolj občutljivi ter, ko bo nekdo želel od vas odgovor na svoje vprašanje, zamišljeni.

Smernica, namig za mesec marec
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V marec se boste podali nihajočega razpoloženja. Energija Sonca v ribah vam bo po eni strani naklonjena, po drugi strani pa vas lahko preveč občutljivosti spravi v zoprno situacijo. Motilo vas bo, da se zaradi pretiranega razmišljanja ne boste sposobni osredotočiti na najnujnejše zadeve.

Prav tako boste morda na trenutke ostali brez besed. Iskrenost in direkten pristop bosta konec marca, ko se boste poistovetili z energijo Sonca v znamenju ovna igrala pomembno vlogo. Tistim, ki razlagajo vse kar se jim zgodi na dolgo in široko se boste znali spretno umakniti.

Smernica, namig za mesec marec
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sonce v znamenju rib lahko v začetku marca prebudi čustva, za katera ste bili še pred kratim prepričani, da niso več vaša domena. Zaradi analiziranja in neprestanega tuhtanja ne boste dobro razpoloženi, zato se je treba z njimi soočiti ter potegniti črto. V sredini meseca pričakujte spontane energije, povezane z navdušenjem glede situacije, v kateri se boste znašli.
V zadnjem delu marca se lahko s Soncem ki prehaja v znamenje ovna prebudi nestrpnost, še posebej pri tistih, ki boste morali na določeno stvar čakati. Zunanji pritiski vam tudi zasebno ne bodo dali miru, vznemirjali vas bodo na vsakem koraku, zato se na glas pogovorite s sabo in se zavihtite k prijeni energiji.

Smernica, namig za mesec marec
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V marec se boste z energijo Sonca v znamenju rib podali veliko bolj sproščeni. Vezani si boste vzeli več časa za ljubljeno osebo, samski raki in rakice pa boste zaupali vase, končno ne boste več tako obremenjeni s svojim statusom. Na področju kariere bo sredi meseca stanje podobno bojišču. Nekdo od sodelavcev bo s svoji načinom delovanja ves čas kradel vašo energijo. Pazite, da ne izgubite interesa, saj se vam bo marsikaj zdelo zelo moteče.
Energija Sonca v znamenju ovna vam bo v zadnjih dneh marca podarila priložnost da uredite nekaj, kar vam še pred kratkim ni bilo namenjeno. Pomembno bo, da prisluhnete navodilom in vztrajate do konca.

Smernica, namig za mesec marec
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sprememba videza, ki ste jo nekateri naredili, bo v začetku marca opažena, zato boste delovali še bolj samozavestno kot običajno. Samski levi in levinje, čustveni odzivi bodo tokrat zelo modri in logični, saj ste naveličani oseb, s katerimi se ne morete povezati tudi na intelektualni ravni.
Če si boste dovolili brskati po podzavesti, boste spoznali, da vas poti, ki so vam namenjene vodijo v nekaj razburljivega. Konec marca z energijo Sonca v znamenju ovna bo zelo ugoden za napredek in dvig na lestvici priljubljenosti. Preseneti vas lahko tudi kakšno nepričakovano nakazilo.

Smernica, namig za mesec marec
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kakorkoli se boste na področju kariere v začetku marca, ko se bo Merkur nahajal v znamenju rib odločili, poskusite ostati bolj zbrani. Najboljše bi bilo, da bi vse skupaj še enkrat dobro premislili. Naj vas tokrat ne ovira negotovost, ki samo zmanjšuje možnosti za preboj. Nekdo bo sredi marca pritegnil vašo pozornost, zato se prepustite spogledovanju in nikar še ne delajte dolgoročnih načrtov.
V zadnjem delu marca, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju ovna boste marsikoga, ki vas sicer dobro pozna presenetili. Povedali boste vse, kar vam leži na srcu, brez da bi zraven razmišljali, kako bo nasprotna stran odreagirala.

Smernica, namig za mesec marec
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj, kar po tihem upate že nekaj časa, boste z energijo Venere v znamenj vodnarja končno dobili, zato vam bo odleglo. Poslovne zadeve boste reševali zbrano, saj bi se radi zavzeli tako kot je treba. V drugi polovici marca si boste zaželeli tudi kaj bolj prijetnega. Umaknili se boste od težjih opravkov, ter upali, da to na finančnem področju ne bo pustilo kakšnih posledic.
Sprejmite lepe komplimente glede svojega videza in uživajte v tistih trenutkih, ki bodo dišali po ljubezni. Ne borite se z egom nekoga, ki je težek zalogaj, prav tako ne pričakujte da se bo spremenil. Izkoristite svoje potenciale, le tako boste izpopolnjeni.

