ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD KOZOROGOV?

Kaj je tisto, česar vas lahko naučijo kozorogi?
Kaj je tisto, česar vas lahko naučijo kozorogi?

Kaj je tisto, česar vas lahko naučijo kozorogi?

Predviden čas branja: 5 minut

Kozorogi so trdni, stabilni, skratka pravi mojstri vztrajnega delovanja in postavljanja ciljev. Zavedajo se svoje stabilnosti in znajo izkoristiti priložnosti. Prepričani so, da se trdo delo obrestuje. Vztrajnost in odločnost jih vedno popeljeta do vrha. Znajo biti disciplinirani, samokontrola pa je tisto, kar jim omogoča, da dosežejo skozi življenje več kot ostala znamenja zodiaka.

OVEN

Ovni, od kozorogov se lahko naučite, kako biti bolj disciplinirani in kako vztrajati do konca, brez da bi vas nova zanimiva dogodivščina odtrgala od začrtane poti. Kozorog je brezkompromisen ko stremi k cilju, zato se naučite ohraniti dobro motivacijo tudi vi in ne dovolite, da vas vsaka malenkost zmoti.

BIK

Biki, od kozorogov se lahko naučite, kako uravnotežiti razkošje in praktičnost. Prav je da radi uživate, vendar poglejte kozoroga, kljub temu da je deloven in ambiciozen, si zna po končanem delu vzeti čas za užitke in zabavo. Od njih se lahko naučite tudi tega, da trikrat premislite, preden kupite nekaj neuporabnega.

DVOJČKA

Dvojčki, ki delujete razpršeno se lahko od kozorogov naučite, kako usmeriti svojo energijo in zagon v tiste stvari ki so pomembne in vam lahko pomagajo napredovati. Kozorog vas lahko nauči, da je zbranost na vseh področjih še kako pomembna, saj se vam večkrat dogaja, da kakšno zadevo enostavno preslišite.

RAK

Občutljivi in čustveni raki se lahko od kozoroga naučite kako biti bolj trdni in stabilni. Vsi se kdaj znajdemo v napornih situacijah, kozorog pa je tisti, ki vas lahko nauči, kako tudi v najtežjih trenutki ohraniti zdrav razum in odreagirati čim bolj stabilno. Čustva na pravem mestu od pravem času so tisto, kar bi se lahko naučili od kozoroga.

Kaj je tisto, česar vas lahko naučijo kozorogi?

LEV

Levi, prav je da ste igrivi in temperamentni, vendar bi se lahko, če želite delovati bolj skladno od kozoroga naučili kako biti manj dramatični in bolj realni. Skušajte kdaj kot to počne kozorog tudi če veste pravi odgovor ostati bolj v ozadju in delovati bolj premišljeno. Zaletavosti pri kozorogu ni na seznamu.

DEVICA

Device, mnogo stvari vaju s kozorogom povezuje, vendar bi se lahko kljub vsemu naučile od njih, kako uporabljati taktnost in diplomacijo tudi takrat, ko ste tik pred tem da doživite kolerični napad. Od njih se lahko naučite tudi to, da je ljudem potrebno dovoliti da delujejo kot želijo, zato jih prenehajte spreminjati.

TEHTNCA

Tehtnice, od kozorogov bi morale povzeti odločnost in zaupanje vase, da zmorete. Kozorogi zaupajo vase in mnenje kogar koli drugega samo zamegli njihovo prvotno vizijo. Tehnice, bodite večkrat kot kozorogi, obdarjene z zaupanjem vase in odločnostjo da je tisto, kar se vam plete po mislih prava stvar, tudi če ne dobite zunanje potrditve.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, od kozorogov bi se lahko naučili, kako manj skrbeti za nadzor nad drugimi in kako bolj nadzirati sebe ter svoje korake. Kozorogi raziskujejo stvari, ki jih zanimajo, da bi se prepričali, da je to nekaj, kar si resnično želijo, nato pa se tega lotijo. Škorpijoni začnite kot kozorog raziskovati z namenom in bolj skrbno sledite svojim sanjam.

Kaj je tisto, česar vas lahko naučijo kozorogi?

STRELEC

Strelci, od kozorogov se lahko naučite kako biti disciplinirani in delovati s čustveno, mentalno in fizično samokontrolo. Spontanost je sicer po eni strani zavidanja vredna vrlina, vendar bi vam zagotovo koristilo, če bi se naučili od kozoroga postaviti meje sebi in drugim ter se bolj disciplinirano držati rokov ter obveznosti.

KOZOROG

Kozorogi, vaše ogledalo vas lahko opomni, da se je potrebno v življenju večkrat prepustiti spontanemu delovanju, ter razigranost zamenjati s togostjo. Naučite se lahko tudi tega, da ni vedno dobro zadrževati se in skrivati svojih čustev.

VODNAR

Vodnarji, od kozorogov bi se lahko naučili, kako svoje kreativne ideje udejanjiti v praksi in kako svoje napredne misli realizirati. Bodite kot kozorogi strategi, ki vedno razmišljajo o svoji naslednji potezi in načrtujejo korake, ki jih morajo narediti, da dosežejo svoje cilje. Povzeli bi lahko tudi to, da prenehate z odlašanjem.

RIBI

Ribice, od bolj hladnih vendar stabilnih kozorogov bi se lahko naučili kako z logiko premagati svoja intenzivna čustva. Ko gre za razmerja, je osebnost kozoroga nenavadna kombinacija intenzivne predanosti ter realnega pogleda na čustveno dojemanje. Ribice, od njih bi se lahko naučile, kako preboleti neizživeta čustva na bolj enostaven način.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi SKRITA MOČ ŽENSKE ROJENE V ZNAMENJU KOZOROGA in IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA KOZOROG