KAJ ODBIJA NASPROTNI SPOL GLEDE NA VAŠE ZNAMENJE?

Preverite, kaj odbija nasprotni spol glede na vaše astrološko znamenje!
Preverite, kaj odbija nasprotni spol glede na vaše astrološko znamenje!

Preverite, kaj odbija nasprotni spol glede na vaše astrološko znamenje!

Predviden čas branja 6 minut

OVEN

Ovni, vedno v elementu, vedno v razmišljanju in vedno povsod. Vendar ta vaš divji tempo določene posameznike dobesedno odbija, saj imajo občutek, da vas nikoli ne bodo dohiteli. S svojo povišano stopnjo stresa delujete odbijajoče. Zato se skušajte notranje umiriti. Odbija tudi vaš občutek, da imate vedno v vsem prav in da ste vedno prvi in najboljši. Tekma je sicer za nasprotno stran izziv, vendar ne dolgoročen.

BIK

Vsaka oseba, ki izžareva notranjo samozavest, je izredno privlačna, zato biki, če ne želite odbijati oseb nasprotnega spola naredite več, da boste notranje umirjeni in predvsem zadovoljni s svojo samopodobo. Zato si dvignite pozitivno samopodobo z obiskom pri frizerju, zamenjajte službo, več se gibajte. Pomembno je, da se počutite dobro v svoji koži, zato nasprotnemu spolu nikar ne jamrajte, kako ste nezadovoljni s sabo, saj to odbija.

DVOJČKA

Dvojčki radi napihnete ali olepšate vsako zadevo, ki jo želite narediti še bolj zanimivo, vendar to nasprotni spol odbija, saj ne vedno, kaj je res in kaj ne. Laganje oziroma neresnica je ena od lastnosti, ki so najbolj odbijajoče, tudi ko gre za majhne in nepomembne laži, zato začnite dvojčki uporabljati bolj iskren pristop. Odbijajoče za nasprotni spol je tudi vaše neprestano, malce nesmiselno govorjenje.

Preverite, kaj odbija nasprotni spol glede na vaše astrološko znamenje!

RAK

Nežnost, občutljivost in ljubeznivost so za nasprotni spol izjemno privlačne lastnosti, vendar v preveliki meri tudi zelo odbijajoče. Prav je, da znate potočiti solze, vendar odvečne solze povzročajo na drugi strani občutek nelagodja in s tem odbijajo. Slaba govorica telesa je nekaj, kar vas lahko tudi naredi manj privlačne, zato nadaljujte v prihodnje z bolj pokončno in samozavestno držo.

LEV

Ležerne ljudi drugi doživljajo kot preveč dolgočasne, zato se levi čim prej usmerite iz svoje cone udobja, saj s tem za nasprotni spol niste niti malo privlačni. Čeprav je vaše življenje aktivno, v prostem času preveč pričakujete, da vam bodo drugi vedno ustregli, da bodo poskrbeli za vas, kar je lahko zelo odbijajoče. Znebite se tudi svoje ukazovalnosti, ki nasprotni spol zagotovo odbija.

DEVICA

Prav je, da imate vse začrtano do potankosti, vendar vaša precizna analitičnost in iskanje napak povzročajo pri nasprotnem spolu močno odbijajoč občutek. Imeti začrtano življenje je umetnost, ki je ne zmore vsak, je pa tudi lastnost, ki vam devicam večkrat krade spontanost in neodvisnost, kar pa nasprotni spol težko sprejme, saj jih te lastnosti odbijajo.

Preverite, kaj odbija nasprotni spol glede na vaše astrološko znamenje!

TEHTNICA

Tehtnice izžarevate svojo lepoto na vsakem koraku, vendar s svojim ležernim pristopom in neodločnostjo večkrat ustvarite temačno vzdušje, kar osebe nasprotnega spola odbija. Življenje brez ciljev in konkretnih odločitev je nekaj, kar nasprotni spol plaši, saj imajo lahko ob vas občutek, da življenja niste sposobni vzeti v svoje roke in se stabilno soočati.

ŠKORPIJON

Škorpijoni se radi maščujete in ljubosumno nadzirate osebo nasprotnega spola, zapomnite pa si, da so zlobni ljudje zelo neprivlačni. Ljudje, ki so maščevalno naravnani, so ocenjeni kot manj atraktivni, zato si škorpijoni dovolite odpustiti in zaupati, saj boste s tem zagotovo povečali stopnjo svoje privlačnosti. Prenehajte tudi ustvarjati in uporabljati zastrašujoče poglede, ki odbijajo.

STRELEC

Strelci, večni optimisti, tudi ko ste v največjih težavah najdete svoj smisel, kar je zelo dobro za vas, vendar nekoliko odbijajoče za nasprotni spol. Preveč srečen izgled in neprestano smejanje ob vsaki situaciji odbija ljudi, saj imajo občutek, da jih ne jemljete dovolj resno. Nasprotni spol odbija tudi vaša neodgovornost in netočnost, saj imajo občutek, da se na vas ne morejo zanesti.

Preverite, kaj odbija nasprotni spol glede na vaše astrološko znamenje!

KOZOROG

Kozorogi ste vztrajni, materialno usmerjeni in poslovni, kar vam zagotavlja varno življenje, pretirano strmenje k bogastvu in uspehu pa lahko nasprotni spol močno odbija. S svojim večnim garanjem ustvarjate občutek, da nikoli nimate časa za sprostitev in da le vi veste, kako se streže v poslovnem svetu, kar je lahko za nasprotni spol močno odbijajoče.

VODNAR

Vodnarji nastopate odločno in ponosno, vendar preveč ponosa nasprotni spol odbija, saj se ob vas počutijo negotovo. Zadovoljstvo s samim sabo naj ima neko mejo, saj drugače delujete, kot da v svojem življenju ne potrebujete nikogar, kar odbija. Vaša pretirana samozavest se odraža tudi pri stilu oblačenja, prav je da ste unikatni, vendar nikar preveč ne pretiravajte, saj pretirana drugačnost odbija.

RIBI

Nič ni bolj odbijajoče, kot oseba, ki nima svojega mnenja. Osebe, ki imajo svoje mnenje, so bolj samozavestne, zato ribice prenehajte odbijati nasprotni spol s svojo neodločnostjo in labilnostjo. Izzovite nasprotno stran, naj se trudi za vas, razmišlja o vas. Tako vas bodo bolj spoštovali in bolj si bodo želeli vaše bližine. Odbijajo tudi dolge domišljijske, filozofsko obarvane debate.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAJBOLJ ZAŽELEN IN NAJMANJ ZAŽELEN MOŠKI in KATERO ASTRO ZNAMENJE JE NAJBOLJ IN KATERO NAJMANJ ISKRENO?