S KATERIMI ZNAMENJI SE OVEN V ŽIVLJENJU NE UJEMA?

S katerimi astrološkimi znamenji se oven v življenju ne ujema?
S katerimi astrološkimi znamenji se oven v življenju ne ujema?

S katerimi astrološkimi znamenji se oven v življenju ne ujema?

Predviden čas branja: 4 minutes

Katera astro znamenja so tista, ki se s samozavestnim ovnom v življenju ne znajdejo najbolj. To so znamenja, ki so na določenih področjih drugačna od ovna, morda bolj komplicirana in počasna.

PRIJATELJSKI ODNOSI

V prijateljskih odnosih se oven ne ujame z rojenimi v vodnih znamenjih, saj ima občutek, da so za njegov okus preveč zakomplicirani. Še posebej zoprn je lahko za ovna prijatelj, rojen v znamenju raka, saj njegove solze in pretirano samopomilovanje oven težko prenaša. Težko delujejo v prijateljskem odnosu tudi z biki.

S katerimi astrološkimi znamenji se oven v življenju ne ujema?

LJUBEZENSKI ODNOSI

V naravi bi težko našli dve tako različni bitji, kot sta živahni Oven in sanjaška Riba. Pasivnost in romantika združi oba v privlačno razmerje. Strastni Mars, vladar Ovna, zdravilni Jupiter in sanjavi Neptun pa imata pod svojim okriljem Ribi in ta kombinacija med partnerjema ustvari paro. Sodita med ustvarjalce, ki ju povezuje duhovno prepričanje in interes. Potrebujeta tudi zunanji interes, sicer ju skrivnosti zmedejo. Oven ima malo potrpljenja, kar pa v razmerju z Ribo potrebuje. Zato je prav, da se ga nauči tukaj in zdaj! Enako velja za Ribo, da se nauči sprejemati Ovna kot aktivnega, vase usmerjenega in vedno hitečega dalje, sicer se Riba počuti preobremenjena.

Ognjenemu Ovnu neposredni ukrepi ne prinašajo zmage, če želi vodna Riba ostati skrivnostna in živi kot posameznik.

Ovnova naučena potrpežljivost obrodi sadove takrat, ko počaka, da se je skrivnostna Riba pripravljena odpreti in iz svojih globin razkriti skrivnosti. Vendar to še ne pomeni, da poteka promet samo enosmerno. Intuitivno Riba sprejme ukrepe za premik naprej in to na način, ki partnerski odnos okrepi. Z obilo potrpljenja in ljubečega razumevanja je njuna zveza ena od bolj nenavadnih razmerij, je kot cvet, ki mu je dano dolgo cvetenje.

Pobuda in Ovnova energija očarata Kozoroga na prvi pogled.

Srečanje ognjenega znamenja z zemeljskim je mladostno naivna, pa tudi modrost časa in izkušenj, za kar sta zaslužna vladajoča Mars, ki vlada Ovnu, in Saturn, pod katerega okrilje sodi Kozorog. Kozorogova zbranost in nadzor sta izziv za Ovnov vzpon. Občutki, da ju povezuje veliko skupnega, so kaj kmalu lahko varljivi, kajti med njima obstajajo skoraj mistične razlike. Oven, znan po svoji nestrpnosti, težko sprejme Kozorogovo ocenjevanje, ki se konča s sodbo.

Njun odnos zahteva veliko mero prilagajanja in učenja za doseženi dogovor.

S katerimi astrološkimi znamenji se oven v življenju ne ujema?

V nasprotnem primeru je njuno spoštovanje omajano in Saturnov prebivalec Kozorog je na odpor pripravljen. Le-ta se spreminja počasi za razliko od Ovnovega pristopa, ki mu je hitrost nujna in deluje kot gozdni požar. Pri Ovnu je vprašljiva tudi potrpežljivost in čeprav partner misli, da je ima Oven za oba, temu ni tako. Zemeljski Kozorog potrebuje varnost in stabilnost. V partnerskem odnosu je treba sprejeti odgovornost in se zavedati realnosti. Ko to usvojita, je to odlična naložba za njun dolgoročni odnos, v katerem se bo ogenj strasti vedno znova vnel sam.

KARIERA

Na področju dela in denarja se oven najprej znajde v konfliktu s škorpijonom, ki se prav tako bori za prevlado. Dvojčkova raztresenost in pretirana radovednost ovna prav tako zelo nervira. Tudi na vodnarje se v poslovnih odnosih oven ne more zanesti, saj so preveč neodvisni in nesigurni za ovnov okus.

DRUŽINSKI ODNOSI

V družinskih odnosih oven ni najbolj skladen z ribico, ki je tako zelo občutljiva in večkrat otežuje vse skupaj. Doma ovna zmoti tudi pretirano analitična devica, ki ves čas išče dlako v jeziku. Preveč tradicionalen kozorog je prav tako oseba, s katero se oven v domačem okolju ne ujame najbolj.