LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JANUAR 2024

Ljubezenski horoskop za mesec JANUAR za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec JANUAR za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec JANUAR za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja 10 minut

Venera v strelcu vas vabi v svetle kotičke, obarvane s pozitivno energijo. Ljubezen boste sposobni izkazovati na bolj neposreden in lahkoten način, kar vas bo navdihnilo, da sprejmete drzne izzive in velikodušnost. Pomembno je, da ste jasni v svojih namenih ter da vse, tudi če je slabo poveste brez olepševanja. Poudarjali boste ustvarjalnost in spontanost ter razmišljajte izven okvirjev ali ozkih meja. Ljubezen prinaša z energijo strelca sposobnost, da vas če ste pripravljeni dvigne v višave.

Preden se zavežete, se vprašajte, ali ste pripravljeni na razmerje. Morda se odločite, da ohranite možnosti odprte, saj energija strelca poudarja močno željo po svobodi. Venerina energija, ki se bo po 23. decembru prepletala z znamenjem kozoroga vas opominja, da upočasnite tempo, živite v tem trenutku in poiščete načine, da uživate v družbi nekoga posebnega. Mogoče se boste z ljubljeno osebo v tem obdobju lažje sprostili in si ogledali odličen film, odprli dobro steklenico vina ali se razveselili nečesa okusnega.

To je čas, ko bosta oba tako prijetno razpoložena, da bosta lahko resnično uživala v svojih čutih. Venera v tej poziciji si prizadeva za stabilnost pred strastno energijo. To pomeni, da boste bolj pripravljeni na zavezo kot na hitre ali priložnostne avanture. Če želite resno razmerje, ali če ste nekaj časa na skrivaj opazovali nekoga, je to lahko čas, ko se odločite, da boste stvari premaknili na naslednjo stopnjo in naredili korak.

V začetku januarja, ko se bo Venera nahajala v strelcu, se potrudite ujeti trenutek v ljubezenskem razmerju in storiti več, posebno tisti, ki se že nekaj časa nahajate v zahtevnih situacijah. V sredini meseca sledi nekaj prijetnih vibracij, najprej v obliki novosti nato pa tudi preko konkretnega dogajanja, ki vam bo pisano na kožo. Pogoji bodo skoraj idealni, zato izkoristite priložnosti, ki bodo prebujale tudi strast. Sledite v zadnjem delu januarja, ko se bo Sonce nahajalo v vodnarju svojim sanjam. Dobili boste še eno priložnost za pomembno srečanje ali zgodbo, tako vezani kot tudi samski se boste odlično počutili.

Samski biki in bikice, na ljubezenskem področju, kjer ste že skoraj vrgli puško v koruzo razmislite o vsem skupaj. Upoštevati bi morali več dejstev, namesto tega pa si preprosto zatiskate oči pred nečim, kar vas v bistvu vznemirja. V sredini januarja se pomikate v obdobje, ki vam bo veliko bolj pisano na kožo, saj boste dovolili čustvom, da se razbohotijo tako kot si želijo. Bodite bolj spontani, opazili boste razliko. Ljubezenske zvezde vam bodo v zadnjih dneh januarja izredno naklonjene. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in prebudite strastno energijo.

V začetku januarja boste kljub razigrani Veneri v znamenju strelca napeti, nestrpni in nezadovoljni, saj se zadeve ne bodo odvijale v takšni smeri, kot si želite. Borili se boste za svojo pravico in na koncu, če ne boste pazili, ostali razočarani. Več lepega se vam obeta v drugi polovici januarja, ko se na sodbe in očitke drugih ne boste ozirali, saj boste zaznavali sproščenost, še posebej na čustvenem področju. Vezani, z energijo Venere v kozorogu boste v zadnjih dneh januarja sposobni sprejemati resne odločitve in se prilagoditi. Samski dvojčki in dvojčice boste konec januarja z energijo Sonca v vodnarju zadovoljni uživali v romantičnih nočeh in s tem nekomu pokazali, da ste odlična izbira.

Ljubezenski horoskop za mesec JANUAR za vsa astrološka znamenja

Na čustvenem področju boste tisti raki in rakice, ki ste v resnem razmerju v začetku januarja potrebovali več potrditev kot običajno. Prav tako se boste veliko ukvarjali s preteklostjo, kar pa če želite delovati spontano ne bo najboljša izbira. Predvsem negativne misli bodo tiste, ki vam lahko preprečijo kakšen simpatičen trenutek v dvoje. Samski boste v zadnjem delu januarja, ko vsi stari vzorci z energijo Sonca v vodnarju odpadejo pripravljeni na novo ljubezen, oziroma avanturo, ki vam bo popestrila dogajanje. Po srečanju, o katerem ste dolgo razmišljali, boste zadovoljni, presenečeni in polni upanja. Vse poti vas bodo vodile tja, kjer lahko delujete brez zadržkov.

Presenečeni boste stopili v januar, v katerem bo ljubezensko življenje postalo lepše in predvsem bolj vznemirljivo. Največ sreče na čustvenem področju boste imeli tisti, ki zaupate in ne iščete težav tam, kjer jih ni. Prav tako lahko z iskreno komunikacijo pridete do določenih odgovorov, po katerih hrepenite že dlje časa. Samski levi in levinje boste imeli proti koncu januarja odlične možnosti, da se podate v avanturo, ki bo pričarala iskriv nasmešek na obrazu. Vezani boste zelo kompatibilni, tudi prilagodljivosti, v primeru nenadnih nesoglasij ne bo manjkalo. Spoznali boste kaj lahko dosežete in do kje se lahko v določenem odnosu spustite.

