ŽENSKI ZODIAKA, KI ZNATA ZAVRNITI NEPRIMERNE SNUBCE

V katerih astroloških znamenjih sta rojeni ženski, ki znata obzirno zavrniti neprimerne snubce
Unsplash.com

V katerih astroloških znamenjih sta rojeni ženski, ki znata obzirno zavrniti neprimerne snubce

Predviden čas branja: 5 minut

Zavračanje vabil v splošnem zahteva določeno mero spretnosti. Kadar pa vabilo vsebuje tudi obet ljubezenskega razmerja, je stvar veliko težja. Zavrnitev zmenka pa naj bo to prvi, tretji ali deseti je vedno sprejeta veliko bolj osebno kot odpoved vabila na večerjo pri sorodnikih. Vendar pa je izogibanje dejstvu, da si zmenka ne želite, nepošteno do obeh. Kadar z nekom nočete hoditi oziroma želite, da se razmerje konča, vaša neodločnost ali spodbujanje lažnih upov stvar samo še dodatno zaplete. Verjetnost, da bosta nekoga prizadeli, znata zmanjšati ovnica in levinja, saj sta vešči uporabnih načinov, kako človeka obzirno zavrniti.

Prijaznost je sicer priporočljiva, vendar ovnice in levinje ne zavede, da bi postali ko si zmenka z nekom ne želita nejasni ali dvoumni.

Zavedata se, da če svojega mišljenja ne izražata jasno, tvegata, da druga oseba sporočila sploh ne bo razumela, torej bosta spet na začetku. Zavedata se tudi, da na področju ljubezenskih odnosov brez določene mere razočaranja ne gre. Prej ko ovnica pove, kaj dejansko misli, in reče neprimernemu snubcu, prej bosta oba lahko zaživela naprej. Kadar levinja premišljuje o možnostih za ljubezensko zvezo in se odloči, da si je ne želi oziroma da ta človek ni pravi zanjo, se pred nečim umakne. Če ne ve, kaj sploh hoče, stoji na križišču in ne ve, v katero smer bi se obrnila, zato neguje svojo odločnost.

V katerih astroloških znamenjih sta rojeni ženski, ki znata obzirno zavrniti neprimerne snubce

Obema je zelo jasno, da če v mislih nimata cilja svoje poti, se bosta najbrž usedli na prvi avtobus, ki bo pripeljal mimo in kdo ve, kam je namenjen.

Ko govorimo o ljubezni in zaljubljenosti, pomeni predstava ovnice in levinje jasno podobo človeka, ki si ga želita srečati in ohranjanje te podobe v mislih med postopkom spoznavanja, druženja in snovanja razmerja. Ne zanima ju toliko videz sanjskega ljubimca, po katerem hrepenita, ampak njegovo bistvo. Svojo predstavo razvijata tako, da se osredotočita na dobre lastnosti življenjskega sopotnika, ki se jima zdijo nujne. Mednje lahko sodijo prijaznost, smisel za humor, privlačen videz in dobrosrčnost. Osredotočeni sta na lastnosti, brez katerih si pod nobenim pogojem ne predstavljata srečnega razmerja.

Levinja je prepričana, da privlači to kar misli.

Stvar, v katero vlaga veliko energije, tako da o njej razmišlja, pritegne v svoje življenje. Prepričana je, da bo tisto, na kar se osredotoča, prišlo k njej oziroma se ji bo zgodilo. Zaveda se tudi, da vsak od nas vidi svet skozi svoje oči. Ko v mislih ustvarja in vzdržuje določeno predstavo, jo začne videti tudi zunaj same sebe. V kolikor jo določen moški, ki jo vztrajno osvaja ne prepriča, ga nikoli ne bo zavajala in poskušala, če bo vse skupaj morda uspelo. Na obziren ali šaljiv način bo direktno pokazala da žal ni zainteresirana.

V katerih astroloških znamenjih sta rojeni ženski, ki znata obzirno zavrniti neprimerne snubce

Ovnica je prepričana, da so zmenki dobra učna ura, vendar samo tisti, ki jo resnično pritegnejo.

Ker se zaveda kaj pravzaprav hoče, se lažje odziva, pozitivno ali negativno. Svoje želje zna oblikovati tudi z izkušnjami torej z zmenki. Velikokrat ko reče ne, pride do spoznanja, da nečesa noče ali pa da hoče nekaj, kar ji manjka. Na vsakem zmenku je ovnica prepričana, da je vse bliže cilju ter da bo kmalu našla nekoga, ki jo resnično vznemirja in se ji zdi pravi zanjo.

Tudi zmenki, ki se ne končajo najbolje, ji lahko pomagajo izostriti predstavo in se osredotočiti na lastnosti, ki jo pri partnerju privlačijo in veselijo.

Pri vsakem človeku, s katerim gre levinja na zmenek zna poiskati nekaj, kar ji je všeč. Morda se eden dobro oblači, za mizo pa se ne zna obnašati. Drugi je morda prijazen in pozoren, ne zna pa se pogovarjati o ničemer drugem kot o športu. Osredotoča se na lastnosti, ki so ji všeč, zato zna zavrniti vse, za katere nima občutka da bi bili z njo tudi dolgoročno kompatibilni. Navada, da v drugih ljudeh išče lastnosti, ki jih zna ceniti, ima tudi druge dobre plati. Moški, ko boste naslednjič povabili na zmenek ovnico ali levinjo, ne bodite presenečeni če vas bo obzirno zavrnila. To pomeni le, da ne čuti, da bi se z vami lahko povezala.

Pripravljeno za Elle.si