SPADATE MED NAJBOLJ ZASKRBLJENA ZNAMENJA ZODIAKA?

Najbolj zaskrbljene so ženske rojene v znamenju...
Najbolj zaskrbljene so ženske rojene v znamenju...

Najbolj zaskrbljene so ženske rojene v znamenju…

Predviden čas branja: 3 minutes

Skrbi so tiste, ki nam krojijo vsakdan in nam omogočajo, da se flegmatično ne oddaljujemo o vseh situacij, ki so z nami povezane. Pretirana zaskrbljenost ni najbolj zaželena vrednota, saj si z negativnimi scenariji, ki jih prepletajo naše misli naredimo običajno več škode kot koristi. Vedno več je v tem obremenjenem svetu stvari, ki povzročajo skrbi. Vendar je pretirana skrb povzročitelj številnih zdravstvenih težav našega časa. Če se poglobimo vase, lahko ugotovimo, da je malo tistega, kar nas vznemirja, vredno, da bi bili zaradi tega zaskrbljeni. Katere ženske zodiaka pa so večkrat preveč zaskrbljene?

BIKICA

Bikice ste velikokrat zaskrbljene. Najbolj zase, da se vam ne bi porušila vaša cona udobja, prav tako vas skrbi tudi za druge. Skrbi vas, kako se bo vse počasi ali hitro spremenilo. Ne marate sprememb in si za vedno želite vse tako, kot je. Zaskrbljene ste tudi zaradi materialnih dobrin in denarja, saj močno hrepenite po varnosti in urejenem življenju. Bikica, ko se ne počuti najboljše, večkrat zaskrbljeno razmišlja v stilu, kaj če se mi kaj zgodi, kaj če izgubim službo, kaj če me bo partner zapustil. Ko se nahaja v svoji zaskrbljeni fazi, večkrat celo pozabi, da so to le namišljene situacije, ki sprožajo strah. Prepričana je, da preveliki flegmatiki težko živijo organizirano življenje.

Najbolj zaskrbljene so ženske rojene v znamenju...

RAKICA

Ko rakica postane zaskrbljena, se bori sama s sabo, njena trda lupina pa postane oklep. Njena tesnoba je videti kot jeza. Skrbi jo vse, predvsem pa to, da ne bi bila razočarana ali zapuščena s strani družine in ljubljenih. Rakica ima bolj malo samozavesti, zato je zelo zaskrbljena tudi pred pomembnimi izzivi, kot so izpit, nova služba, začetek pomembnega projekta. Večkrat pozabi, da pretirane skrbi vodijo do stresa in slabega počutja, vendar si ne more pomagati pred tem, da je ne bi zopet nekaj skrbelo.

TEHTNICA

Čeprav premorete tehtnice potrebno ravnovesje, ste pogosto zelo zaskrbljene. Pretirane skrbi za čisto vsakodnevne stvari so lahko obremenilne, vendar brez njih tehtnica enostavno ne more delovati. V družbi tehtnica velikokrat ne pove svojega mnenja, saj jo tako zelo skrbi, kaj si bodo drugi mislili o njej. Svojih otrok in moža si ne upa pustiti samih za več dni, saj jo skrbi, da se brez nje ne bodo znašli. Skrbi jo tudi trenutna situacija, saj se boji, da v prihodnosti ne bo mogla več sproščeno delovati.

Najbolj zaskrbljene so ženske rojene v znamenju...

DEVICA

Pretirana zaskrbljenost lahko devico vodi v dodaten stres, nižjo samozavest, odtujenost z bližnjimi, slabšo delovno učinkovitost, tesnobo ali izogibanje družabnim dogodkom. Devica je najbolj zaskrbljena zaradi svojega zdravja in počutja. Večkrat se ji pojavijo misli, povezane s strahom pred boleznimi, ki bi jih morala čim prej preusmeriti. Zaskrbljena je tudi na področju kariere, kjer mora biti med najboljšimi., Njen strah da bi izgubila službo ali pa da bi se na druženi lestvici pomaknila nižje je zelo velik.

RIBICA

Nezavedno čustveno breme je pri ribicah razlog, da jih ves čas skrbi. Večkrat se lahko zaradi svoje zaskrbljenosti znajdejo v katastrofalnih pričakovanjih in nenehnem premlevanju negativnih scenarijev. Zaskrbljenost je v življenju ribice nesorazmerna z dogodki, ki jo sprožijo in se navadno pojavi kot odziv na vsakodnevne situacije. Pričakovanje najslabšega scenarija je tisto, kar jim večkrat preprečuje, da bi živele bolj svobodno in sproščeno. Njena vprašanja so večkrat povezana s frazo kaj če, s katero si podzavestno jemlje možnosti za srečo.

Pripravljeno za Elle.si