Na čustvenem področju se vam bodo v začetku januarja, ko bo Sonce v kozorogu odvijale zapletene situacije, ki jih nikakor ne boste razumeli. Nikar se ne spuščajte v konflikte, ampak se v reševanje podajte premišljeno. Nekaj, kar bo vključevalo osebo, ki je nedosegljiva, naj vas ne obremeni preveč, saj bo situacija trenutnega značaja. V kolikor že nekaj časa iščete sorodno dušo, boste imeli v zadnjem delu januarja, ko Sonce prehaja v znamenje vodnarja več možnosti za zanimiva poznanstva. Pozabite na vse možne izgovore s katerimi bi lahko zamudili nekaj lepega. V zadnjih dneh januarja se boste intenzivno ukvarjali z nekom, ki je izredno občutljiv in nima razčiščenih zadev.

Ljubezenski horoskop za mesec JANUAR za vsa astrološka znamenja

Že v prvih dneh januarja, ko boste z energijo Venere v strelcu nagajivi bo samskim zanimivo poznanstvo na poti polepšalo vsakdan. Zapletli se boste v vznemirljiv pogovor iz katerega se lahko kasneje razvije veliko več. Tisti v razmerjih boste bolj umirjeni, zato počakajte na boljše čase, ko boste imeli več priložnosti za iskren pogovor. Z nezaupanjem ne boste prišli nikamor, le utrudili se boste, kar vam prinaša še dodatne zaplete na ljubezenskem področju. Nikar se ne podajajte v provokativne dvoboje, saj bi s tem lahko dolgoročno pokvarili razumevanje. Pometite raje s slabimi energijami in se podajte novim dogodivščinam naproti.

V začetku januarja vam energija Venere v znamenju strelca prinaša veliko intenzivnih preobratov in skrivnostnih namigov. Dovolite si, da vas vodi predvsem vaš notranji občutek, prav tako se izogibajte nepotrebnim ljubosumnim izpadom. Samski škorpijoni in škorpijonke ne boste več čakali, da se zgodi nekaj spontanega, ampak se boste pogumno v zadnjih dneh obdani z energijo Sonca v vodnarju podali v akcijo, ki vam prinaša zadovoljstvo. Ljubezen bo v zadnjih dneh januarja prebujala strast, romantiki se boste izognili. Izognite se nezaupanju, tudi če se bo dogajalo samo v mislih. Ker vam bo dajal moč tudi Mars, boste sposobni sprejeti pomembne odločitve.

V januar se boste na področju čustev podali malce negotovi, saj vam energija Sonca v znamenju kozoroga prinaša občutek, da bi morali odnose čim prej urediti. Razmišljali boste o lepšem življenju, počitku in spremembah, dobro pa bi bilo, da bi kakšno stvar delili tudi z ljubljeno osebo. Tisti, ki ste sveže zaljubljeni, na vidiku je skupno potovanje, ki vama prinaša še dodatno potrditev. Tisti v daljših razmerjih si boste priznali, da vam impulzivno obnašanje še dodatno otežuje ljubezenski dialog. Napake, ki ste jih naredili v preteklosti, skušajte popraviti nežno ter umirjeno. Ljubezenska zgodba bo v zadnjih dneh januarja navihana in razigrana.

Ljubezenski horoskop za mesec JANUAR za vsa astrološka znamenja

V začetku januarja, ko stopate z energijo Sonca v svojem znamenju v najboljše obdobje, boste izžarevali samozavest, obarvano z neustavljivo privlačnostjo. Tudi če karkoli ne bo šlo kot po maslu, boste ohranili optimizem in se znašli, saj vas bodo na ljubezenskem področju spremljale prijetne energije. Soočenja, ki jih ne bo malo, bodo v sredini meseca vodila naprej, ne nazaj, kar vas bo razveseljevalo. Samski, avanture, ki jih v zadnjem delu meseca, ko bo Sonce v vodnarju ne bo malo, bodo kratke, vendar zelo sladke. Čeprav boste zelo družabni in zgovorni, utegnete v zadnjem delu meseca tisti ki ste v razmerju zaradi Venere v vašem znamenju čutiti zadrego.

Če že nekaj časa razmišljate o prekinitvi razmerja, boste morali še malce počakati, da vse skupaj resnično dozori. Povejte svoje mnenje, saj imate možnost, da razrešite nekaj, kar je bilo plod nerazumevanja v zadnjem obdobju. Ljubezen v pravem pomenu bo na vrsti v drugi polovici januarja, ko boste čutili povečano strast in prebujali občutek, da vas nekdo resnično ljubi. Čustveni vzpon vas bo navdihnil tako zelo močno, da boste nekateri celo pozabili na določene obveznosti. Pogovorite se in uskladite svoje zamisli z osebo, ki vas razume in podpira. Vaša vedra narava bo v zadnjih dneh januarja močan magnet za osebe nasprotnega spola.

Januar vas bo na področju čustev usmeril v prijetne dogodke in vam dovolil, da ste takšni kot ste, ljudje vas bodo kljub temu odlično sprejemali v svoje kroge, zato se tokrat ne bo potrebno prilagajati. Osvobodili se boste stresa in bremen, zato boste na področju čustev bolj flegmatični. Dobre iztočnice boste samski poiskali v družbi prijateljev, vezani pa v družbi ljubljene osebe, ki vam bo sledila na poti. Usmerjeni boste v izboljšanje in stabilizacijo svojega odnosa. Samski, nova simpatija vas bo konec januarja začarala s popolnoma drugačnim odnosom do življenja. Mikalo vas bo raziskovanje drugačnosti.

Preberite tudi NAJBOLJŠI LJUBIMCI ZODIAKA SO MOŠKI, ROJENI V… in Mesečni horoskop JANUAR 2024