TEDENSKI HOROSKOP OD 13. DO 19. SEPTEMBRA 2021

Tedenski horoskop za obdobje od 13. do 19. septembra 2021 napoveduje prehod Marsa v znamenje tehtnice
Tedenski horoskop za obdobje od 13. do 19. septembra 2021 napoveduje prehod Marsa v znamenje tehtnice

Tedenski horoskop za obdobje od 13. do 19. septembra 2021 napoveduje prehod Marsa v znamenje tehtnice

Predviden čas branja: 2 minuti

Sonce, ki se še vedno nahaja v znamenju device vas bo okrepilo z vztrajnostjo in vas postavilo pred dejstvo, da končate z določenimi zadevami, ki bi jih morali že narediti. Za čustva tokrat ne bo dovolj časa, bolj pomembno vam bo da uredite področje financ. Vendar bo to za vas lekcija, zaradi katere se boste začeli učinkovito usmerjati proti spremembam. Pojavi se lahko tudi nespečnost. Ugodno tudi za načrte povezane z bolj zdravim prehranjevanjem in več gibanja. Energija znamenja device je povratek od neba, k zemlji, je manifestacija in če ste v preteklem obdobju živeli brezskrbno življenje, se s tem vplivom lahko vse obrne, postali boste odgovorni in začeli boste sodelovati v ožjem ali širšem družbenem okolju.

V sredo Mars prehaja v znamenje tehtnice, zato si boste zaželeli obilja, za katerega se bo potrebno boriti.

Tedenski horoskop za obdobje od 13. do 19. septembra 2021 napoveduje prehod Marsa v znamenje tehtnice

Všeč vam bodo umirjeni odnosi, v ljubezni boste premišljeni in zelo radodarni. Nihče pa vas ne bo smel zmotiti, ko boste zamišljeni in zaprti vase. Na vsakem koraku boste iskali svoje trenutke in se borili s svojim notranjim jazom, ki bo želel nadvladati. Imeli boste veliko priložnosti, da zasijete v lepši luči, ter da se morda opravičite nekomu, ki ste ga prizadeli. O prihodnosti ne boste veliko razmišljali.

Katera znamenja zodiaka boste imela v tem tednu na področju kariere in denarja največ sreče?

V tednu pred vami boste imeli največ sreče na področju denarja in kariere rojeni v zemeljskih znamenjih.

Ali se bo zgodil v tem tednu kakšen astrološki premik?

Tedenski horoskop napoveduje, da v sredo Mars preide v znamenje tehtnice.

