POVEŽITE SE S SOČUTNO ENERGIJO SONCA V ZNAMENJU RIB

Prehajamo v obdobje rib. Kaj lahko pričakujete?
Prehajamo v obdobje rib. Kaj lahko pričakujete?

Prehajamo v obdobje rib. Kaj lahko pričakujete?

Predviden čas branja 4 minute

Sonce prehaja 19. februarja ob 4.13 uri v znamenje rib. Obdobje, ki bi trajalo do 20. marca bo umirjeno, mistično in obarvano s kreativnostjo. Mnogi boste tako zasanjani, da lahko marsikaj pomembnega spregledate. Kovali boste načrte, analizirali različne možnosti, vendar bo primanjkovalo odločnosti, da bi vse skupaj lahko tudi udejanjili. Povezani boste z duhovno noto, kar vas vodi v poglobljeno raziskovanje vseh plati osebnosti.

Prebujata se radodarnost in sočutje, zato je to čas, ko boste z veseljem pomagali šibkim in tistim, ki se sami ne znajdejo. Izredno boste požrtvovalni, zato boste brezkompromisno ponudili pomoč brez da bi karkoli zahtevali v zameno. Čeprav bo velikodušnost preplavila misli, skušajte postavljati meje, da vas ne bo kdo izkoristil. Vnašanje strukture v domišljijo in odtenke čustev vam bo omogočalo da ustvarjate bolj kreativno kot v preteklem obdobju.

Zaradi povečane občutljivosti boste bolj ranljivi, kar vas lahko vodi v razna stanja nezadovoljstva. Iskanje občutka vrednosti, samoopredelitve in namena bodo koraki, ki se jim ne bi smeli izogibati. Želeli se boste znebiti prehitrega delovanja, konfuznih misli in površnega dojemanja. V ospredje stopata ljubezen in modrost, izražali ju boste skozi predanost. Resničnost brezpogojne ljubezni prinaša simpatičen poudarek področju čustev.

Prehajamo v obdobje rib. Kaj lahko pričakujete?

Dotikali se boste lastne identitete in se skušali orientirati s počasnim vendar stabilnim ritmom. Energija rib bo želela nadomestiti kaos ter neskladje s predanostjo ljubezni, ki presega razumevanje. V negativnem smislu se lahko prebudijo megleno razmišljanje, ujetost v določene vzorce in preučevanje globoko zakoreninjenih čustev. Želeli boste, na nežen način in s svetlimi odtenki obarvati temeljni občutek samega sebe, svoje identitete, osebnega stila, samospoštovanja in samozavesti.

Prihaja spremenljiva vibracija, zato boste veliko bolj prilagodljivi. Znali se boste brezskrbno prepustiti toku. Izogibali se boste glasnemu govorjenju, napetim energijam, težkim ljudem in površnosti na področju dela in izobraževanja. Dovolite si plavati globoko v globinah čustev in psihologije, ter se naučite usmeriti v ustvarjalne izhode. Če boste preveč nagnjeni k pasivnemu pristopu do življenja, se lahko znajdete v odtenkih brezupnosti, samopomilovanja in pesimizma.

Prehajamo v obdobje rib. Kaj lahko pričakujete?

Prebudila se bo želja po povezovanju z realnostjo, ki bo tesno prepletena z bogato domišljijo. Usmerjali se boste v tiste vidike izkušenj, ki presegajo fizični nivo in vas notranje dopolnjujejo. Čeprav se nekateri izmed vas morda ne boste sposobni poglobiti zelo globoko, se boste zadovoljili s postankom na tisti ravni, ki jo lahko razumete. Odlično se boste znašli na vseh področjih, ki vključujejo razumevanje drugih.

Ovni, strelci, vodnarji in dvojčki, prihaja obdobje, v katerem se bo vse upočasnilo in zameglilo, zato se brezskrbno naslonite in si dovolite čutiti. Napredek, ki ga lahko dosežete bo tesno povezan z vsakodnevnimi izkušnjami. Biki, levi, tehtnice in kozorogi, to je obdobje, v katerem lahko odtavate v razsežnosti, ki se jih sami niti ne zavedate. Pomemben bo stalen pretok med čustvenimi, psihološkimi in duhovnimi vibracijami. Raki, device, škorpijoni izražali se boste skozi sočutje. S povezovanjem s čustvenimi polji drugih se boste počutili veliko bolj koristne. Ribice, če želite napredovati, zaključevati ali razreševati, je to odlično obdobje, saj boste notranje usklajeni.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAPOLNITE SI BATERIJE in VAŠE SRCE NAJ BO ČAROBNA KUHINJA