TEDENSKI HOROSKOP OD 29. APRILA DO 5. MAJA 2024

Tedenski horoskop za obdobje od 29. aprila do 5. maja napoveduje prehod Marsa v znamenje ovna
Tedenski horoskop za obdobje od 29. aprila do 5. maja napoveduje prehod Marsa v znamenje ovna

Tedenski horoskop za obdobje od 29. aprila do 5. maja napoveduje prehod Marsa v znamenje ovna

Predviden čas branja 7 minut

S Soncem v znamenju bika se prebujajo trden način razmišljanja in interakcije, zaradi katerih boste praktični in zanesljivi. Tokrat ne boste prehitro sklepali, ampak si boste vzeli čas in uredili vse svoje misli, preden boste ukrepali. Naravnost boste v komunikaciji prešli na bistvo in svoje misli posredovali z namenom, da jih bodo drugi zlahka razumeli. Um in telo se bosta tesno povezala z naravo in svetom okoli vas, zelo boste uglašeni s svojimi čutili.

Venera v znamenju bika je počasen vpliv, ki ceni iskrenost, razkošne vonje, nežne dotike in vas spodbuja, da srečo kujete premišljeno. Energija vam ponuja tudi priložnost, da se brez posebnega truda dotaknete svojega notranjega otroka in mu prišepnete nekaj lepega. Uživali boste v vrednotenju svojega telesa, duha in lepote življenja na splošno, kar vam bo omogočilo, da boste bolj nežni in radodarni.

Tedenski horoskop za obdobje od 29. aprila do 5. maja napoveduje prehod Marsa v znamenje ovna

Počutili se boste poklicane, da raziščete novo pot in se osvobodite vzorcev, ki vas obremenjujejo. Pomembno bo, da spoštujete svoja čustva, rešujete težave s pogovori, pri tem pa sledite srčnim željam.  Od torka dalje se bo Mars nahajal v znamenju ovna, zato se sami sebi ne boste več smilili, ampak boste prevzeli vajeti v svoje roke. Mejam in raznim oviram se boste umaknili, usmerili se boste tja, kjer lahko pričakujete nadgradnjo ali zmago.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, raka in device.