Preberite tudi NAJBOLJŠI SOGOVORNIKI ZODIAKA SO… in POMEN ZAUPANJA V PRIJATELJSKIH ODNOSIH

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Trenutki na področju kariere bodo od vas v ponedeljek, ko bo luna v strelcu zahtevali polno koncentracijo, hitro in pravilno odločanje. Pazite tudi na stroške. Vaša samozavest bo v sredini tedna na najvišji točki in sami sebi se boste zdeli najboljši. Zbrali boste moč, da se soočite z zoprnim sodelavcem, ki vam že nekaj časa krade energijo. V nedeljo vas bo razganjalo od čustev in neverjetne strasti, ki je boste deležni na področju ljubezni. Manj obremenjeni boste, če se boste enostavno prepustili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vzemite si nekaj časa zase in razmislite o vseh stvareh ki vas po tihem obremenjujejo. Vaša želja po denarni oblasti se prav hitro lahko spremeni v tiranijo, zato ne zahtevajte preveč. Za večjo zapravljivost še ne bo pravi čas, zato uživajte v malenkostih. Ljubljeni osebi ne boste znali povedati, kaj hočete, vendar bo kljub vsemu uganila, katere želje so vam najpomembnejše. Hvaležni boste za razumevanje. Bodite čim bolj optimistični in uspelo vam bo kar ste si zastavili, saj so vaši cilji dokaj realni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ponavlja se enak scenarij, kar vas že vznemirja. Še vedno ste nepotrpežljivi, posebno če so vpleteni tisti, ki vedno znova zanemarjajo vse vaše pametne predloge. Zopet se bo če  ne boste previdni zapletlo, posebno pri reševanju težavnih sporov. Na poslovnem področju bo v četrtek, ko luna prehaja v vodnarja veliko izzivov, ki jih bo težko uskladiti s potrebami družine. Pomirite se, opravite najnujnejše in se posvetite svojim najbližjim, še posebej v soboto, ko se boste imeli skupaj zelo lepo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Mešana čustva, ki jih prinaša vpliv Venere v škorpijonu bodo vedno bolj nevarna. Bodite pozorni na vsako podrobnost, da česa ne spregledate. Glede zdravja pa zavarujte predvsem predel glave in želodec. Uspeh je na področju kariere v zadnjih dneh tedna skoraj za vogalom, vsekakor pa je pred vami še nekaj izzivov, ki so potrebni na poti k zmagi. Premislite v soboto, ko boste imeli več časa o svojem načinu življenja, ki bi ga bilo počasi potrebno spremeniti. Opažate, da imate nekaj skupnih točk s tistimi, ki vam lahko pomagajo k boljšemu počutju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite previdni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval v nekaj, česar ne poznate. Če boste samo tuhtali, ne boste prišli nikamor. Vzemite si čas in se pripravite na pogovor, s katerim odlašate. Prisluhnili boste svoji notranjosti in se poglobili vase. Samske čaka presenečenje v obliki zanimivega klica ali povabila. Nabrali ste si dovolj energije za vse najtežje zadeve. Niste pa si popolnoma na jasnem, kaj si želite od drugih, to pa zato, ker ne veste dobro, kaj si želite od sebe. Kanček preračunljivosti konec tedna vam ne bo škodil.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čutite nekaj strahu, čeprav za to ni konkretnih razlogov. Vse boste nekako obvladali, čeprav ob tem porabljate nekaj več časa in energije. V ljubezni je že skrajni čas za kakšno spremembo. Ni vam treba nikamor hiteti. Vaša neodločenost pri sprejemanju pomembnih odločitev bo petek še bolj prišla do izraza, saj med danimi možnostmi nikakor ne boste znali hitro izbirati. Prag vaše potrpežljivosti bo izredno visok, kar bo tiste ki vas obkrožajo pozitivno presenetilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Premislite v tem tednu, ko Venera v škorpijonu prinaša globino o določenih zadevah, ki bi jih najraje pozabili. Naredili boste veliko za svoje počutje in dobro voljo, še posebej če se boste več kot običajno nahajali v družinskem krogu. Čustvena stabilnost vam prinaša novo, pozitivno energijo, ki vas bo ščitila. Kljub temu, da bo večino zajela utrujenost, boste imeli dovolj volje in energije, da se soočite z vsemi obveznostmi. Odzovite se povabilu, povezanemu s simpatično osebo nasprotnega spola.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Namere prijatelja bodo zagotovo dobre, toda kaj vam bo to pomagalo, če vam bodo prinesle izključno skrbi. Niti pritoževati se ne boste mogli. Zadnji dogodek je potrdil, da je bila določena zadeva na mestu, kar je nov dokaz, da pravočasno zaznate, kdaj se lahko stvari zapletejo. V petek se boste na poslovnem področju trudili, da bi opravili čim več pomembnih zadev. Vpliv Marsa bo okrepil vašo moč in dvignil samozavest. Strast se bo okrepila, kar bi bilo dobro spretno izkoristiti v svoj prid.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zvrstilo se bo več obveznosti, kar je za zdaj dobro, saj bo tako manj časa za razburjanje, še zlasti če nekoga še vedno ne morete prepričati o nečem, kar je za vas pomembno. Vse skupaj bo izpadlo boljše od predvidenega, le bodite potrpežljivi in vse se bo zavrtelo v igrivi smeri. Postajate vedno bolj praktični, kar bo nekoga v vaši bližini močno zmotilo. V ljubezni boste od sobote, ko prihajajo notranje preobrazbe dalje neutrudljivi in še bolj privlačni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prehitro se odzivate na določene opazke. Stvari poskusite opazovati drugače kot do zdaj, posebno v odnosih s starejšimi. Svoje zasebne zadeve nekako zavarujte pred govoricami, da se zavarujete pred morebitnimi zapleti. Zdravje se bo izboljšalo, počutili se boste vitalno, kar vam podarja tudi veliko zagona pri zasebnih rečeh. Ne pozabite na nekaj, kar bi lahko počeli, tako povezano s kariero, kot v prostem času. Vse skupaj vam bo zagotovilo veliko dodatne samozavesti. V ljubezni boste v nedeljo, ko se bo luna nahajala v ribah srečni kot že dolgo ne, saj vas bo spremljalo zadovoljstvo.

 
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tisti, ki le sanjarite o nekom, ni pa konkretnega dogajanja, boste sposobni vse skupaj prekiniti. Mars bo ugodno vplival na vašo samopodobo, kar vam bo dajalo na čustvenem področju še posebno moč. Več strpnosti boste pokazali v sredo. Vaša ustvarjalna energija bo pripravljena na vse. Kadar ne veste, na katero stran bi stopili, je svoje mnenje bolj modro obdržati zase. V vas bo tokrat dovolj diplomata, da boste v nedeljo, ko bodo vsi zaradi lune v ribah bolj občutljivi prenesli morebiten pritisk.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Precej bolj strastni boste kot po navadi, mikale vas bodo avanture, na tem področju vas čaka zanimiva ponudba. Kljub dnevnim stresnim vplivom boste ohranili pozitivno razpoloženje. Ogreli se boste za nove projekte, ki vam bodo vlili dodatne delovne energije, zato boste tudi v domačem okolju veliko boljše volje in prijetnega razpoloženja. Vaši denarnici bi konec tedna, ko boste ves čas brskali po spletnih trgovinah pomagalo, če bi se še bolj posvetili delu in obrzdali svojo zapravljivost.

Preberite tudi KAKO DOJEMATE PREHOD V OBDOBJE ODRASLOSTI?