LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2024

Ljubezenski horoskop za mesec julij
Ljubezenski horoskop za mesec julij

Ljubezenski horoskop za mesec JULIJ za vsa astrološka znamenja

Estimated reading time: 10 minut

Venera se bo v začetku julija nahajala v znamenju raka. Hrepeneli boste po udobju in varnosti, zato si boste vzeli več časa za nežne prijeme, ter se povezali s toplo naklonjenostjo. Kljub temu, da vas bo preplavila nežnost, boste strastni, željni ugoditi partnerju v postelji ter izraziti svojo ljubezen na iskren način. Pokazali boste svojo ljubezen do otrok ali živali, prav tako boste bolj skrbni v vseh pogledih. Skratka, nagnjeni boste k prijetnemu ljubkovanju in globoki naklonjenosti.

V sebi boste zaznavali pogum, ki vas vodi k vodstvu in prebuja potrebo, da ostanete načelni v osebnih prepričanjih. Ker Venera vlada lepoti, se bo dotikala tudi nege, kot je striženje, urejanje nohtov, več pozornosti boste namenili fizičnemu videzu na splošno. Zapomnite si, da se lepota začne znotraj, zato si, če si vzamete čas in se prilagodite potrebam svojega telesa, zagotovite svoj sijaj natanko tako, kot želite. Delovali boste v upanju da bi z ljubljeno osebo vzpostavili bolj smiselno povezavo ter da bi doživeli strastne trenutke v spalnici. Vpliv vam prinaša spodbudo, ki jo potrebujete, da uživate in se razbohotite v svoji drznosti.

Pripravite se na intenziven način komunikacije, saj bo vaš jezik proti koncu meseca nabrušen. Prihajajo burne izmenjave na spletu, za večerjo, v službi, skratka kjerkoli se boste pojavili. Pojavi se lahko preveč razpršenih misli in nenadzorovanih prebliskov. Negujte tisto kar imate radi. Vzemite si čas, da se poigrate s pisanjem ter z neposrednim dialogom z drugimi. Potrebovali boste nekaj, na kar se lahko odzovete, pa tudi nekoga, ki vas usmerja.

Katera astro znamenja lahko v juliju spoznate čudovito osebo?

Ljubezenski horoskop napoveduje, da lahko v maju spoznate čudovito osebo biki, dvojčki in tehtnice.

Pokažite v začetku julija, ko vas bo spremljala energija Venere v znamenju raka več čustev, saj določena oseba komaj čaka, da se ji sproščeno odprete in zaupate tudi najbolj globoke želje, povezane z ljubeznijo. Prisluhnite sebi, svojim željam, in najdite način, da izrazite svoja čustva čim bolj pristno. Vezani ovni in ovnice, vaše nežne misli bodo tudi v drugi polovici julija vir kreativne dinamike v odnosu. Zdaj je čas, da potegnete črto čez razne zaplete, ki so pričarali grenko preteklost in se brezskrbno prepustite prihodnosti. Nagajive misli vam bodo v zadnjih dneh meseca, ko se bo Mars nahajal v dvojčkih pomagale v ljubezenskih odločitvah.

Ljubezenski horoskop za mesec julij

V ljubezni bo v začetku julija, ko se vas bo dotaknila umirjena energija Venere v znamenju raka zatišje, zato si vzemite čas, da razmislite o nadaljnjih korakih. Začeli boste tuhtati, ali so želje, o katerih razmišljate morda samo prikupne sanje.  Poskrbite, da boste v sredini meseca, ko se obeta nekaj nejasnostih napake v odnosu popravili čim prej. Prebudite energijo, ki je skrita globoko v vašem srcu. V zadnjih dneh julija boste samski biki in bikice naleteli na nekoga, ki bo zelo zanimiv, vendar sumljivo preveč prijazen. Ne zatiskajte si oči pred resnico, tako le odlašate s tistim, kar bi morali že rešiti.

