POKLICNO PODROČJE, USPEH IN MOREBITNE OVIRE

Vpogled v natalno astrološko analizo omogoča, da odkrijete, katero poklicno področje vam je najbolj pisano na kožo

Vpogled v natalno astrološko analizo omogoča, da odkrijete, katero poklicno področje vam je najbolj pisano na kožo

Za vpogled v to, na katerem poklicnem področju boste najbolj uspešni ni dovolj le študij šeste astrološke hiše, potrebno je upoštevati kombinacijo  med astrološkimi poklicnimi dejavniki. Sonce razkriva vaše zmožnosti in dispozicijo, hiša v kateri se nahaja pa področje, kjer so zmožnosti najbolje izkoriščene. Povezave s Soncem nakazujejo področja, na katerih lahko lažje uspete, ali področja, na katerih kljub trudu in vztrajnosti morda niste dovolj uspešni. Mars je simbol načina samo uveljavljanja. Predstavili vam bomo nekaj pomembnih planetarnih kombinacij za boljšo kariero v različnih poklicih.

Planetarna kombinacija za zdravnika

Večina nas je v otroštvu sanjala, da bi bili zdravnik. Ko odrastemo, ugotovimo, da ni tako enostavno. Kombinacija planetov ima pomembno vlogo pri odločitvi, da boste opravljali poklic zdravnika. Sonce, Jupiter in Luna igrajo ključno vlogo pri tem, da postanete uspešen zdravnik.

Vpogled v natalno astrološko analizo omogoča, da odkrijete, katero poklicno področje vam je najbolj pisano na kožo

Planetarna kombinacija za odvetnika in sodnika

Vsi se bojijo zakona in sodnih zadev. Sodnik in odvetnik veljata za zelo prestižna poklica. Ogromno se jih odloči za pravno fakulteto in se pojavijo tudi na sodniškem izpitu. Uspešnih je le nekaj. Sonce, Jupiter in Merkur igrajo ključno vlogo pri tem, ali boste postali na tem področju zelo uspešni.

Planetarna kombinacija za inženirja

Posamezniki, ki želijo svojo poklicno kariero ustvariti kot inženirji, bi morali proučiti, kakšna je pozicija Merkurja in Jupitra v njihovi natalni karti. Merkur je vladar intelektualne moči in povezan s tehničnim izobraževanjem. Tako je umestitev Merkurja ključnega pomena za uspešnega inženirja.

Planetarna kombinacija za politika

Politiki so izpostavljeni. Celoten sistem deluje v skladu z njimi in oni so pooblaščeni za določanje ali spreminjanje pravil. Ker imajo politiki vrhovno oblast, mnogi med nami sanjamo, da bi bili politiki. Sonce, Jupiter, Saturn in Mars igrajo ključno vlogo v vašem horoskopu za uspeh na področju politike.

Vpogled v natalno astrološko analizo omogoča, da odkrijete, katero poklicno področje vam je najbolj pisano na kožo

Planetarna kombinacija za pisatelja

Pisanje je umetnost, pisatelj pa intelektualni umetnik, ki igra pomembno vlogo pri oblikovanju in reformiranju družbe. Pisatelj razume različne vidike življenja in nas vodi v mnogih pogledih. Pisatelji pišejo o različnih temah, kot so astrologija, politika, drama, ekonomija, scenarij, osebna rast itd. Položaj Lune, Merkurja, Jupitra, Saturna in Venere ima ključno vlogo za uspešno pisateljsko kariero.

Planetarna kombinacija za bančnika

Kariera v bančnem in finančnem sektorju zahteva posebne veščine, ena izmed nji je zagotovo natančnost, prav tako tudi analitičnost. Najbolj primerni za ta poklic sta znamenji devica in kozorog. Merkur, Venera, Jupiter in Saturn so pomembni planeti in njihovi pomembni položaji vam pomagajo zgraditi uspešno kariero na področju financ in bančništva.

Katero koli področje ste izbrali ali ga boste izbrali vam nudi številne možnosti za razvoj in uspeh. Morda boste z vpogledom v rojstno planetarno sliko lahko razvozlali, kje ste resnično dobri in na katerem področju lahko pričakujete morebitne ovire.