IZKORISTITE OBDOBJE UMIRJENE TEHTNICE V SVOJ PRID

Izkoristite obdobje Sonca v tehtnici v smeri iskanja harmonije
Izkoristite obdobje Sonca v tehtnici v smeri iskanja harmonije

Izkoristite obdobje Sonca v tehtnici v smeri iskanja harmonije

Predviden čas branja 5 minut

Obdobje tehtnice, ki nastopi 23. septembra ob 6.50 uri in traja do 23. oktobra prinaša močno željo po ravnotežju na vseh področjih. Privlačila vas bo lepota, ter vse kar spada v njeno domeno, zračna energija bo dodala intelektualen in prefinjen pridih. Prihaja boljši občutek za okus in slog, v ospredje stopajo vse estetske stvari. Energija, prepletena s simbolom pravičnosti vas bo usmerjala k iskanju pravice ter resnice. V negativnem smislu boste nagnjeni k neodločnosti in pretiranemu ugajanju, včasih samo zato, da bi ohranili mir. Ker boste v tem obdobju delovali kot poštena in miroljubna oseba, boste bolj kot običajno sposobni prisluhniti ljudem in jim dati občutek, da so slišani.

Na področju kariere in denarja je to obdobje ustvarjalnosti ter umirjenih odločitev.

Pri vsaki delovni obremenitvi in ustvarjalnem procesu boste delovali zbrano ter zanesljivo. Opazili boste, da bolj kot običajno tehtate, primerjate in razmišljate relativno, namesto absolutno. Iskali boste harmonijo, vendar lahko idealizem in visoka pričakovanja prebudijo nekaj nezadovoljstva. Prebudilo se bo močno zavedanje družbene dinamike, zato se boste zelo dobro odrezali v situacijah, ki temeljijo na komunikaciji.

Izkoristite obdobje Sonca v tehtnici v smeri iskanja harmonije

Namesto da bi se zanašali na lastno avtoriteto, boste predelali več različnih mnenj, preden se boste odločili, kar lahko nekoliko upočasni vse skupaj.

Uživali boste v združevanju moči kot ekipa, zaradi česar boste odlični poslovni partnerji. Na delovnem mestu boste dobili več odgovornosti, zato jih sprejmite, saj bo to ugoden čas za napredek ter izboljšanje finančnega stanja. V negativnem smislu brzdajte svojo zapravljivost.

V obdobju Sonca v tehtnici se boste izogibali samote, saj boste čutili, da potrebujte nekoga, ki bi vas lahko pomagal uravnotežiti.

Prav tako boste hrepeneli po mirnih debatah ter koristnih nasvetih. Poleg uživanja v lepih stvareh boste z veseljem pokazali, da vam je mar, tudi z majhnimi dejanji, ki na koncu tako veliko pomenijo. Usmerjeni boste v odnose, saj vas bo močno privlačila osebna interakcija z drugimi. Delovali boste očarljivo, z nepristransko in večplastno perspektivo.

Izkoristite obdobje Sonca v tehtnici v smeri iskanja harmonije

Ker boste hrepeneli po ravnovesju v svojem življenju, boste večkrat izbrali srednjo pot. V tem procesu se lahko zgodi, da nastopi zmeda, ki jo povzroča neodločnost. Izvirali boste iz resnične želje po miru in pravičnosti, zato boste prijazni, ustrežljivi ter prilagodljivi. Instinktivno se boste zavedali, kaj si drugi želijo in potrebujejo. V negativnem smislu bo v določenih situacijah trpela samozavest in morda boste dvomili vase, ne glede na to, kako prav imate.

Obdobje tehtnice je čas za ravnotežje, premislek in izbiro.

Blesteli boste v izražanju zavesti, tudi če ne boste popolnoma povezani z osebnostjo in dušo. Zelo pomembno bo začutiti in proučiti odnos med višjim in nižjim jazom. Pričakujte razne priložnosti skozi odnose, ki bodo preizkušale osebno ter duhovno usmerjenost. Povezovali se boste z zmožnostjo združitve nasprotujočih si sil, kar vodi v večji ustvarjalni potencial. Večkrat se boste znašli v vlogi diplomata, ki išče taktnost in ravnodušnost. Nagajiv pristop v povezavi s prijaznostjo in razumevajočo naravo vam bo omogočil, da boste opaženi, ter dobro sprejeti v družbenih skupinah. Iskanje novih modnih kosov ali popestritev doma s svežim dekorjem vas bo popeljalo v zadovoljstvo.

Izkoristite obdobje Sonca v tehtnici v smeri iskanja harmonije

V kolikor boste obdani s harmonijo v zunanjem svetu, boste zagotovo našli tudi notranji mir.

Umetnost v vseh oblikah bo tista, ki vas bo sedaj zanimala in privlačila. Če si boste znali vzeti čas za premor in opazovanje stvari, ki so prijetne za oko, boste sposobni uravnovesiti stresne, razburkane situacije, s katerimi se srečujete vsak dan. Priporočljivo je, da obvladate svojo jezo do tistih, ki so drugačni od vas, če tega ne storite, se bodo nizale težave v odnosih. Prihaja priložnost, da se bolj umirjeno zazrete v globoke zaznave ter na plano privabite le tisto, kar v tem obdobju resnično potrebujete. Ker boste zamišljeni, bodite previdni med vožnjo in opravljanjem bolj zahtevnih dejavnosti. Upoštevati vsa pravila bo sedaj za vas veliko lažje, obrambni mehanizem se umika iz obzorja.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ZAKAJ STE SANGVINIKI (DVOJČKI, TEHTNICE IN VODNARJI) TAKO ZELO PRILJUBLJENI? in ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD TEHTNIC?