Vas zanima, v katerem astrološkem znamenju so rojene najbolj zasanjane ženske z bogato domišljijo

Predviden čas branja: 3 minutes

Sanje so tiste, ki nas usmerjajo in nas držijo pokonci. Bogata domišljija je lahko darilo, ki povečuje kreativnost, lahko pa je tudi ovira, da se z njo ne približamo dovolj realnemu svetu, ki nas obdaja. Katere ženske zodiaka, pa so tiste, ki so najbolj zasanjane in imajo bogato domišljijo?

Vas zanima, v katerem astrološkem znamenju so rojene najbolj zasanjane ženske z bogato domišljijo

RIBICA

Ribice se najboljše počutijo same s sabo, v svojem sanjskem svetu, ki je pravljičen, povezan z močno simboliko in prijeten. Rade pobegnejo pred ostalimi in se s svojo domišljijo večkrat odpravijo globoko vase po kreativen navdih in sanje. Tudi ko so v družbi, večkrat preslišijo kakšno stvar, saj se nahajajo v svojem namišljenem mehurčku, kjer se čisto dobro počutijo. Ni jim mar, če kakšno frazo sogovornika zamudijo. Veliko časa ribice tudi ko se zbudijo preživijo v postelji, se sproščajo in sanjarijo. Njihova domišljija je njihovo najljubše orodje. Sposobne so se osredotočiti na to, o čemer sanjajo.

RAKICA

Rakica, ki je nežna in morda malce neodločna se zelo rada prepušča svojemu domišljijskemu svetu. Povezana je s svojim umom in podzavestjo in večkrat so njene predstave nekoliko nerealne. Kreativne misli, prepletene z nenavadnimi oblikami so sanje rakice, ki jih želi tudi uresničiti, na vizionarski in iznajdljiv način. Rakica najbolj pogosto sanja o ljubezni in o popolnem princu na belem konju. Te sanje so tako zelo intenzivne, da jo pogled na realnost večkrat močno zmede in vodi do tega, da se hitro zopet vrne v svoje sanje.

Vas zanima, v katerem astrološkem znamenju so rojene najbolj zasanjane ženske z bogato domišljijo

TEHTNICA

Tehtnica je močno povezana z lepimi oblikami in sanje so tiste, ki ji pričarajo v mislih še večji prestiž. Delujejo zasanjane v svojem svetu, in ta opazka jih prav nič ne zmoti. Sposobnost tehtnice sanjariti in fantazirati je tisto, zaradi česar je njen notranji svet živahen in barvit. Lepoto zaznavajo tudi tam, kjer je drugi ne opazijo. Njihova bujna domišljija bogati njihovo vsakodnevno življenje in jih omogoča, da se povezujejo na globlji ravni. Vse o čemer sanjajo, običajno verjamejo in zaupajo, da se jim lahko tudi zgodi.

DVOJČICA

Dvojčice že v mladih letih uživajo v svojem namišljenem svetu, ki jim ga omogoča njihova bujna domišljija. Rade klepetajo same s seboj, saj premorejo dve osebnosti. Večkrat težko razlikujejo med namišljenimi zadevami in tistimi, ki predstavljajo resničnost. Domišljijo znajo iznajdljivo uporabiti tudi na področju kariere, kjer sanjajo o glavni poziciji, ki pa jo redko popeljejo v realnost. Lahko se izgubijo v svojem namišljenem svetu, ker ves čas sprejemajo nove koncepte in nove ideje, tudi če samo v sladkih sanjah.

Pripravljeno za Elle.si