Moški, rojeni v teh 3 znamenjih, so najbolj srečni, ko so samski

Biti samski je za nekoga nekaj najhujšega, bolečina, ki se razteza iz dneva v dan, za druge moške pa je biti samski nekaj najlepšega. Oni znajo poskrbeti za svoje zadovoljstvo in pri tem niti malo ne zavidajo svojim vezanim prijateljem. Kateri moški glede na astrološko znamenje uživajo ko so samski?

LEV

Svoboda je ena izmed ključnih razlogov, zakaj leva niti ne moti, če je samski. On uživa v tem, da si lahko kroji svoje življenje točno tako, kot si on zamisli. Ko je samski, gre kamor hoče, takrat, ko mu odgovarja, on je edini gospodar svojega časa.

Moški, rojeni v teh 3 znamenjih, so najbolj srečni, ko so samski

Ni mu najbolj všeč, da mora v razmerju upoštevati občutke in želje svoje ljubljene.

Lev je velik individualist, ki se nerad prilagaja. Ko je samski, mu nihče ne očita, da je denar porabil za svoj skrito žejo, ki bi se partnerki lahko zdela popolnoma neumna. Lev se težko odreče svobodi in samskemu stanu, saj preveč uživa v njem.

STRELEC

Navdušenje za nove podvige, poznanstva in samostojno življenje so največji razlogi, zakaj je moški strelec v bistvu raje samski. Kdo ve, na katero žensko bo naletel in bi jo rad bolje spoznal, vse to je lažje, če je strelec samski, saj noče zamuditi nobene priložnosti. Vsaka vožnja, pohajkovanje ali izlet je priložnost za nove pustolovščine.

Moški, rojeni v teh 3 znamenjih, so najbolj srečni, ko so samski

Strah pred odgovornostjo je nekaj, kar strelcu večkrat prepreči, da bi ostal v dolgoročnem resnem razmerju.

Boji se, da ga bodo pravila podredila in da se bo moral držati nečesa, kar mu ni pisano na kožo. To je moški, ki uživa v svojem kaosu in nikakor ne mara pretiranega načrtovanja. Ko je samski, je popolnoma zadovoljen in nikoli ne zavida vezanim prijateljem.

VODNAR

Moški vodnar je spontan posameznik, ki se še kako dobro zaveda, da je samsko življenje prav tako lahko popolno. On je nagajiv moški, ki nikoli zares ne odraste, vendar mu je to všeč, saj rad v življenju uživa, se igra in odkriva.

Moški, rojeni v teh 3 znamenjih, so najbolj srečni, ko so samski

Ko ljubljeno osebo zaradi tega, ker se noče vezati izgubi, spozna, da je bila zanj morda idealna izbira, toda takrat je že prepozno, saj se zna hitro prepričati, da je zanj boljše, da je samski.

Težave ima tudi s prilagajanjem, prepričan je, da ima vedno prav in vse mora biti tako, kot si on želi.Toda tudi če bo za vedno samski, mu ne bo žal, ker ve, da je bil pri svojih odločitvah dosleden.

ŠKORPIJON

Morebitno skupno prihodnost škorpijon direktno izključi že takoj na začetku poznanstva. Škorpijoni ne prenesejo, da bi kdo kradel njihovo pozornost. Razlog, da so radi samski, je, da nočejo deliti pozornosti, usmerjene nanje. Nočejo sprejeti dejstva, da je lahko nekdo pomembnejši od njih, kar pa je za nasprotni spol zelo moteče.

Moški, rojeni v teh 3 znamenjih, so najbolj srečni, ko so samski

Njegovi standardi na področju spolnosti so previsoki.

Ozira se na vsako malenkost in pričakuje preveč ter nenavadno. Vedno se bo znal izmuzniti, ker je preveč dober, da bi nekoga prizadel, zato raje ostaja samski. Zaradi svojega pogumnega in strastnega pristopa ženske prestraši.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi MOŠKI, KI SO KAVALIRJI STARE ŠOLE