KATERA ASTRO ZNAMENJA SO NAJBOLJ SKROMNA?

Preverite, ali spadate med najbolj skromna znamenja zodiaka!
Preverite, ali spadate med najbolj skromna znamenja zodiaka!

Preverite, ali spadate med najbolj skromna znamenja zodiaka!

Predviden čas branja: 3 minutes

Skromnost je lepa čednost, ki omogoča dolgoročno notranje zadovoljstvo ter srečo. To je vrednota, ki je občudovanja vredna in se je nekateri posamezniki ne zavedajo dovolj. Vrednota, ki omogoča, da smo zadovoljni s tem kar imamo in znamo to ceniti. Katera astro znamenja pa so najbolj skromna?

RAK

Rak je prava prispodoba skromnosti. To je posameznik, ki potrebuje le nujne stvari in že se počuti popolnoma zadovoljno. Rakova skromnost se razteza na vsa področja njegovega življenja, nikoli ni označen za zahtevnega posameznika.  Raka, tako moškega kot tudi žensko zadovoljijo drobne malenkosti, o katerih še dolgo razmišlja, s čimer ga preplavlja pozitivna vibracija. Tako je skromen, da tudi če čuti, da je v nečem najboljši, tega ne bo poudaril na glas ampak bo čakal, da njegovo sposobnost opazijo drugi.

Preverite, ali spadate med najbolj skromna znamenja zodiaka!

DEVICA

Devica je sicer zahteven posameznik, vendar tudi zelo skromen. Ženska devica ima le navidezne visoke standarde, v resnici so njene želje zelo skromne. Hitro se zadovolji z malenkostmi in običajno od drugih ne pričakuje ničesar. Device so zelo skromne tudi v medsebojnih odnosih. Čeprav pričakujejo iskrenost, njihove ostale zadeve niso zahtevne. Device zelo cenijo da jih nekdo spoštuje, skromne pa so pri pričakovanjih, ki so običajno minimalna. Čeprav v očeh drugih večkrat delujejo zahtevne, so ko jih spoznate zelo skromne.

TEHTNICA

Tehtnice so zelo skromna bitja, ki jim je najbolj pomembno, da so v svojem življenju umirjene in zadovoljne. Če so v skladnosti njihova družina, umetnost in narava, ki jih obdaja, je zanje to zadosten pogoj za srečo. Radi so cenjeni in ljubljeni, vendar zelo  ponižno sprejemajo pohvale. Tehtnice so sposobne sprejeti svoje napake, saj vedo, da nihče ni popoln. Skromno opazujejo, kako drugi rastejo, in se ne izpostavljajo tudi takrat ko se vsi drugi izpostavijo. Tehtnice so osebe, ki od nikogar ne pričakujejo ničesar, tudi na področju denarja se zavedajo, da je skromnost najlepša čednost.

Preverite, ali spadate med najbolj skromna znamenja zodiaka!

RIBI

Ribi so posamezniki, ki so tako skromni, da večkrat pozabijo na svojo vrednost. Zato se ne izpostavljajo, se ne dokazujejo in ne ustvarjajo občutka, da so najboljši. Ribice skromno pričakujejo le kakšno pohvalo, ko jo dobijo, se njihova storilnost še dodatno poveča. Komplimente, ki jih prejmejo, jemljejo zelo ponižno, večkrat jim celo ne verjamejo. Ribice, tako moški kot tudi ženske so zelo skromni posamezniki tudi ko govorimo o ljubezni in pričakovanjih. Veseli so vsakega darila, ki ga običajno trikratno vrnejo. Njihova skromnost se povezuje tudi z željami po bogastvu, ki so za ribice bolj povezane z notranjim, kot pa z materialnim bogastvom.

Pripravljeno za Sensa.si