ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD VODNARJEV?

Kaj je tisto, česar vas lahko naučijo VODNARJI?
Kaj je tisto, česar vas lahko naučijo VODNARJI?

Kaj je tisto, česar vas lahko naučijo VODNARJI?

Predviden čas branja: 5 minut

Vodnarji, ki spadajo v skupino zračnih znamenj so izvirni in razmišljajo izven okvirov. So pravi mojstri v tem, kako šokirati in zabavati ljudi hkrati. Znajo prevzeti odgovornost za svoje življenje in ne dovolijo, da jih obvladujejo mnenja drugih ljudi. Ambiciozna vizija jih vodi v nove razsežnosti, nikoli jim ni dolgčas, saj je njihov um ves čas zelo aktiven. Kaj je tisto, česa se lahko naučite od neodvisnih vodnarjev, namesto da vam gredo na živce?

OVEN

Ovni, od vodnarjev se lahko naučite, kako biti manj osredotočeni nase in bolj humanitarno usmerjeni. Prav je, da si ne dovolite, da bi vas kdo izkoristil, vendar bi lahko večkrat kot vodnar komu nesebično priskočili na pomoč, tudi če ne spada v krog vaših najbližjih, za katere pa ste vedno pripravljeni narediti vse, kar je v vaši moči.

BIK

Biki, od vodnarja bi se lahko naučili, da materialni svet ne zagotavlja popolne sreče in zadovoljstva. Vodnarjem je pomembno, da živijo v pravem pomenu besede in vsa ta doživetja krojijo njihov dober občutek zadovoljstva. Denar imajo sicer radi, vendar ne toliko, da bi se zaradi njega odrekli drugim stvarem.

DVOJČKA

Dvojčki, od vodnarjev bi se lahko naučili komunicirati bolj premišljeno, z uporabo inteligentnega pristopa. Vodnarji so prav tako kot dvojčki zelo zgovorni in komunikativni, vendar vodnarji najprej premislijo, preden izrečejo, znajo uporabljati diplomacijo. Ravno to je tisto, česar bi se dvojčki lahko naučili od njih.

RAK

Raki, od vodnarjev se lahko naučite, kako biti bolj neobčutljiv in prepričan vase. Raki, nič ni narobe s tem, da ste zelo čustveni, narobe pa je, da ste večkrat zaradi pretirane občutljivosti razočarani in žalostni. Naučite se od vodnarjev opraviti s preveč intenzivno občutljivostjo.

Kaj je tisto, česar vas lahko naučijo VODNARJI?

LEV

Levi bi se lahko od vodnarjev naučili, da se dobro blago samo hvali. Levi, vodnar je prav tako samozavesten kot vi, le da tega ne ponavlja na vsakem koraku. Da je opažen, ne rabi narediti drame in ravno to je tisto, česar bi se levi lahko naučili od njih. Ne rabite se hvaliti sami, dovolite drugim, da vas pohvalijo.

DEVICA

Device, od vodnarjev bi se lahko naučile zadeve dojemati bolj pozitivno in se manj pritoževati nad vsem. Čeprav vam gre njihova svobodna in neodvisna narava zelo na živce, je ravno to tisto, česar bi se lahko device naučile od njih, da bi zaživele bolj polno, brez odvečnih kritično naravnanih misli.

TEHTNICA

Tehtnice, od vodnarjev bi se lahko naučile, kako odločno podati svoje mnenje in stati za svojo odločitvijo. Vodnarji so izjemno napredni in si odločno prizadevajo uvesti pozitivne spremembe v svetu, pogosto z velikodušnimi humanitarnimi prizadevanji. Ko se nekaj odločijo ali naredijo, do konca stojijo za tem.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, od vodnarjev bi se lahko naučili kako opustiti zamere in odpustiti. Prenehajte vleči s sabo vse zamere in vse negativne občutke, raje začnite kot vodnar gledati v prihodnost, ter predvsem razumeti, da so zamere tiste, ki ne prinašajo nič pozitivnega. Ko boste odpustili, vam bo lažje.

STRELEC

Strelci, od vodnarjev bi se lahko naučili da so teorije bolje sprejete, če so podprte s konkretnimi dejstvi. Tako vi kot vodnarji radi neomejeno filozofirate, le da vodnar običajno vse kar izrazi podkrepi s konkretnimi dejstvi. Strelci, od vodnarjev se lahko naučite, da prazno govoričenje drugi slej kot prej spregledajo.

Kaj je tisto, česar vas lahko naučijo VODNARJI?

KOZOROG

Kozorogi, od vodnarjev bi se lahko naučili, kako delovati bolj spontano, neobremenjeno tudi takrat, ko se znajdete v težjih, stresnih situacijah. Vodnar je po srcu upornik, zato bi se kozorog lahko naučil od njega, kako se v določenih situacijah postaviti zase, brez da bi razmišljali, kaj to pomeni za vaš ugled.

VODNAR

Vodnarji, od svoje zrcalne podobe se lahko naučite, da ni nič narobe, če včasih izberete sredino in se ne podajate v ekstreme. Dovoliti si napake in biti to kar čutite v tem trenutku je še nekaj, o čemer bi bilo smotrno razmisliti.

RIBI

Ribice, od vodnarjev bi se lahko naučile, da tisti, ki so vas čustveno prizadeli ostanejo za vedno preteklost, ter da o slabih stvareh ni smiselno razmišljati. Vodnar sovraži malenkosti, ribica pa je tista, ki malenkosti nikoli ne spregleda. Povzemite od vodnarja način, da se s tistim kar ni pomembno ni smiselno ukvarjati in obremenjevati.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ZAKAJ STE SANGVINIKI (DVOJČKI, TEHTNICE IN VODNARJI) TAKO ZELO PRILJUBLJENI? in VODNAR: LETNI HOROSKOP 2023