Vzpodbujal vas bo vpliv Venere v znamenju raka, ki vas bo naučil, da je lahko nežen korak tisti, ki osrečuje ter še dolgo ostane v lepem spominu. Za prekinitev odnosov, tudi če se nahajate v napetih situacijah ni najboljši čas, zato se poskusite zadržati in počakati, da se bo poleg nezadovoljstva prebudil tudi razum, ki vam prinaša pravi odgovor. Pri tistih dvojčkih in dvojčicah, ki ste na začetku razmerja bo v zadnjem delu julija, ko vas bo obiskala energija Marsa v vašem znamenju v ospredju iznajdljiva komunikacija. Nekaj vas bo končno opogumilo, da poveste kar vam leži na duši, zanimalo vas bo tudi področje osebne rasti.

Vezani raki in rakice, v kolikor želite čim prej zgladiti nesporazume, morate nasprotni strani malo bolj prisluhniti. Povežite se z energijo Venere in Sonca v vašem znamenju ter ne bodite tako sramežljivi in zadržani. Povejte ljubljeni osebi kaj približno nameravate, da ne bo kasneje prisotnih raznih zapletov.  Priznali si boste, da izmikanje ni vedno najboljša izbira, zato zadeve, ki se vam prepletajo v globinah na ljubezenskem področju raje še enkrat pretehtajte. Želeli bi delovati z enakim tempom, toda na vsakem koraku bodo novi zapleti in ovire, ki se jim boste težko izognili. Brez tehtnega premisleka in predvsem iskrenega dialoga ne bo šlo.

Ljubezenski horoskop za mesec julij

Vezani, v odnosu z ljubljeno osebo bo vse, kar se bo med vama dogajalo v začetku julija, ker se bo Venera nahajala v raku na večji preizkušnji. Samski, izbrati boste morali drugačno pot, takšno bolj sproščeno, saj se vam zaradi prevelikih zahtev vse skupaj zapleta. Ljubezen bo v mirujočem stanju, kar vam ne bo všeč. Vaša najboljša možnost je, da počakate, da bodo težki dnevi minili. V zadnjem delu julija, ko se bo Mars nahajal v znamenju dvojčkov boste presenečali z najbolj temperamentno stranjo svojega značaja. Prav tako pa bodo vsi želeli vplivati na vas in na vaše želje. Prepustite se in si z veseljem privoščite kakšno avanturo popolnoma brez razmišljanja.

Nikakor se ne morete zbrati, saj vas na ljubezenskem področju zaradi Venere v znamenju raka ovirajo misli, povezane s preteklostjo. Posvetujte se z nekom, ki vas zelo dobro pozna in je do vas direkten in iskren. Všeč vam bo, da se v vašem razmerju končno nekaj premika. Vse se bo v sredini meseca dogajalo hitreje, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome in vas vznemirjale. Konec julija se nekoliko sprostite in poskrbite za dovolj druženja s svojo ljubljeno osebo. Prijateljstvo in ljubezen si bosta izredno blizu, kar vas bo jezilo, saj si želite dorečene zadeve, kar se tiče čustvenega področja.

Preveč ste bili v zadnjem obdobju zaupljivi in morda celo naivni, kar bo potrebno počasi razčistiti, si priznati ter spremeniti. Nekdo vas s svojim načinom delovanja obremenjuje, toda ni še čas, da bi mu to povedali, saj lahko narobe razume. Ne vztrajate toliko, raje vrzite skrbi čez ramo in si mislite svoje, saj bo vse skupaj kmalu mimo. Ne bodite proti koncu meseca, ko se bo Mars nahajal v dvojčkih presenečeni nad situacijo, ki je niste predvidevali. Počutili se boste odlično, videti boste odlično in vse česar se boste lotili, boste opravljali s kreativnim priokusom, ki ga bo prebudila energija leva.

