SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI PRETIRAVAJO?

Katera astrološka znamenja najbolj pretiravajo?
Katera astrološka znamenja najbolj pretiravajo?

Katera astrološka znamenja najbolj pretiravajo?

Predviden čas branja: 3 minutes

Pretiravanje je lastnost, ki jo vsi zelo dobro poznamo. Z njim želi oseba biti boljša, bolje sprejeta, bolj občudovana, vendar je to le občutek, ki pa lahko vodi v navado. Pretirano pretiravanje pa je tisto, zaradi katerega vam morda naslednjič nekdo ne bo zaupal. Katera astrološka znamenja spremlja značilnost, da rada preveč pretiravajo?

DVOJČKA

Dvojčki radi govorijo, hitro, nepremišljeno in še raje svoji zgodbi dodajo kakšno pikantno pripombo. Pretiravajo tudi s tem, koliko časa preživijo na raznih omrežjih in v klepetalnicah, ter s tem, kakšne so njihove izkušnje. V zaletu govorjenja se svojega pretiravanja niti ne zavedajo, zato večkrat pozabijo, kaj so nekomu rekli in naslednjič celo trdijo, da oni nič ne vedo o tem. Tudi na področju ljubezni se dvojčki radi pohvalijo in zraven malce pretiravajo.

Katera astrološka znamenja najbolj pretiravajo?

LEV

Lev se dobro zaveda da je najboljši, kar je sicer dobro za njegovo samopodobo, vendar s svojo samovšečnostjo in mislijo da je popoln velikokrat pretirava. Levi radi pretiravajo tudi takrat, ko govorijo o svojih preteklih dosežkih in nikoli ne pozabijo posebej poudariti sebe in svoje vloga, ki je za njih seveda najbolj pomembna. Lev pretirava tudi pri hrani, rad uživa in ko si nekaj zaželi, da meje ne zanimajo.

ŠKORPIJON

Škorpijoni enostavno nimajo meje, še posebej ko govorimo o uresničevanju njihovih nenavadnih želja. Zelo radi imajo spolnost in preprosto ne razumejo, da jim nekdo reče, da na tem področju pretiravajo, saj je veliko spolnosti za škorpijona nekaj povsem normalnega. Pretiravajo velikokrat tudi, ko razlagajo kaj se je nekomu zgodilo. Zgodbo znajo tako dodelati, da postane še bolj srhljiva oziroma zanimiva.

Katera astrološka znamenja najbolj pretiravajo?

STRELEC

Strelec rad razlaga in pripoveduje, čeprav je načeloma zelo iskren s svojim entuziazmom običajno pretirava. Strelec, ko nekaj pripoveduje želi biti v središču in zanimiv za druge, zato je njegova verzija določene zgodbe vedno bolj pikantna kot prava verzija. Strelec pretirava tudi s potovanji in željami, ki so neskončne, velikokrat neizvedljive. Ko razlaga, koliko ljudi je bilo nekje, običajno število podvoji in se zraven nasmeji.

VODNAR

Vodnar je nervozen če je povprečen, zato enostavno mora pretiravati. Da je v očeh drugih čim bolj poseben, pretirava s svojim stilom, z načinom delovanja in s svojimi naprednimi mislimi. Njegovo pripovedovanje je glasno, obarvano s sočnimi podrobnostmi, skratka takšno, da ostane vsem še dolgo v spominu. Vodnarjevo pretiravanje je povezano tudi z materialnim področjem. Rad pretirava koliko zasluži, prav tako pretirava s tem, koliko je naredil.

Pripravljeno za Sensa.si