Preberite tudi Mesečni horoskop MAJ 2024 in PERFEKCIONIZEM, OBSEDENOST Z LEPOTO IN HLEPENJE PO PRIZNAJU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V veliko pomoč v tednu pred vami, ki ga bo polepšala energija Sonca v biku vam bo, če si boste vzeli vsaj za praznike nekaj prostih trenutkov. Poskrbite tudi za svoje zdravje in boljše počutje, saj si boste le tako nabrali nove energije. Nekdo od domačih vas bo v soboto, ko boste z luno v ribah miselno odsotni, opozoril na nekaj pomembnega.  Postali boste neodločni, zato raje kakšno zadevo zavrnite, kot da bi se zapletli v nesporazume.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V torek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom se boste posvetili predvsem tistemu, kar vas v podzavesti bremeni. Razmišljali boste, zakaj bi se obremenjevali z drugimi in jim razlagali kako se počutite, ko pa od njih ne dobivate ustrezne podpore. V prazničnih dneh preslišite negativne opazke in ne pretiravajte s strogostjo do sebe. Spontan pristop bo tisti, ki lahko v nedeljo povzroči ljubezenski napredek.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prehajate v fazo, ko se boste odločili, da zaživite življenje bolj polno. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti bolj vpadljivi, ter seveda pohvaljeni. Preživite več časa v dvoje, ne glede na to, da boste v sredo in četrtek vabljeni s strani prijateljev. Samski dvojčki in dvojčice, pokažite osebi, ki se očitno trudi preiti v vaše srce, da ste tudi vi zainteresirani. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju ovna boste hitri in rahlo nestrpni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V začetku tedna boste prejeli sporočilo, ki vas bo popeljalo v globoka razmišljanja. Delujte na podlagi notranjega občutka in nikar preveč ne pričakujte, preden se ne soočite z realnostjo. Samozavestni in vzdržljivi, boste z energijo Marsa v znamenju ovna v petek na področju dela postavljali temelje, na stroga pravila se ne boste ozirali. V soboto, ko bo luna skozi dan v ribah, si boste zaželeli tišine.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ponedeljek, ko bo luna v kozorogu se boste vrteli v krogu in razmišljali, kam je odšla vsa pozitivna naravnanost. S težavo se boste znašli in prilagajali tudi v medsebojnih odnosih. V četrtek, ko si boste želeli, da vas vsi pustijo pri miru, bo v zraku več vprašanj, na katere ne boste našli odgovora. Sobota bo zelo ugoden dan, saj se boste povsod znašli, prav tako lahko pričakujete ugodne vibracije na ljubezenskem področju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ujemite prijetne energije, ki jih bo prebudila Venera v znamenju bika, ter se usmerite h kakšnemu koraku na področju odnosov. V torek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom, se boste znašli na testiranju, zato se pripravite na nepričakovano. Finančno področje bo postavljeno pod vprašaj, kar pa vas v sredo in četrtek, ko se boste odklopili ne bo več zanimalo. Na področju ljubezni se bo v nedeljo zvrstil skupek zadev, ki vam lahko v določenem času narišejo pravo sliko.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bolj premišljeno ter poglobljeno se boste morali spopadati z težavami na katere boste naleteli, saj Mars, ki v torek prehaja v znamenje ovna ne dovoli izmikanja. Sprejemanje kompromisov ne bo rešilo situacije, potrebno bo raziskovati in se pogovarjati. V sredo ali v četrtek boste odšli na kakšno krajšo pot, seveda v odlični družbi, zato se lahko razvije spontana dogodivščina. Počutje ne bo več nihalo, zaznavali boste stabilnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Občudovali vas bodo, saj boste pravi čas pritisnili na pravo tipko, tisto, ki obljublja vsem skupaj prijetno doživetje. Prav je, da si v sredo in četrtek vzamete več časa za svoje prijatelje, ter usmerite pozornost k uresničevanju prijetnejših stvari.  V petek vas lahko za trenutek zagrabi panika, da bi se morali bolj ukvarjati s financami, ki potrebujejo red.  Nenadoma ne bo več tako jasno, česa si v resnici sploh želite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ponedeljek, ko bo luna v kozorogu, bo pomembno, preden oddrvite na lepše, da se izkažete z resnostjo in zanesljivostjo. Vprašajte se, kaj je pravi razlog da niste najbolj navdušeni. Morda si ne vzamete dovolj časa za tisto, kar vam veliko pomeni. V soboto se boste v družinskem okolju odločno odzvali, tudi če se boste znašli v še tako veliki zadregi. Diplomatske veščine bodo pomemben faktor pri uspešnem pogajanju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo Marsa v znamenju ovna, ki ne bo najbolj nežna, bo pomembno, da storite nekaj, kar vam bo pomagalo pri obvladovanju težav, ki vam jih v bistvu povzročajo drugi. Zaželeli si boste čutiti olajšanje, vendar pot ne bo najbolj enostavna. Ne skrbite,  zaključek bo pozitiven, zato se boste v prazničnih dneh z veseljem podružili, brez da bi razmišljali, kaj vas čaka v naslednjem tednu. Notranje spremembe se bodo dotikale ljubezenskega področja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne boste si več dovolili, da bi bili vedno in povsod vsem na voljo. Izbirali boste ljudi, ki so vam naklonjeni, brez razmisleka se boste izognili tistim, ki niso na vaši valovni dolžini. Najprej boste ob spremembi malce nervozni, vendar boste našli rešitev, ki vam bo omogočila, da sredo in četrtek preživite kar se da lepo. Če vam bo čez vikend dolgčas, vas bo rešil znanec, ki vam obljublja več spontanosti ter razigranosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V sredo, ko nastopi Zadnji krajec v vodnarju se boste razveselili sproščenih pogovorov, ki bodo dobesedno odgovori na vaša vprašanja v zvezi z osebnim delovanjem. Marsikaj, v kar ste dvomili, se bo proti koncu tedna dobro končalo, tudi na čustvenem področju boste zadovoljni. Osebe, ki so dvomile v vas, vas bodo konec tedna vzpodbujale, da nadaljujete nekaj, v kar ste se v zadnjem času dobesedno zaljubili.

Preberite tudi KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V ZNAMENJU OVNA?