Ljubezenski horoskop za mesec julij

Poskusite se v začetku julija, ko se bo Venera še nahajala v znamenju raka brezskrbno prepustiti ljubezenskemu življenju ter v kolikor ste vezani tudi pomenu razmerja. Omilite zahteve, ki jih v zadnjem času ostro postavljate, bolj pomembno bo, da se omehčate in se kdaj postavite tudi v vlogo osebe ki jo ljubite. Skušajte se naučiti spoštovati želje ljubljene osebe, tudi takrat, ko se ne skladajo z vašimi. Tako boste namreč največ storili v smeri umirjenosti. Samski nekaj zmenkov bo v zadnjih dneh julija, ko bo Venera v levu padlo v vodo, na vaša vprašanja s strani nasprotnega spola ne bo pravih odgovorov, vendar nikar prehitro ne obupajte, saj bo vse skupaj kratkoročnega značaja.

Samski strelci in strelke, iskanje pozornosti za vsako ceno vas bo začelo v začetku julija utrujati, namesto tega se boste intenzivno posvetili sebi, svojemu videzu ter notranjosti. Naredili si boste odlično podlago za poletne dni ter s tem se na nek način zaščitili pred raznimi razočaranji. Vezani, v zadnjem delu julija, ko vas bo spremljala Venera v znamenju leva boste samovšečni in ponosni na svoje vrline. Večkrat boste pomislili, da ljubljena oseba premalo stori za vas, med tem, ko se vi trudite na vse možne načine. Prav tako boste na trenutke nekoliko nepotrpežljivi, zato poskusite če se znajdete v konfliktu nastopiti z drugačnim pristopom.

Ljubezenski horoskop za mesec julij

Dolg pogovor, prepleten z razčlenjevanjem prijetnih in neprijetnih stvari vam bo v začetku julija, ko se bo Venera nahajala v raku pomagal, da se boste otresli določenih vezi ter grenkih priokusov, povezanih s čustvi. Prav tako boste zaradi notranjega nezadovoljstva težko prenašali bližino drugače mislečih. V drugem delu julija se bo prebudil navdih, prav tako boste z ugodnim Marsom sposobni realne oceno trenutnih razmer. Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo ljubezen narekovala med vrsticami. Samski kozorogi in kozoroginje, nikar se ne dajte tako zlahka, naj se simpatija malo bolj potrudi.

Vezani vodnarji in vodnarke, ker vam energija raka, ki se vas bo v začetku julija dotikala preko Venere in Sonca niti malo ne bo pisana na kožo, boste razdražljivi. Nikar ne širite  nezadovoljstva na ljubljeno osebo in začnite na zadeve gledati drugače, bolj optimistično. Če se boste prepustili, se boste v sredini julija, ko se bo Venera že nahajala v znamenju leva sposobni soočiti in na glas priznati svoja čustva. Morda vam bo uspelo tudi tisto, česar niste pričakovali. Samski boste imeli v zadnjem delu julija opravka z nekom, ki je zelo trmast in vas noče razumeti. Skušali boste prodreti z optimizmom in samozavestjo, toda previdno, ni rečeno, da vam bo uspelo.

V začetku julija vam bo nagajal vpliv Venere v raku, saj se boste morali soočiti z določenimi nizi iz preteklosti. Namesto da bi se usmerili v stabilizacijo čustev in zaznav, ki se vam po tihem prepletajo v ne najbolj pozitivni smeri. Lahko ste brez strahu, saj se bodo ob fenomenalni priložnosti, ki bo sredi meseca doletela samske ribe strahovi dokaj hitro razblinili. Zaljubljeni boste, z veseljem boste z energijo Venere v levu v zadnjem delu julija vse prepuščali naključju. Če se bo pojavilo nekaj nejasnosti v komunikaciji, ki jo boste najlažje premagali z razmislekom ter diplomatskim odgovorom.

Preberite tudi Mesečni horoskop JULIJ 2024 in HOROSKOP: KOGA IZBRATI ČE ŽELITE PREDANO IN ZVESTO PARTNERSTVO?