Tedenski Lunin horoskop za obdobje 26.7.-1.8.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 26. julija do 1. avgusta
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 26. julija do 1. avgusta

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 26. julija do 1. avgusta

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek se boste podali z energijo lune v znamenju rib. Skušali boste bežati v svoj svet, kjer se boste počutili najbolj varno in izpopolnjeno. Prihajata nezbranost in neodločnost, ki lahko otežita vse povezano z delom in finančnim področjem. Počitek bo naredil čudeže, dodal harmonijo in vas resnično uravnovesil. Prijalo vam bo laskanje, saj ste zadnje čase precej pogrešali nežnosti v domačem okolju.

Dan bo tudi v torek romantično obarvan, saj boste zasanjani, zato se prepustite nežnim dotikom ljubljene osebe in ne iščite težav kjer jih ni.

Znali se boste približati notranjosti in poiskati razloge za nekaj, kar že nekaj časa visi v zraku. Umirjena energija in skladnost ne bosta dovolili jeze in glasnega govorjenja. Skrbeli boste za svoje počutje, zato si boste podarili kašen prijeten trenutek, tudi če boste morali zato kakšno zadevo prestaviti.

blank

V sredo ob 11.57 uri preide luna v znamenje ovna.

Pričakujete lahko bolj učinkovito izpeljavo vsega, česar se boste lotili. Paziti morate le, da brzdate svojo nepotrpežljivost, sploh v medosebnih odnosih doma. Znamenje ovna povezujemo z glavo in očmi, zato se izognite vsem poškodbam na teh področjih. Ne boste želeli slišati opozoril, da bodite previdni, ker za kaj takšnega preprosto ne boste imeli energije.  Odzivali se boste samo tako kot vam bo odgovarjalo. Močno bodo tudi v četrtek delovali instinkti in nagoni, tudi čustva, racionalnost pa bo neznanka.

V petek ob 22.08 uri preide luna v bika. Čez dan boste še želeli čim več opraviti, proti večeru se vam nikamor več ne bo mudilo. Odlikovali vas bosta vztrajnost, in trdnost, s katero boste sprejemali svoje odločitve ter se počasi začeli usmerjati naprej. Luna v biku je senzibilna, zato si tudi v soboto vzemite čas za užitek, še posebej v kuhinji, saj boste izjemno radi uživali v dobri hrani. Vpliv Zadnjega krajca prinaša v soboto stabilen pogled na življenje ter vse situacije, ki vas obdajajo. Ljubezen bo tudi v nedeljo zanimivo poglavje, saj boste končno pripravljeni na intenzivne poglobitve.

Pripravljeno za Sensa.si