SKRITA MOČ ŽENSKE ROJENE V ZNAMENJU KOZOROGA

Kakšne so prednosti kozoroginje, najbolj odgovorne ženke zodiaka?
Kakšne so prednosti kozoroginje, najbolj odgovorne ženke zodiaka?

Kakšne so prednosti kozoroginje, najbolj odgovorne ženke zodiaka?

Predviden čas branja: 4 minute

Kozoroginja, ki ji vlada Saturn hrepeni po varnosti. Njena energija je tradicionalna, organizirana in odgovorna. Pod zadržano zunanjostjo se skriva čudovit smisel za humor. Ona je zanesljiva oseba, ki ne mara neumnosti in ogovarjanja, zna pa prisluhniti težavam ljudi in ponuditi odlične nasvete. Prijateljem in družini je zelo zvesta in spoštuje potrebe drugih. Nagiba se k temu, da ostane zbrana, tudi ko ji spodrsne ali spodleti. Dokler je dobro ne spoznate, je hladna, mirna in preračunljiva. Ker se povzpne na vsako goro in prečka vsak potok, je tista, ki običajno vodi in usmerja. Njene visoke ambicije in notranji zagon pogosto pustijo odličen vtis. Njena neodvisnost in naravne vodstvene sposobnosti so običajno predmet zavidanja.

To je alfa samica, ki bo brcnila, če jo izzovete, čeprav le redko izgubi nadzor.

Neverjetno vzdržljiva ženska, ki bo prestala vsako nevihto, razočaranje ali tragedijo in se mirno dvignila navzgor. Kozoroginja potrebuje prostor, da razpravlja o tem, do česar je strastna, o njenih skrbno dodelanih življenjskih ciljih in sanjah. Družina in prijatelji so zelo pomembni sestavni deli njenega življenja.

Ženska kozoroginja je zelo pazljiva, s kom deli svojo sedanjost in preteklost.

Kakšne so prednosti kozoroginje, najbolj odgovorne ženke zodiaka?

Prepričana je, da si vsi ne zaslužijo, da bi jih spustila v svoje življenje, zato ima intuitiven pristop k temu, kdaj se odpreti drugim. Ceni skupnost in inovativnost, zato vas bo vedno pripravljena poslušati. V vsakdanjem življenju je zelo radovedna. Rada posluša poučne zgodbe in bere knjige, ki ji pomagajo širiti obzorja. Prepričana je, da je v znanju moč.

Kozoroginja se niti ne zaljubi na prvi pogled niti ne izgublja časa z nespametnim spogledovanjem.

Ljubezen je zanjo resna stvar. Verjame v ljubezen, čeprav bo morda minilo nekaj časa, preden bo naredila korak. Redko jo premagajo čustva, saj je razum ves čas dejaven. V razmerju je enakovredna partnerica, ki bo svojemu partnerju stala ob strani, ko mu bo težko. Popoln odnos za njo je tisti s kombinacijo ljubezni, varnosti in zlatega pridiha uspeha. Skrita čutnost in strast prideta na dan, ko nekomu resnično zaupa.

Prizadeva si napredovati v poslovnem svetu in ko pride tja, bo zelo dobra šefica.

Kakšne so prednosti kozoroginje, najbolj odgovorne ženke zodiaka?

Vendar pa ne bo naredila impulzivnih potez, saj je odgovorna in zelo premišljena. Zaveda se, da se trdo delo obrestuje, ter da je treba nekaj denarja tudi prihraniti. To je ženska, ki je že v mladih letih verjetno imela varčevalni račun, hranilnik ali oboje. Spremlja jo intenzivna zavest o času, skrbi jo kakšna bo njena prihodnost. Denar zanjo pomeni varnost. Kozoroginja ve, da sta za uspeh potrebna trdo delo in disciplinirana potrpežljivost, zato so njene finance običajno urejene in načrti za prihodnost izdelani v smeri, da bi zagotovili stalno rast in finančno stabilnost tudi v poznih letih.

Kozoroginja je samozadostna, prepričana je da zmore sama.

Ne potrebuje nikogar drugega, da skrbi zanjo, da jo razvaja ter rešuje. Ceni zanesljivost, premišljenost in prijaznost, resnično občutljiva je za potrebe drugih. Tveganje ni v njeni domeni, raje ima stvari enostavne in varne korake ter želi popoln nadzor nad svojim življenjem. Uživa v tradicionalnem življenjskem slogu in se dobro počuti, ko izbere svojo pot. Spremlja jo potrpljenje, da počaka na prave rezultate. S strogo rutino in močnimi organizacijskimi sposobnostmi skrbi za red v vsakodnevnem življenju. Tako v osebnem kot poklicnem življenju se izogiba povišanemu egu in arogantnosti ter raje izbere ponižnost. Kozoroginja je ena izmed najbolj odgovornih žensk zodiaka. Odločnost je vsekakor njena močna stran.

Pripravljeno za Elle.si