NAJMOČNEJŠA BESEDNA FRAZA JE »JAZ SEM»

Najmočnejša in najbolj učinkovita besedna fraza je »JAZ SEM»
»JAZ SEM»

Najmočnejša in najbolj učinkovita besedna fraza je »JAZ SEM»

Najmočnejša besedna fraza v našem besednjaku je »jaz sem». Ustvarjanje z uporabo » jaz sem », ukazuje celotnemu vesolju, naj vas uboga. Ko izrečete » jaz sem », dodajate svojim besedam močno energijo in lahko ste prepričani, da bo kar boste zahtevali lažje prišlo v vašo bližino. Ko se tega zavedate, se ves vaš potencial sprosti in se manifestira v najboljši možni obliki. Ko si želite nekaj, se pretvarjajte in si vizualizirajte da to že imate. Uporabite moč svoje lastne resnice in glasno povejte kdo ste. Spomnite se svoje božanske resnice. Odprite svoje srce in se izrazite s frazo JAZ SEM, KDOR SEM.

Najmočnejša in najbolj učinkovita besedna fraza je »JAZ SEM»

Primeri, ki s psihološkega vidika dvignejo samopodobo

 • Jaz sem umetnik.
 • Jaz sem ljubljen.
 • Jaz sem zelo uspešen.
 • Jaz sem čudovit.
 • Jaz sem poželjiv.
 • Jaz sem na varnem.
 • Jaz sem ustvarjalen.
 • Jaz sem brezmejno ljubeč in zaljubljen.
 • Jaz sem takšen kot sem fantastičen.
 • Jaz sem iskren.
 • Jaz sem prepričan vase.
 • Jaz sem zadovoljen s sabo.

KO IZREČETE »JAZ SEM» IZRAŽATE RESNICO

Ali ste vedeli, da vas vesolje ne bo pustilo v težavah in zablodah, in da popolnoma spoštuje vašo moč ustvarjanja? To je resnica, ki pa je lahko nekoliko nevarna. Se vam je že kdaj zgodilo, da so se besede vrnile k vam in vas nato preganjale? So vas že kdaj ujeli na majhnih, drobnih, nedolžnih lažeh? Najverjetneje, kajti dobra laž mora biti prepričljiva. In, kot se zdaj učite, besede, izgovorjene s prepričanjem, USTVARJAJO.

Najmočnejša in najbolj učinkovita besedna fraza je »JAZ SEM»

Vesolje ne razlikuje med resnico in lažjo. Vsaka beseda je preprosto ustvarjalna energija, ki je osvobojena, magnetizirana in programirana, da privlači svojo komplementarno fizično obliko in tudi vsak dan lahko to opazujete okrog sebe.

VODILO ODGOVORNOSTI

Vodilo odgovornosti vas uči nas, da morate biti pripravljeni, da tisto, kar si želite, tudi odgovorno sprejmete. Če molite za eno stvari, ob vsakodnevnih srečanjih pa govorite nekaj drugega, se vprašajte, če ni to zgolj pritajen odpor, da bi prevzeli odgovornost za svoje sanje.

Previdno uporabljajte besede.

Vedite, da za vsako besedo teče energija. Če govoričite oziroma blebetate o tem, kaj boste naredili, še preden se tega lotite, črpate energijo, ki bi jo potrebovali za delo ali napredek. Vaše besede postanejo energijski odtok. To je ponavadi bistvo problema tistih, ki preprosto ne morejo začeti delati.

Težava je lahko v tem, da zaradi vsega tega govorjenja ne najdete niti časa niti motivacije, da bi tistemu, o čemer govorite, tudi sledili. Pravzaprav je v tem primeru vse, kar naredite za svoje sanje, samo govorjenje. Ko namreč pride čas, da bi delovali, imate svoje rezerve energije popolnoma izpraznjene. Ste brez zalog, iz katerih bi lahko črpali. Uspete sicer prepričati podzavest, da je nekaj ustvarila že z govorjenjem o tem, zato vam je zmanjkalo motivacije za delo.

Ne glede koliko o svoji želji govorite, vam to nikoli ne bo nadomestilo dejanj.

Ko utihnete, ugotovite, da je bilo vaše govorjenje nadomestilo za resnično dejanje. Prav tako ugotovite, da te je vaš ponos odvračal od tekmovanja v resničnem svetu, zato ste se poskušali braniti tako, da ste na vsakogar naredili vtis s svojim hipotetičnim svetom. Težava pa je v tem, da ste se tako norčevali le iz sebe. Ko boste nehali govoričiti, si boste nehali prizadevati za napačne stvari. Na koncu prenašanja tišine, ste prisiljeni uporabiti nabrano energijo za akcijo.

Najmočnejša in najbolj učinkovita besedna fraza je »JAZ SEM»

Govorite samo o tem, kar ste naredili in ne o tistem kar boste, tisto boste povedali kasneje, ko bo opravljeno.

Preprosto zapravljamo svojo energijo s tem, ko govorimo svetu vse, kar vemo, ter delimo svoje predloge in mnenja še preden stvar dobro premislimo in preizkusimo. Svetujete lahko šele takrat, ko je to povezano z vašo neposredno izkušnjo in ne le z intelektualno informacijo. Morda informacije sploh niste popolnoma sprejeli, preizkusili pa je niste. Uporaba intelektualnega znanja, da bi razlagali, kako naj kdo kaj naredi, je pripravna za odvračanje od ustvarjanje lastne sreče. Ta vrsta prizadevanja se ne prikaže na fizičnem nivoju, saj ne vsebuje ustvarjalne energije.

Previdno uporabljajte svoje besede. To je zelo pametno pravilo. Besede, ki so uporabljene zavestno in z resničnim namenom, kanalizirajo in že v istem trenutku zdravilno učinkujejo. To so tiste besede, ki delajo čudeže in fraza JAZ SEM je zagotovo med njimi.

Pripravila T.C.