Smernica, namig za mesec marec
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naredite v začetku marca, ko vas bo spremljal Merkur v ribah na področju kariere kar je potrebno, nato se tiho umaknite, saj priznanja verjetno ne boste deležni. Počakajte, da se v odnosu s sodelavci in nadrejenimi vzpostavi prava energija. Notranji nemir vas bo prisilil, da uveljavite svojo voljo, vendar se skušajte v trenutkih, ki bodo dišali po napetosti brzdati.

Velika večina vas bo obremenjena s preteklostjo na čustvenem področju. V zadnjih dneh marca, ko bo Sonce v ovnu, boste končno doživeli priložnost doživeti prijetno srečanje, ki vas bo navdihnilo z dobro voljo. Ne boste več nezadovoljni sami s sabo.

Smernica, namig za mesec marec
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zanimiva oseba nasprotnega spola vam bo v začetku marca, ko boste zaradi energije Sonca v ribah razneženi naklonjena kot že dolgo ne. Končno boste znali razumeti tudi globlje namige. Če si boste dovolili, se vam lahko zgodi nekaj nepozabnega. Na področju kariere in financ vas lahko v sredini meseca zajame malodušje, boste imeli občutek, da vam nič kar vas obdaja ne ustreza.
Motivacijo boste dobili v zadnjem delu marca, ko vas bo pogumna energija Sonca v znamenju ovna prepričala, da stavite na srečo in svoje sposobnosti. Izogibali se boste stranskih vlog ter nepomembnih malenkosti.

Smernica, namig za mesec marec
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Situacije, ki se bodo prebujale zaradi Merkurja v znamenju rib v začetku marca vam ne bodo najbolj všeč, zato se  poskusite usmeriti v možnost krajšega oddiha, da se nekoliko umaknete od napetega ozračja. V kolikor boste želeli sredi meseca prodreti, boste morali pokazati več pripravljenosti.

Zadeve, ki še niso potrjene naj vas ne zanimajo preveč, saj se lahko vse skupaj sprevrže v pravi negativen vrtiljak. Nekdo vas bo prepričeval, ter vas spraševal, zakaj iščete drugačen izhod. Pazite v zadnjih dneh marca z denarjem, da se ne bi zaradi energije ovna napačno odločili.

Smernica, namig za mesec marec
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne bodite zaradi raznih preteklih prevar in razočaranj slabe volje. Pri vseh nalogah poskusite biti nekoliko bolj previdni, saj se bo dogajalo nekaj, kar vas bo spravilo v dvom. V sredini meseca, ko bo vse steklo bolj gladko, se boste domislili nečesa zanimivega, tudi če nekdo še ne bo pripravljen sodelovati, boste vztrajali do konca.

V zadnjem delu marca, ko Sonce prehaja v znamenje ovna, se bodo stvari obrnile vam v korist. Nihče vas več ne bo pustil na cedilu. Svojo prednost boste še povečali, če se boste pogovorili z nekom, ki je močnejši od vas. Odločiti se morate glede čustev in določenega razmerja, saj vas lahko ravno to ustavlja pred sproščenostjo.

Smernica, namig za mesec marec
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Osredotočite se v začetku marca, ko bosta Sonce in Merkur v vašem znamenju na karierne in finančne zadeve, saj si boste v nasprotnem primeru povzročili le še težjo situacijo. Pomagal vam bo nekdo, na katerega običajno ne računate. S pravimi besedami boste rešili vse kar je bilo še pred kratkim nejasno.

Uporabite iskrenost, pa boste na področju ljubezni razrešili taiste zadeve, ki vas bremenijo ali jezijo. Doma bodo zadeve konec marca, ko bo Mars v vašem znamenju začele dobivati druge dimenzije. Preden vam stvari uidejo iz rok, si vzemite čas za pogovor in nikar ne bodite tako občutljivi. Kar ne gre takoj, bo šlo morda kasneje.

Smernica, namig za mesec marec