RAZLIČNI OBRAZI LJUBEZNI V ASTROLOGIJI

Poznate različne obraze ljubezni, ki jih zaznamo s pomočjo astrologije?
Poznate različne obraze ljubezni, ki jih zaznamo s pomočjo astrologije?

Poznate različne obraze ljubezni, ki jih zaznamo s pomočjo astrologije?

Ne glede na to, ali ste samski, ali zvezi ali iščete potencialnega partnerja, se boste z osebnim vpogledom v planetarno sliko seznanili s tem, kako ujeti priložnosti in kako se na področju ljubezni izogniti oviram.

Dojemanje ljubezni

Kako želite biti ljubljeni? Položaj vašega Sonca odgovarja na to vprašanje. Lastnosti znamenja nakazujejo, v kaj ste zaljubljeni in kako ljubite. Položaj Sonca odkriva tudi vaše lastnosti zaradi katerih vam je lahko v ljubezenskih odnosih lažje ali težje.

Nagonske potrebe

Luna lahko močno vpliva na vašo nagonsko plat. Najbolj pomembni sta Mlada luna in Polna luna, saj se v njunem času potrebe po ljubezni in spolnosti nagonsko spreminjajo.

Poznate različne obraze ljubezni, ki jih zaznamo s pomočjo astrologije?

Nežnost in toplina

Venera je tesno povezana z ljubeznijo in nežnostjo, ki jo prejemate ali dajete. Predstavlja vašo sposobnost, da ne samo pritegnete osebe nasprotnega spola, temveč jih tudi sprejmete. Če razumete, kako se njeni tranziti dotikajo vaših natalnih planetov, lahko izrazite ljubezen na najbolj pozitiven način.

Spolna energija

Mars je planet iniciacije, motivacije in zagona, toda ali ste vedeli, da vlada tudi vaši spolni energiji? Če natančno določite, kako Marsov tranzit sovpada z vašo rojstno karto, vam ne pove le, kdaj se vam bo ta energija povečala, temveč tudi, kako jo lahko najbolje izkoristite.

Sreča v ljubezni

Jupiter je čarovnik, ki vas obdaja s srečo, zato je pomembno slediti njegovemu gibanju. Ko se Jupiter poveže s planeti v vaši rojstni karti, to odpre možnosti v vseh pogledih vašega življenja, tudi v srčnih zadevah.

Poznate različne obraze ljubezni, ki jih zaznamo s pomočjo astrologije?

Praktična ljubezen

Saturn prinaša občutek ujetosti oziroma nezmožnosti, da bi nekaj v življenju spremenili. Pomembno je vedeti, da se nobena sprememba ne bo zgodila čez noč, temveč da vse zahteva svoj čas, predvsem pa vašo predanost, odločnost in discipliniranost. V ljubezni je vsaka ovira v resnici priložnost za rast ter napredek.

Revolucionarna ljubezen

Obstaja razlog, da je Uran znan kot “Velik buditelj”, saj ta planet ljubi nenadne in dramatične spremembe. Če poznate Uranov vpliv na vašo natalno karto, boste lažje sprejeli to revolucionarno energijo in se osvobodili tradicionalnih vzorcev in ter spremenili svoje ljubezensko življenje.

Blažena ljubezen

Naj vas počasno gibanje Neptuna in Plutona ne zavede. Poznavanje Neptunovih tranzitov vam omogoča, da delate na bolj duhovni strani ljubezni, medtem ko Plutonova gibanja ponujajo vpogled v to, kako popolnoma prenoviti svojo trenutno ljubezensko situacijo, če z njo niste zadovoljni.