MENTALNO ŠIBKEJŠA ZNAMENJA ZODIAKA

Preverite, ali spadate med astrološka znamenja, ki so metalno šibkejša.
Preverite, ali spadate med astrološka znamenja, ki so metalno šibkejša.

Preverite, ali spadate med astrološka znamenja, ki so metalno šibkejša.

Metalno zdravje je zelo pomembno. Še posebej zato, da se lažje spoprijemate z vsakdanjimi izzivi v življenju, da ostanete močni v težkih situacijah. Nekateri posamezniki znajo ostati stabilni, drugi pa so mentalno šibkejši in jih zajame panika že pri majhni spremembi ali zadevi, za katero domnevajo da ji niso kos. Dejstvo je, da moramo biti duševno močni in stabilni, da se spopademo z vsemi svojimi težavami. Določeni posamezniki zodiaka so že po naravi psihično precej šibki in nekoliko nestabilni. Spadate med astrološka znamenja, ki so metalno šibkejša?

RAK

Rakom vlada Luna in njene faze močno vplivajo nanje ter na njihovo delovanje. Njihova čustva se lahko zelo hitro dvignejo in prav tako hitro spustijo. V enem trenutku so lahko izredno srečni in blaženi, v drugem pa jezni ter morda celo depresivni. Zelo nepredvidljivo se tudi odzivajo. Zaradi te nestabilne narave so čustveno precej šibki, kar se odraža še posebej na ljubezenskem področju.

Preverite, ali spadate med astrološka znamenja, ki so metalno šibkejša.

TEHTNICA

Tehtnice so sicer utelešenje ravnovesja, vendar jim močno primanjkuje samozavesti ter poguma. Ko so v neravnovesju, lahko to vpliva na njihovo čustveno stanje. Ko želijo nekaj doseči, niso dovolj mentalno stabilni, da bi pogumno vztrajali, saj se jim ves čas vklaplja nesigurnost. Vedno, ko niso v ravnovesju, tehtnice postanejo nestabilne in vznemirjene.

STRELEC

Ko so strelci razočarani ali prizadeti, je njihovo čustveno stanje ne glede na njihov splošni optimizem opustošeno. Kljub temu da delujejo površinsko jih bolečine in težave močno udarijo in povzročijo kaos v njihovih mislih. Če so izdani, postanejo mentalno zelo šibki in razdražljivi. Prepričani so, da zmorejo vse, vendar takrat, ko je potrebno uporabiti močno plat duševnosti večkrat brez razlage zbežijo.

Preverite, ali spadate med astrološka znamenja, ki so metalno šibkejša.

RIBI

Ribi so intuitivni, občutljivi in zasanjani ljudje, ki težko ujamejo mentalno stabilnost. Ker njihovi občutki in razpoloženje ves čas nihajo, so lahko v veliki meri čustveno nestabilni. Vedno jih skrbi, večkrat jih objame močan pesimizem, kar jim preprečuje zadostno stabilnost za brezskrbno delovanje.

Nič zato, če ste kdaj mentalno šibkejši, saj je tudi to del vaše življenjske lekcije. Poleg tega, si lahko predstavljate, kakšno bi bilo življenje, če bi bili vsi duševno zelo stabilni. Sprejeti je potrebno raznolikost naših osebnosti, ter živeti takšno življenje kot si ga želimo, ne glede na mentalno šibkost.

Kako deluje mentalno zelo stabilna oseba?

Duševno močna oseba ima ravno v pravi meri analitičen um, da se lahko sooči z ovirami in jih reši mirno ter usklajeno.

Katera astrološka znamenja so duševno zelo močna in stabilna?

Najbolj duševno močni in stabilni posamezniki so rojeni v znamenju ovna, bika, škorpijona in dvojčkov.