Tedenski Lunin horoskop od 8. do 14. julija

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. julija
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. julija

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. julija

Estimated reading time: 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju leva, zato se lahko kljub optimizmu, ki bo na najvišji stopnji prebudi nekaj nervoze. Varujte se hitrih odločitev, ki so lahko zaradi občutka, da ste nepremagljivi napačne. Osebnost in ego stopata v osredje, zato se za količino samozavesti ne bojte. Ponosni boste na vse kar ste pred kratkim naredili ali ugotovili, strmeli boste k temu, da vas pohvalijo. Na področju čustev boste sproščeni, saj se vam bodo ves čas kopičile prijetne misli v smeri, da bi bilo vse skupaj čim bolj zabavno. Namenite pozornost pravilni drži in pazite na nepravilno obremenjevanje hrbtenice.

Dopoldne bo vitalnost na najvišji stopnji, saj energija leva zagotavlja dovolj živahnosti, s katero se lahko lotite vsega. Jasen in bister um bo pripomogel k konstruktivnim rešitvam, dobra organiziranost pa vas bo v notranjosti umirila. Veliko lažje boste premagovali splošne napetosti, po drugi strani pa bo energija današnjega dne zahtevala od vas več prilagajanja v zasebnih odnosih. V kolikor se bodo pojavljali dvomi, ki jih razrešite z iskrenim pogovorom. Najslabše je, da jezo zadržujete v sebi.

Vse kar se bo dogajajo, vas bo po tihem vznemirjalo, saj boste strmeli k popolni urejenosti. Veliko misli in skrbi boste posvetili področju zdravja, hrepeneli boste tudi po gibanju. V odnosih pričakujte zdrav razum, ki bo prebudil stabilnost. Ujame vas lahko manjši občutek nemoči, ki se mu ne predajte. Dovolite mislim, da se gibajo bolj svobodno in lažje vam bo. Želeli boste urediti vse kar vas obdaja, vendar je bolj priporočljivo, da si najprej naredite dober načrt. Nič ne bo enostavno, potrebna bo vztrajnost.

V četrtek se bo luna nahajala v devici, zato boste zelo občutljivi na kritiko. Želeli boste slišati odgovore na svoja vprašanja, tudi če jih boste dobesedno izsilili. Zemeljske energije vas bodo vabile k delu. Zaželeli si boste novih izzivov, vendar o vsem skupaj najprej malce razmislite, da ne bi zagonu sprejeli kakšne popolnoma napačne odločitve. Ne bodite presenečeni, če bosta spodbujeni živčnost ter zaskrbljenost, ki se lahko odrazita v pospešeni ali prepočasni prebavi. V kolikor se boste obdali s čustveno stabilnostjo boste zadovoljni ter umirjeni. 

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. julija

Priznali si boste, da vas razne nedorečenosti ovirajo pri razvijanju osebnosti. Pomembno bo predvsem vzpostavljanje ravnovesja tako znotraj vas, kot tudi v okolju, ki vas obdaja. Dogovarjanje bo lahkotno in enostavno, hitreje boste pristajali tudi na vse kompromise. Veliko lepega bo tudi na področju čustev, kjer se s sarkastičnimi pripombami tokrat ne boste želeli ukvarjati. Usklajenost vas bo ščitila pred napetimi koraki in morebitnimi konflikti.

Ugoden čas za aktivacijo, ter za povečevanja vsega, kar želite okrepiti. Pomembno bo, da telesu, ki bo hrepenelo po negi privoščite dovolj počitka in hkrati dovolj aktivnega udejstvovanja. Miren čas, priložnost, da se ponovno sestavite po preteklih spremembah. Preživite več časa z ljubljenimi in okrepite vezi medsebojnih odnosov. Ljubezenski odnosi bodo obarvani z iskrenostjo, zaradi neodločnosti pa boste nagnjeni k obotavljanju.

V nedeljo dopoldne bo luna v tehtnici, ob 16.52 uri prehaja v škorpijona, nastopi tudi Prvi krajec. Jutro bo prijetno, saj vas bodo navdihnili lepi trenutki v bližini tistih, ki vas imajo radi. V kolikor ste nasičeni ali pod stresom, se povežite s kreativno noto in ustvarjajte ter sprostite negativno energijo. Popoldne boste vedno bolj nemirni, še posebej če planirate zvečer nekaj posebnega. Ne boste več potrpežljivi, ampak boste vse želeli narediti, slišati ter udejanjiti takoj.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi VEDEŽEVANJE Z NIHALOM: SPOZNAJTE TEHNIKO in SPADATE MED ŽENSKE, KI V RAZMERJU VODIJO?