TEDENSKI HOROSKOP OD 8. DO 14. APRILA 2024

Tedenski horoskop za obdobje od 8. do 14. aprila
Tedenski horoskop za obdobje od 8. do 14. aprila

Tedenski horoskop za obdobje od 8. do 14. aprila napoveduje s Sončevim mrkom težaven začetek in lažje nadaljevanje

Predviden čas branja 7 minut

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred tem, da vas Sončev mrk in retrogradni Merkur ne obremenita preveč s svojo težino. Marsikaj bo kompleksno, vendar bo ravno to velik izziv, saj si boste po tihem želeli povzpeti se višje. Odrekati se ne boste pripravljeni, saj boste prepričani, da vam uspeh in sreča pripadata.

Tedenski horoskop za obdobje od 8. do 14. aprila

V ljubezenskih odnosih prihaja bolj spontana energija, ljubosumje se umika, razigranost pa se bo razprostrla, kar vam bo zelo všeč. Ugoden teden za samske, saj boste sposobni usmeriti se tja, kjer lahko dobite potrditev ali simpatično povabilo na zmenek. Znali boste razvozlati vse kar se vas bo dotaknilo, vendar se preveč v globine ne boste podajali. Zaostrijo se lahko odnosi s sodelavci, brati in sestrami, vendar samo zato, ker se ego nikakor ne bo želel spustiti.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Preberite tudi HOROSKOP: NA KATEREM PODROČJU LAHKO V POMLADNIH DNEH NAPREDUJETE? in PRIZNAJTE SI, DA VSI DELAMO NAPAKE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nahajate se v obdobju, ko vam nudita podporo Sonce in Venera v vašem znamenju, zato tokrat nič ne bo nemogoče. Čeprav vas bo Sončev mrk v ponedeljek želel intenzivno obremeniti, se boste odločili, da vam težke energije ne bodo prišle do živega. Namesto samote boste proti koncu tedna iskali čim bolj razgibane povezave z ljudmi, ki so prav tako kot vi, bolj optimistični ter flegmatični. Zdravje bo področje, ki bo stabilno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav se boste v teden podali z mislijo, da se morate spraviti v red, boste zaradi retrogradnega Merkurja vse zastavljene zadeve težko izpeljali. Pomembno bo, da si ne postavljate previsokih ciljev, saj bi vas neuspeh lahko pahnil v razne tegobe. Na ljubezenskem področju vam zaradi energije Venere v ovnu ne bo potrebno spraševati, odgovori prihajajo spontano in njihova vsebina bo ključna, da boste v nedeljo zelo dobre volje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vso energijo boste v ponedeljek, ko vas bo na področju dela in denarja zavirala energija Sončevega mrka uporabljali bolj razpršeno, zato dobrih rešitev ne pričakujte. Vse skupaj bo potrebno preveriti, ter se poglobiti, tako da površen pristop, ki se ga radi poslužujete, absolutno odpade. Razne intrige in dramatične situacije se lahko prebudijo v nedeljo, saj vam energija lune v znamenju raka ne bo najbolj pisana na kožo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar v tednu pred vami, ki ga bo retrogradni Merkur večkrat postavil na glavo preveč ne sprašujte, saj bi vas lahko napačno ocenili. Počakajte z raznimi dolgoročnimi načrti ter zadevami, ki so tesno povezane z večjimi finančnimi zalogaji, saj bi lahko sprejeli napačno odločitev. V četrtek, ko bo nastopila konjunkcija med Luno in Uranom ne nasedajte na prazne obljube, ampak vse kar izgleda dvomljivo raje najprej preverite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaverovani v svoj prav in malce občutljivi, kar ni v vaši navadi se boste podali v teden, ki bo zaradi Sončevega mrka na začetku zelo zahteven. Informacije in razne pripombe, ki bodo švigale mimo vas, boste ujeli težje kot običajno. Prav tako se vam obeta nekaj nejasnih situacij na ljubezenskem področju, še posebej pri tistih, ki ste že dlje časa povezani. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v raku, si nikar ne zastavljajte pretežkih nalog.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav bi želeli s pomembnimi odločitvami in premiki na čustvenem področju še malce počakati, to ne bo najboljša izbira, saj bo vpliv Venere v znamenju ovna želel, da se usmerite v hitre odločitve in spontane zaznave. Samski se boste posvečali sebi, in sicer v smeri, da najprej najdete svoje zadovoljstvo. V odnosih s prijatelji se lahko določen dogovor v nedeljo zakomplicira, saj bo prisotna nestabilna energija.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse kar ste si zastavili, se lahko zakomplicira, saj boste ves teden tarča retrogradnega Merkurja, ki bi ga bilo smotrno dojemati kot poučno lekcijo. Vse kar se bo prepletalo v notranjosti, bo v sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Jupitrom na prijeten način začelo siliti na plano. Konec tedna boste med najbolj iznajdljivimi in klepetavimi, kar vas bo napolnilo s samozavestno energijo in presekalo večne dvome, ki jih gojite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Strah, ki je bil povezan s kariernimi in finančnimi premiki, se bo z energijo Sonca v znamenju ovna pretvoril v zanimive priložnosti, ki jih boste želeli tako ali drugače izkoristiti. Odločali se boste, da bi v svojem življenju nekaj spremenili, saj boste imeli na trenutke občutek, da ste v notranjosti prazni. V nedeljo, ko bo luna v znamenju raka vas lahko prebudi simpatična in nežna gesta prijetne osebe.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prehitro sklepanje in brezglavo tveganje, vas lahko v ponedeljek, ko se boste težko umaknili energiji Sončevega mrka vrže v situacijo, ki je sami ne boste sposobni rešiti. Priznali si boste, da vas močno vznemirjajo ljudje, ki niso dovolj odzivni ter temperamentni. V soboto boste nekaj naredili čisto po svoje, kar vas vodi v manjša nasprotovanja, ki se bodo z neverjetnim smislom za humor zaključila navihano.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ves čas boste planirali ter tuhtali, kaj bi lahko izboljšali, v smeri, da bi bili še bolj produktivni. Namesto, da ste ves čas pod raznimi pritiski, se raje priklopite v sredo in četrtek na spontano energijo, ki jo prinaša vpliv lune v znamenju dvojčkov. Enostavno delovanje vam bo tako zelo všeč, da boste tudi ko bo potrebno malce pozabili na stroge meje in razna pravila. Priznali se boste, da vas nekateri ljudje utesnjujejo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tokrat boste zaradi ogromne zaloge energije, ki vas spremlja, med tistimi, ki se jih vpliv Sončevega mrka ne bo močno dotaknil. Marsikomu boste priskočili na pomoč, poudarjali boste bistvo, bodrili boste nemočne ter se izognili samopomilovanju. Na področju čustev si boste v nedeljo, ko bo luna v raku znali ne glede na obveznosti vzeti čas za osebo, ki vam je naklonjena. Skupaj bosta stkala zanimiv načrt.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energije ovna, ki vas bodo v tednu pred vami postavile pred dejstvo, se bodo dotaknile tudi razmišljanja o trenutnih situacijah, vendar na bolj optimističen način. Zelo boste radodarni in prilagodljivi, zato ne bodite presenečeni, če vas bo večkrat kdo prosil, da mu priskočite na pomoč. Odzovite se, le večjih vsot denarja ne posojajte, saj vam lahko v tem primeru zagode retrogradni Merkur, ki prebuja nesporazume.

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2024