MOČ CILJA IN INTUITIVNA VIZIJA

Kako pomembna je pri doseganju ciljev intuitivna vizija?
Kako pomembna je pri doseganju ciljev intuitivna vizija?

Kako pomembna je pri doseganju ciljev intuitivna vizija?

Predviden čas branja 4 minute

Intuicija je notranji glas naših čustev, misli in občutij, ki sestavljajo našo osnovno bit. Razkriva, kdo smo, zakaj smo in kakšno je naše poslanstvo. Cilje osebnega življenja določa prav intuicija. Zazrite se globoko vase in jih poskušajte prepoznati. Vprašajte intuicijo, kaj resnično pričakuje od življenja. Kaj v vašem srcu je gonilna sila obstoja, tisto, kar vas žene naprej in vam daje oporo. Ko jasno prepoznate svoj bistveni namen, lahko upravljate svoje življenje s položaja notranje gotovosti in integritete. Integriteta je v sodobnem svetu nenehnih sprememb zelo cenjena dobrina.

Osebna poštenost, zaupanje doslednost, trajnost, skladnost in resničnost ne morejo biti predmet dvoma, temveč spoštovanja in strmenja. Najpomembnejše je, da se intuicija našega resničnega cilja odraža v našem življenju, delu in naših odnosih. Kadar je vaš življenjski cilj enak poklicnim ciljem, to v vas ustvarja občutek enosti in harmonije, kar prebuja in izredno krepi vaše naravne sposobnosti ter vitalne veščine, potrebne za izjemno življenje in uspeh.

Kako pomembna je pri doseganju ciljev intuitivna vizija?

Naše notranje in zunanje življenje postane zakon, posvečen vrt za razcvet razvoja tako posameznika kot družbe. Posvečeno delo daje delovnemu mest nov pomen, ki presega zgolj služenju denarja. Vendar pa to iskanje smisla zahteva pogled vase. Prave odgovore zase najdemo samo v svojem srcu. Osmišljanje vsega tega prinaša izpolnitev na najvišjih nivojih človekovega bivanja in prebudi duha živosti, ki rodi  obilje razcveta, kajti to je sama življenjska sila, izvor vsega.

V sodobnem svetu nenehnih sprememb moramo stalno misliti na prihodnost če želimo ostati v ospredju. Če je intuitivni občutek naš pilot v sedanjosti je intuitivna vizija naš navigator in vodnik v prihodnosti. Vpogled v prihodnost nam omogoča naše notranje oko. Notranje vizionarsko doživljanje je intuitivni predhodnik razmišljanja z besedami.

Kako pomembna je pri doseganju ciljev intuitivna vizija?

Dajeta nam možnost da stvari preprečimo ali si jih prisvojimo vnaprej. Ni nujno da se uresniči, kar vidimo. Če nam je to, kar vidimo, všeč, pa imamo voljo in znanje, da možno realnost spremenimo v dejansko stanje. Napoved torej ni za večno vklesana v kamen, temveč je predmet sprememb, podvrženih naši zaznavi in delovanju. Če gledamo v prihodnost z različnih zornih kotov, dobimo več slik možnih realnosti.

Zaželena prihodnost je najpomembnejši del te slike. Je gonilni dejavnik naše tekmovalnosti, ki nam omogoča, da ostajamo vedno na vrhu in v prednosti, saj nam daje moč, da ustvarjamo prihodnost. Ne moremo uspeti in živeti, če ne sledimo viziji svojega srca. Zmagovalci v življenju so tisti, ki vztrajajo vzdržijo in so stanovitni.

Stanovitneži so tisti ki ostanejo zvesti svojemu bistvenemu cilju in pri sledenju temu ne skrenejo s poti. To ni težko če je cilj resnica človekovega bistva. Sposobnost vztrajanja temelji na nenehni privrženosti in osredotočanju na neprikrit pristen smisel bivanja ki prihaja iz naše najgloblje notranjosti. Resnično velja da smo mi sami svoje delo. Ko ostajamo zvesti samim sebi zmoremo iti skozi temne noči in hladne dneve s katerimi se mora vsakdo kdaj spoprijeti. 

Preberite tudi ŽENSKE, POSKRBITE ZA KVALITETNE ODNOSE in ZNATE BITI POVEZANI V ODNOSU IN HKRATI SVOBODNI?