ORODJA SRCA: HVALEŽNOST IN OBČUDOVANJE

Poznate orodja srca, kot sta hvaležnost in občudovanje?
Poznate orodja srca, kot sta hvaležnost in občudovanje?

Poznate orodja srca, kot sta hvaležnost in občudovanje?

Predviden čas branja: 3 minutes

Naše srce je izjemno močno bitje. Ko pravimo srce, ne mislimo na telesno srce, temveč na naše središče za občutenje sveta. S srcem čutimo, kako svet diha, z njim ga vpijamo, doživljanje je neposredno in vseobsegajoče. Zaradi svojega srca lahko občutimo srčni utrip. Razum je enako močan, vendar ima drugačne talente.

Hvaležnost, občudovanje in uživanje so tako močna orodja zato, ker na površje našega srca prinašajo našo lepoto.

Poznate orodja srca, kot sta hvaležnost in občudovanje?

Namesto, da opazujete svoje pomanjkljivosti se učite sebe doživljati kot lepe. Učite se opažati to, kar imate, ne pa tistega, česar nimate in vam ni treba imeti. Od grenkobe občutka nikoli ni dovolj prihajati do spoznanja, da ste bogati, ker ste lahko resnično hvaležni za številne stvari. Občutek imam dovolj za srečo je prekrasen poklon hvaležnosti. Poleg tega vas hvaležnost resnično izjemno razveseli v sedanjem trenutku. Namesto da vam psiha rije po preteklosti in v srcu ustvarja občutek obžalovanja zaradi tega, kar želimo, da bi bilo drugače, ali pa se izgublja po različnih mrtvih rokavih prihodnosti, kar v srcu ustvarja občutek negotovosti, se vaše srce počuti zaščiteno pod okriljem bogastva sedanjosti.

Občudovanje ima podobno sposobnost ponavzočenja, toda namesto občutka gotovosti v vas budi občutek navdihnjenja.

Hvaležnost vam podarja globoko gotovost, občudovanje pa navdih, strast, silnost in noč. Zaradi občudovanja si lahko zamislite in doživite najbolj vzvišene vrhunce. Občudovanje bo pripravilo vaša duhovna pljuča na nekoliko redkejši zrak v višavah življenjskega potovanja. Hvaležnost bo zagotovila osnovne potrebščine v nahrbtniku, občudovanje pa vas bo pripravilo na doživljanje vrhuncev, na bolj vzvišen pogled z višav.

Uživanje bo zagotovilo, da boste sploh imeli kam postaviti osnovne potrebščine.

Poznate orodja srca, kot sta hvaležnost in občudovanje?

Uživanje je nahrbtnik, ker prav to pripravlja vaše telo za vsakdanje lepote življenja. Spolnite se vsega, v čemer uživate, in te dejavnosti obvezno vključite v svoj dan. Tako so te ti prečudovite in izjemno moče sestavine našega koktajla dovršeno zasnovane za prečiščevanje vašega srca od vseh strupov neresnic, ki ste jih, najpogosteje nezavedno, leta in leta vpijali. Pomagale vam bodo očistiti se vseh vsiljivcev, ki vam kradejo zdravo življenjsko energijo. Srce vam bodo očistile vseh nepristnih občutij, ki ne slavijo srečnega in izpolnjenega življenja.

Igrajte se s svojo skrinjico, ker vam bo zelo hitro polepšalo srce. Na površje bo pritisnila tisto lepoto, ki je bila že v vas, a je niste čutili. Ne bodite strogi do sebe in ne iščite nemogočega. Če si na začetku postavite previsoka merila, boste verjetno razočarani nad napredkom. Pomembno je biti vztrajen in potrpežljiv.