NAVDUŠENJE VODI V OPTIMIZEM IN UGODNE REŠITVE

Navdušenje je pomembno čustvo, ki vodi k lepšemu življenju
Navdušenje je pomembno čustvo, ki vodi k lepšemu življenju

Navdušenje je pomembno čustvo, ki vodi k lepšemu življenju

Predviden čas branja: 3 minute

Navdušenje je čudovito, nalezljivo čustvo. Bolj ko ga delite z drugimi, bolj raste. Navdušenje poraja veselje nad delom. Ljudje, ki imajo na obrazu vedno kisel in naveličan izraz, počno stvari rutinsko iz privzgojene navade. Lahko delaš vse, če si navdušen. Navdušenje je iskrica v očeh, je nagib v hoji, je prijem roke, nepremagljiv val naše volje in energije za uresničevanje idej.

Navdušeni ljudje so borci. Imajo moč, stalne kvalitete.

Navdušenje je začetek vseh napredkov. Z njim pridejo dosežki. Brez njega so samo izgovori. Da bi druge navdušili za dejavnost, se morate najprej sami navdušiti. Človek brez navdušenja nima moči, da bi navdušil druge, navdušen človek pa hitro dobi sledilce. Navdušiti pomeni napolniti z duhom. Energija navdušenja je podobna radijskim valovom, ki se širijo po vsem svetu. Lahko jih oddajamo ali sprejemamo. Kar smo si zastavili z navdušenjem in je naša stalna vizija, bomo neizbežno dosegli. Vedenje je nalezljivo, pozitivno vedenje da pozitivne, negativno pa negativne rezultate. Ena od oblik človekovega vedenja je tudi navdušenje.

Navdušenje je pomembno čustvo, ki vodi k lepšemu življenju

Razlika med dobrim in odličnim pridigarjem, dobrim in odličnim prodajalcem, dobrim in odličnim retorikom je v navdušenjem.

Pravi entuziazem je način življenja in ne nekaj, s čimer naredite vtis na ljudi. Nič nima opraviti z glasnostjo ali vsiljivostjo, ampak gre za vidno izražanje golobjih čustev. Mnogo izjemno entuziastičnih ljudi je tihih, vendar vsak njihov gib, vsaka beseda in dejanje izražajo ljubezen do življenja. Pozitivna oseba ve, da je potovanje prav tako prijetna kot cilj. Vaša naravnanost določa vaš pristop k življenju. Svoje naravnanosti moramo prilagoditi vsaki spremembi, ki nastopi v našem življenju. Nič veličastnega, ni bilo nikoli doseženega brez navdušenja.

MOČ NAVDUŠENJA odkriva vero in prepričanje, spodbuja k dejanjem, pomaga dosegati cilje, nas naredi privlačne, jemlje ukazom ostrino, je ključ, ki odpira vsa vrata, je nalezljivo, onemogoča dolgočasje.

POMENI VPLIVATI NA LJUDI, NE DA BI PREVLADALI

Ste se že kdaj vprašali, katera beseda opisuje tisto, kar določa vašo srečo, zbranost, mir in uspeh?

Navdušenje je pomembno čustvo, ki vodi k lepšemu življenju

Ta pomembna beseda je naravnanost. Je osnovna sila, ki določa vaš uspeh ali neuspeh. Ni mogoče oceniti, koliko služb so ljudje izgubili, koliko priložnosti za napredovanje so izgubili, koliko priložnosti za napredovanje so zamudili in koliko zakonov je razpadlo zaradi neprimerne naravnanosti. S pravilno naravnanostjo ni nadvse obetavna le prihodnost, tudi sedanjost postane dosti prijetnejša. Pozitivna oseba ve, da je potovanje prav tako prijetno kot cilj. Naša naravnanost določa naš pristop k življenju.

Izogibajmo se ljudi, ki skušajo zatreti naše ambicije.

To vselej počno majhni ljudje, tisti resnično veliki pa dosežejo, da tudi sami začutimo, da bi lahko postali veliki. Obstajata dva ključa za določanje, kdo smo: kako vidimo sebe, s kom se družimo. Od prijateljev prevzamemo mnoge misli, navade in značajske poteze, zato sprememba negativne v pozitivno naravnanost pogosto zahteva zamenjavo prijateljev. Ugodne okoliščine s pokvarjenimi prijatelji se končajo s porazom, neugodne okoliščine z dobrimi prijatelji pa z zmago. Čeprav se ni mogoče obdati zgolj s pozitivnimi ljudmi, pa je zagotovo mogoče, da si izberemo prijatelje s pravim pogledom na svet.