ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD RAKOV?

Kaj je tisto, česa bi se lahko ostala znamenja zodiaka naučila od rakov?
Kaj je tisto, česa bi se lahko ostala znamenja zodiaka naučila od rakov?

Kaj je tisto, česa bi se lahko ostala znamenja zodiaka naučila od rakov?

Predviden čas branja 5 minut

Raki spadajo med vodna znamenja, zato ni presenetljivo, da so občutljivi. Največ jim pomenita dom in družina, zato je to področje, ki enostavno mora biti urejeno. Ljubezen imajo radi, zanjo so pripravljeni narediti vse, vendar ne prenesejo, da je nekdo do njih neiskren ali nesramen. Kaj je tisto, česar se lahko ostala znamenja naučite od rakov, namesto da vam gredo zaradi svojih izrazitih lastnosti na živce?

OVEN

Ovni, prav je da ste človek akcije, vendar bi bilo dobro, da bi tudi kdaj spontano sanjarili. Raki so ustvarjalni sanjači, ki se lahko pohvalijo z neomejeno domišljijo. Prav tako so vedno odprti za nove kreativne ideje. Ovni, povzemite njihovo bujno domišljijo in ji dovolite da se razprostre na vsa področja.

BIK

Biki, ko se znajdete v težavah radi o tem razlagate in ste potem razočarani, ko ugotovite, da si lahko pomagate izključno sami. Če je rak zaradi nečesa zaskrbljen, se umakne v svojo lupino. Nato potrebuje čas, da vse skupaj predela in razmisli in ravno to je tisto, česar bi se biki lahko naučili od rakov.

DVOJČKA

Dvojčki, ki ste zmedeni in običajno ne prisluhnete sebi se lahko od rakov naučite uporabljati intuicijo. Rak ima močno intuicijo, kar zna v življenju spretno uporabiti kot prednost. Dvojčki, ko boste naslednjič dvomili vase, bodite kot rak, ki se zna dobro vživeti v druge, prav tako zna začutiti, ko je z nekom karkoli narobe.

RAK

Raki, biti občutljiv je sicer lastnost, ki vam je podarjena, vendar skušajte biti vsaj včasih malce bolj stabilni, saj si s tem, ko vedno takoj potočite solzico utirate pot k temu da vas ljudje vidijo kot nestabilne. Naj tečejo solzice v pravi meri, le tako boste dolgoročno bolj zadovoljni.

Kaj je tisto, česa bi se lahko ostala znamenja zodiaka naučila od rakov?

LEV

Levi, vedno želite biti prvi in opaženi, kar ni sicer nič narobe, vendar bi se lahko od rakov naučili, kako včasih samo opazovati in kako ob pravem trenutku ostati namesto da delite razne opazke malce skrivnostni. Raki so precej zaprti in svoja čustva in misli radi zadržijo zase, to je nekaj kar lahko leva v kakšni situaciji celo reši.

DEVICA

Device, tako kot raki potrebujete več časa, da na čustvenem področju nekoga spustite v svojo bližino, vendar je prisotna razlika. Rak je zvest do konca, ne glede na ovire, ki devico običajno močno iritirajo. Verjetno je ena najbolj omembe vrednih lastnosti raka njihova trda zvestoba in ravno to je tisto, kar bi se lahko device naučile od njih.

TEHTNICA

Tehnice bi se lahko od rakov naučile, da je potrebno bližnje večkrat presenetiti, tudi kar tako, ne samo ob raznih obletnicah. Rak je tisti, ki je vedno pozoren in nikoli ne pozabi majhnih pozornosti. Tehtnice bi se lahko naučile od njih, da je vsaka lepa gesta tista, ki lahko odnos popelje na višjo raven, brez posebnega truda.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, skrb za druge vam običajno ne ustreza preveč, zato bi se lahko naučili od raka, da je biti skrben nekaj pozitivnega. Rakov način izkazovanja naklonjenosti je materinski. Poskrbel bo, da bo za vse dobro poskrbljeno in da se bodo ob njem vedno počutili zaščitene. Škorpijoni, skušajte tudi vi kdaj bolj srčno biti skrbni, brez da karkoli pričakujete v zameno.

STRELEC

Strelci, ki neprestano begate sem ter tja, bi se lahko od rakov naučili več časa preživeti doma, v udobju varnega zavetja. Raki se z veseljem potrudijo, da bi bil njihov dom še posebej prijeten, radi ga urejajo in dekorirajo, ravno to je tisto, česar bi se lahko strelci, ki niste posebej obremenjeni z domom naučite od njih in marsikateri trenutek preživet doma bo lepši.

Kaj je tisto, česa bi se lahko ostala znamenja zodiaka naučila od rakov?

KOZOROG

Kozorogi gledate običajno bolj na svoje potrebe, zato bi se lahko od rakov naučili biti bolj velikodušni. Ne samo do tistih, ki vam naredijo uslugo, ampak tudi do tistih, ki jih s tem korakom lahko preprosto osrečite. Raki so radodarni s svojo pozornostjo in tega ne počnejo zato, ker bi morali, ampak ker radi osrečujejo druge. Kozorogi, skušajte tudi vi kdaj delovati kot rak.

VODNAR

Vodnarji običajno gledate bolj nase, saj ste prepričani, da se bodo drugi sami znašli, zato se lahko od rakov, ki vedno ščitijo svoje bližnje in družino marsikaj naučite. Rak postavlja družino na prvo mesto in vedno naredi vse, da bližnje osrečijo, kolikor je v njegovih močeh. Vodnarji, ko boste naslednjič opazili da je nekdo ob bližnjih v stiski, skušajte biti sočutni in kot to zna rak, priskočite nesebično na pomoč.

RIBI

Ribice, čeprav vam samota zelo godi, je dobro imeti prijatelje. Raki so vedno tukaj za svoje prijatelje, le nekaj je stvari, ki jih cenijo bolj kot prijateljske odnose. So dobri poslušalci in so vedno pripravljeni pomagati, ko prijatelji preživljajo težke čase. Ravno to je tisto, kar bi lahko ribice povzele od njih, namesto da se ves čas umikate v svoj svet.

Pripravljeno za Sensa.si