VERJAMITE V DOBRO IN ZGODILO SE VAM BO

Zelo pomembno je v kaj verjamete in kakšna so vaša prepričanja
Zelo pomembno je v kaj verjamete in kakšna so vaša prepričanja

Zelo pomembno je v kaj verjamete in kakšna so vaša prepričanja

Predviden čas branja: 3 minute

Ne glede na to, kakšni so dogodki v našem življenju, vedno se sami odločimo, kakšen pomen jim bomo dali. Trenutna prepričanja, po katerih se odločimo živeti, ustvarijo ali prispevajo k vsem izkušnjam, ki jih imamo. Ne glede na to, za katera področja gre, so lahko podlaga za spremembo ali razlog, da ostanemo negibni.

Kaj natanko so prepričanja?

Ponavadi niso nič več kot mnenja, s katerimi so nas napolnili drugi ljudje, izbrano dojemanje, zgrajeno iz izkušenj, in misli, ki so vam jih ponavljali ali ste jih ponavljali sami. Ustvarimo si določeno zamisel o tem, za kar mislimo, da izkušnja pomeni prepričanje, da nismo vredni. Nato miselno, govorno in psihično delujemo v skladu s tem. Držimo se enega dojemanja in ga večkrat ponovimo, dokler okrog njega ne ustvarimo lastnih prepričanj.

Zelo pomembno je v kaj verjamete in kakšna so vaša prepričanja

Naš besednjak in govorica telesa se celo uskladita s sistemom prepričanj, ki smo si ga zgradili.

Morda ste slišali, da ne moremo namensko ali zavestno graditi prepričanj. To je laž. V vašem življenju so bile stvari, za katere ste nekoč mislili, da jih ne boste zmogli narediti. Ko ste preusmerili vso svojo osredotočenost in sredstva na to, da bi to lahko storili, ste ugotovili, da ste bili več kot sposobni. Morda niste verjeli, da bi lahko pretekli določeno razdaljo, zapustili osebo, začeli razmerje, zaslužili toliko denarja, premagali strah in prekinili navado.

Sčasoma ustvarite dovolj čustvenega zagona, da okrepite celoten niz novih prepričanj. Ko se prepričate, da lahko, to naredite prepričljivo. Vsa prepričanja, ki trenutno oblikujejo vaše življenje, ste ustvarili vi. To pomeni, da imate moč ustvariti in zgraditi nova prepričanja, ki bodo za zmeraj spremenila vaše življenje. Skrivnostna stvar je v tem, da pravzaprav sploh ne traja dolgo.

Da bi pospešili proces, morate postati močni in intenzivni v svojih novih prepričanjih.

Zelo pomembno je v kaj verjamete in kakšna so vaša prepričanja

Ko rečete: Tega ne morem narediti, ali ; To je nemogoče, morate nemudoma ukazati fizično in govorno alternativo. Okrepite svoje stanje duha in z vso močjo zahtevajte, da prevzamete nadzor. Preživite svoj dan tako, da ponavljate; To zmorem, to zmorem, to zmorem in ; Nič ni nemogoče, nič ni nemogoče. Nove stvari v katere smo se želeli prepričati ponavljate s toliko čustvene moči, da svojemu staremu jazu ne date nobene prave druge izbite, kot da se preda. Bolj ko ponavljate, bolj verjamete.

Zelo pomembno je razumeti, da ustvarimo vse, kar se odločimo verjeti. Prav tako je ključno uskladiti svoja miselna, govorna in fizična dejanja, da lahko ustvarimo novo prepričanje. Najmočnejša pot za izgradnjo teh prepričanj je priznati, kaj počnete, ko to počnete. Okrepitev je ključ številka ena za izgradnjo in okrepitev prepričanj. Vsi uspešni ljudje vedo, da so prepričanja osnova za izgradnjo česarkoli v njihovem življenju.