ZNAMENJA, KI SO OBREMENJENA S TEM, KAJ BODO REKLI DRUGI

Spadate med znamenja, ki so obremenjena s tem, kaj bodo rekli drugi?
Spadate med znamenja, ki so obremenjena s tem, kaj bodo rekli drugi?

Spadate med znamenja, ki so obremenjena s tem, kaj bodo rekli drugi?

Predviden čas branja: 3 minute

Ljudje prevečkrat posvečamo poudarek temu, kaj si bodo drugi mislili o nas, in kaj bodo drugi rekli, če storimo nekaj, kar je izven naših navideznih okvirjev. Nekateri posamezniki se preveč časa ukvarjajo z mislijo o tem, kaj drugi ljudje mislijo o njih, kar jih ne vodi v srečo ampak v to, da marsičesa ne naredijo, ne poskusijo, ker so obremenjeni z drugimi. Bolj intenzivno bi se morali ukvarjati z mislijo, kaj si mislijo sami o sebi. V katerih astroloških znamenjih ste rojeni tisti, ki se neprestano obremenjujete s tem, kaj si o vas mislijo drugi?

BIK

Biku ni vseeno, kako nanj gledajo drugi. Predvsem pomembno zanje je, da njihova družina na zunaj izgleda najbolj idealno. Če ostanejo brez službe, se bojijo, kaj bodo rekli drugi, ker so ostali brezposelni. Sposobni so padce in neuspehe celo prikrivati, samo da ne bi izpadli slabo. Zaradi te obremenjenosti večkrat ne naredijo kakšnega koraka v pravi smeri svojega zadovoljstva. Obremenjujejo se tudi s tem, kaj bodo rekli drugi, kako so oblečeni, zato na tem področju običajno niso drzni in pogumni, ampak se oklepajo povprečja.

Spadate med znamenja, ki so obremenjena s tem, kaj bodo rekli drugi?

RAK

Rak je močno obremenjen z mnenjem drugih, še posebej ko gre za ocenjevanje njegove notranje in zunanje podobe. Rakice so močno obremenjene s svojim telesom in če nimajo občutka, da je blizu popolnosti se velikokrat zaradi morebitnega mnenja drugih skrivajo pod odvečnimi oblačili. Moški raki so obremenjeni s tem ali so dovolj vitalni, fitnesa in raznih skupinskih športov se običajno ne udeležujejo spontano, saj so ves čas na preži, če jih slučajno kdo opazuje. Rak je na začetku ljubezenskega razmerja obremenjen tudi s tem, kako ga zaznava ljubljena oseba.

DEVICA

Devica smatra, da enostavno mora biti uspešna, ter da mora biti njena finančna plat vedno urejena. Če ji slučajno spodleti, najprej pomisli, kaj si bodo o njej mislili drugi. Najbolj je obremenjena z mnenjem tistih, ki jo obdajajo na področju kariere in študija. S tem ko želi devica biti drugim vedno za zgled večkrat pozabi nase in na svoje prvotne potrebe. Svojo obremenjenost širi tudi na bližnje, na ljubljeno osebo, na otroka, ki ga opozori, kako gre oblečen v šolo in na ostale, ki jo obkrožajo.

Spadate med znamenja, ki so obremenjena s tem, kaj bodo rekli drugi?

KOZOROG

Kozorog mora imeti vse v življenju urejeno, saj ga tako vendar vidijo drugi. Obremenjen je s tem, če je do svojih bližnjih dovolj dober, če je dober delavec, če dovolj zasluži. Težko priznava svoje šibke točke, saj se boji, da bi drugi dobili o njem napačno predstavo. Na področju čustev se boji, kaj si bo mislila ljubljena oseba, v kolikor se bo preveč odprl in se dotaknil globine, saj je kozorog vendar trden in stabilen. Kozorog nikoli ne joče v javnosti, saj se boji da ga bodo drugi označili za šibkega.

Pripravljeno za Sensa.si