S KATERIMI ZNAMENJI SE RIBICE V ŽIVLJENJU NE UJEMATE?

S katerimi astrološkimi znamenji se rojeni v znamenju ribi v življenju ne ujemate?
S katerimi astrološkimi znamenji se rojeni v znamenju ribi v življenju ne ujemate?

S katerimi astrološkimi znamenji se rojeni v znamenju ribi v življenju ne ujemate?

Predviden čas branja: 4 minute

Katera znamenja zodiaka so tista, ki se z nežno ribico v življenju ne znajdejo najbolj. To so znamenja, ki so na določenih področjih drugačna od rib, morda preveč enostavna, svobodna in egoistična…

PRIJATELJSKI ODNOSI

V prijateljskih odnosih ribica najtežje razume ovna in leva, ki delujta povsem drugače, bolj samozavestno in neobremenjeno. Čeprav si ribica želi imeti nekaj iskrenih prijateljev, ji to s preveč svobodnim in drugačnim vodnarjem običajno ne uspe. Strelec je preveč neodvisen, zato se z ribico, če gre za prijateljski odnos težje dopolnjuje. Tudi dvojček je prijatelj, s katerim v prijateljskem odnosu ribica porabi preveč svoje energije.

LJUBEZENSKI ODNOSI

Riba je znak vode, elementa, v katerem živi. Ima zelo krhko in čustveno naravo. Ni ravno odločna in marsikdaj se pusti nadvladati, kar pa Levu zelo odgovarja. Pasivnost in romantika združi oba v pestro razmerje. Sonce, vladar Leva, sproščeni Jupiter in sanjavi Neptun pa imata pod svojim okriljem Ribico in ta kombinacija med partnerjema lahko ustvari zelo visoko temperaturo. Sodita med dobre ustvarjalce, skupaj gojita ljubezen do fotografije in glamurja. Lev je najbolj srečen, če se nahaja v središču pozornosti, zato ga mora Riba sprejeti kot aktivnejšega in bolj uspešnega ter samozavestnejšega.

S katerimi astrološkimi znamenji se rojeni v znamenju ribi v življenju ne ujemate?

Levi so do odnosa z Ribo naravni in ne uporabljajo nizkih udarcev, za razliko od Ribe, ki se velikokrat počuti nemočno in v senci dogajanja.

Lev stoji trdno na tleh, bolj zaupa glavi kot srcu, Ribica pa razmišlja bolj neodgovorno in čustveno. Za zelo kratek čas si lahko celo izmenjata nekaj pozitivnih energij. Med Levom in Ribicami se vzpostavi zelo težka tekma za obstoj. V odnos bi bilo potrebno vložiti zelo veliko energije. Njuna skupna pot bi terjala ogromno kompromisov, več kot Lev zmore. Kljub velikodušnosti obeh sta znaka nekompatibilna.

Vodnar in Riba imata zelo močno privlačnost, ki ju združuje globoko prijateljstvo s sočutjem in z emocijami.

Samozavestni Vodnar rad raziskuje in eksperimentira. Je izjemno neodvisen, rad pomaga ljudem, zelo komunikativen, odkritosrčen in realističen. Zna biti zelo dober prijatelj in poslušalec, v nasprotju z Ribo, ki je bolj umirjena, rada sanja, je ljubeča, zelo romantična in velikokrat tudi nerealna. Vodnar ima zelo močne želje po druženju, spoznavanju novih dogodivščin, medtem ko Riba nima velikih želja po novih srečanjih. Občasno je tudi hladnega duha.

V zvezi se bo moral prilagajati zlasti Vodnar, treba jo bo razumeti ter ji vlivati veliko moči in energije za skupno pot.

Za Ribe je pomembna ljubezen zdaj v tem trenutku. Ponujajo svojo nežnost in pripadnost velikodušno, njihovo veliko srce je dovzetno tudi za druga znamenja. Za sidranje ljubezenske barke Vodnarja pa je potreben čas, ti so po navadi nestrpni do popolnosti, ljubitelji resnice, imajo zelo dober občutek za poštenost. Zaradi naštetih različnih interesov med njima zelo pogosto ni prav posebnih iskric. Njun ogenj strasti bo potreboval veliko pomoči, da vzplameni.

S katerimi astrološkimi znamenji se rojeni v znamenju ribi v življenju ne ujemate?

KARIERA

Na področju dela in denarja se ribica najprej znajde v napeti situaciji z vodnarjem in dvojčkom, saj za njen okus preveč govorita, razpravljata in premalo storita. Ribe na področju kariere nervirajo tudi ovni, ki mislijo da so v vsem najboljši. Ko je vse skupaj povezano še s financami, je najbolj čuden v očeh ribic kozorog, ki za njen okus ne zna uživati v majhnih drobnih radostih.

DRUŽINSKI ODNOSI

V družinskih odnosih rojeni v znamenju rib niste najbolj kompatibilni z biki in devicami, ki želijo vso pozornost preusmeriti nase in dirigirati v domačem okolju. Tudi raki delujejo za vaš okus preveč sočutno. Težko v družinskih odnosih sprejemate tudi ovne, ki ves čas pametujejo. Na živce vam gredo tudi ljubosumni in nesramni škorpijoni.

Kaj je tisto, kar ribice najbolj spravi ob živce v povezavi z ostalimi znamenji?

Ribice najbolj spravi ob živce, če jih prekinja ali jih usmerja v prehitro delovanje.