KAKŠNE VIBRACIJE ODDAJATE?

Pomembno je, kako usmerjate energijo ter kakšne vibracije oddajate
Pomembno je, kako usmerjate energijo ter kakšne vibracije oddajate

Pomembno je, kako usmerjate energijo ter kakšne vibracije oddajate

Predviden čas branja: 4 minute

Ko se spomnite dogodka iz preteklosti, usmerjate energijo. Ko si zamišljate nekaj, kar se lahko pojavi v vaši prihodnosti, usmerjate energijo in seveda kar zdaj opazujete, v to usmerjate energijo. Nobene razlike ni, če ste usmerjeni v preteklost, sedanjost ali prihodnost, vedno usmerjate energijo in vaš predmet pozornosti ali osredotočenje povzroči, da oddajate vibracijo, ki je vaša točka privlačnosti. Kadar razmišljate, se spominjate, ali si kaj predstavljate, se v vas aktivira vibracija. Če se vrnete na neko misel, ponovno aktivirate njeno vibracijo. Pogosteje ko ste pri njej, bolj domača postaja njena vibracija in lažje jo aktivirate, dokler nazadnje ne postane vaš prevladujoči vibracijski vzorec.

Ker ima ta misel pomembno vlogo v vašem vibracijskem vzorcu, se stvari, ki se ujamejo z njo, začnejo pojavljati v vašem življenju.

Obstajata dve zanesljivi poti kako razumeti, kakšne vibracije oddajate; opazujete, kaj se vam dogaja in opazujete, kako se počutite. Čudovito je, ko vzpostavite povezavo med tem, kar ste mislili in občutili, ko vzpostavite povezavo med tem, kar ste mislili in občutili, in tistim, kar se manifestira. Kajti v tem popolnem zavedanju imate možnost premišljeno spremeniti misli z namenom, da pritegnete nekaj, kar vam je bilo všeč.

Pomembno je, kako usmerjate energijo ter kakšne vibracije oddajate

A najboljše pri premišljenem ustvarjanju je, da začutite, kako se počutite ob svojih mislih.

Takrat je mogoče spremeniti misel, ob kateri se počutite slabo, v takšno, ob kateri se počutite bolje. Tako izboljšate svojo točko privlačnosti, preden se manifestira kaj nezaželenega. Veliko lažje je, da premišljeno spremenite misli v tako, da se počutite dobro, preden se nezaželeno pojavi v fizični obliki. Večina ljudi oddaja večino svojih misli kot odgovor na to, kar opazujejo. Ko vidijo kaj lepega, se počutijo lepo, kadar vidijo kaj slabega, se počutijo slabo. In verjamejo, da nimajo nadzora nad svojim počutjem, ker ugotovijo, da ne morejo nadzirati okoliščin, ki so jih opazovali.

Vsak dan lahko srečate ljudi, ki so nesrečni, slabe volje, razočarani ali jih kaj boli.

Pomembno je, kako usmerjate energijo ter kakšne vibracije oddajate

Ko usmerjajo svoje negativne občutke proti vam, se vam bo zdelo zelo težko, da bi jih cenili. In morda se počutite krive, ker niste dovolj močni, da bi jih cenili kljub njihovim negativnostim. Kadarkoli iščete stvari, da bi jih cenili, imate nadzor nad vibracijo, ki jo oddajate in nad svojo točko privlačnosti. Edina stvar, ki vpliva na vaše življenje, je kako teče vaša energija. Morda mislite, da je vse odvisno od priložnosti, sreče, slučaja, statistike ali zakonov povprečja. Ko svojo pozornost usmerjate na stvari, ki jih cenite, boste ugotovili, da je vaš dan napolnjen s takimi stvarmi.

Vaše misli in občutki cenjenja bodo samodejno tekli iz vas.

In pogosto boste sredi pravega občutka cenjenja do nekoga ali nečesa začutili rahlo oblivanje kurje polti. To so občutki, ki potrjujejo vašo usklajenost z izvorom. Vsakokrat, ko kaj cenite, vsakokrat, ko kaj hvalite, vsakokrat, ko se počutite ob nečem dobro, si želite še več tega, prosim. Za tak namen ne potrebujete več nobenih drugih besed. Če ste večinoma v stanju cenjenja, bodo vse dobre stvari pritekle k vam. V življenju ne gre za to, kako bo jutri, ampak kako je ta trenutek, kako ta trenutek oblikujete ENERGIJO.

Preberite tudi ŽENSKI ZODIAKA, KI ZNATA ZAVRNITI NEPRIMERNE SNUBCE in SPADATE MED ZNAMENJA ZODIAKA, KI SKLADIŠČIJO BLOKIRANO ENERGIJO?