Tedenski Lunin horoskop za obdobje 9.8.-15.8.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 9. do 15. avgusta
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 9. do 15. avgusta

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 9. do 15. avgusta

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek se boste prebudili z vplivom lune v znamenju leva, ki prebuja tudi najbolj zaspane in ležerne. Sestavili se boste lažje kot običajno, tudi pogumni boste dovolj da izpeljete kar ste si zastavili. Ob 16.55 uri preide luna v devico, zato boste več pozornosti namenili razmišljanju o napredku. Zadeve boste želeli imeti pod kontrolo in nemogoče vas bo prepričati v tisto, kar vas ne zanima in vam ni blizu. Znašli se boste v trpinčenju samega sebe z razmišljanjem o vseh mogočih negativnih posledicah tega, kar ste, pa ne bi smeli, ali niste, pa bi morali narediti.

Čas je ugoden, da začnete z dieto ter poskrbite za svoje telo in videz.

blank

Vsekakor je ta vpliv tudi v torek in sredo skozi dan najbolje izkoristiti delovno, kajti naredite lahko ogromno, če se le ne prepustite nepotrebni zaskrbljenosti in negativnemu delovanju. V sredin večer boste zakorakali umirjeni in sproščeni, saj ob 22.08 uri preide luna v znamenje tehtnice. Pričakujete lahko več prijetnih srečanj in harmonično doživljanje raznih situacij, ki so bile morda še včeraj zoprne. Pripravljeni boste brez težav poslušati prisluhniti in sprejemati kompromise v obojestransko zadovoljstvo in korist. Prepustite se domišljiji in si kupite nekaj samo zato, ker vam je tako zelo všeč.

V četrtek in petek, ko vas bo spremljala luna v zračni tehtnici bo vse tako kot mora biti.

Na misel vam bo prišlo, da bi nekoga od bližnjih razveselili ali presenetili. Na trenutke boste občutili rahlo utrujenost, kot da ne bi imeli prave moči, a po drugi strani boste občutili nelagodje, saj boste imeli veliko obveznosti, ki jih boste morali opraviti sproti. Pojavi se lahko tudi neskladje med  notranjo močjo in količino dela, ki ga morate opraviti, vendar stresu ne boste podlegli.

V soboto in nedeljo vas bo spremljala luna v znamenju škorpijona. Usmerili se boste k bolj intenzivnim občutkom. Vzponi in padci v partnerskem razmerju se bodo stopnjevali, tudi če se jim boste želeli izogniti. Vsekakor boste premalo sproščeni, da bi zadeve sedaj razčiščevali in tudi tisti, ki ste vezani lahko pričakujete zastoje v komunikaciji. V nedeljo, ko nastopi Prvi krajec, se boste znašli  v zadnji fazi preobrazbe tako na duhovnem, kot na fizičnem nivoju in tokrat boste vi tisti, ki boste potrebovali kakšen moder nasvet.

Pripravljeno za Sensa.si