Tedenski Lunin horoskop za obdobje 28.3.-3.4.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 28. marca do 3. aprila 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 28. marca do 3. aprila 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 28. marca do 3. aprila 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju vodnarja. Vpliv bo prebudil močno željo po dogajanju in druženju, zato boste težko sami, raje se boste nahajali v družbi, kjer bo prišel do izraza tudi vaš humor. Vaš razum naj bo aktiven in polno zaposlen z optimističnim razmišljanjem. Mikale vas bodo umske dejavnosti in ukvarjanje z izobraževanjem, organizacijo, spiritualnimi zadevami in novimi idejami.

V torek ob 6.31 uri se luna pomakne v znamenje rib, zato pričakujte nežnost, prilagodljivost in bujno domišljijo.

Znali se boste usmeriti v situacije, ki so bistvene za napredek, vendar ne preveč naporne za umirjene misli. Polni boste navdiha in umetniško razpoloženi, vaš um pa bo zelo dojemljiv. Če se boste v določenih situacijah prepuščali samopomilovanju, se vas lahko poloti malodušje.

V četrtek ob 11.30 uri luna prehaja v znamenje ovna, zato bo vse skupaj postalo bolj vihravo in bolj temperamentno.

blank

Odločitve bodo hitre, niti za trenutek ne boste podvomili vase, povečan bo tudi ego. Če bo kdo preobčutljiv, ga boste enostavno ignorirali, saj na dolga razpravljanja ne boste pripravljeni, zmotila vas bo tudi ležernost drugih. Razveselili se boste prijetnih energij, ki vam bodo omogočile soočenja in veliko zabavnega dogajanja. Tudi v petek, ko nastopi Mlaj, boste poprijeli boste za vse obveznosti, nič vam ne bo težko. V družbi boste zelo odzivni, vendar malce trmasti. V konflikte se tokrat raje ne zapletajte, saj se lahko končajo z glasnim prepirom. Vaš razum naj bo aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem.

V soboto ob 18.50 uri prehaja luna v znamenje bika, zato se boste najboljše počutili v domačem okolju. Lažje se boste notranje umirili, kar vam bo vsekakor pomagalo do boljšega počutja. Na vsakem koraku boste znali poskrbeti zase veliko vam bo pomenila iskrenost. Postali boste bolj dovzetni za delo in spremembe. Poskušali se boste dolgoročno organizirati in predvideti kaj bi lahko spremenili. Tudi v nedeljo boste najraje doma, saj vam bo všeč, da se boste lahko udobno namestili in sodelovali z bližnjimi.

Pripravljeno za Sensa.si