HOROSKOP: KATERO ŽIVLJENJSKO OBDOBJE JE ZA VAS NAJBOLJ TEŽAVNO?

Preverite, katero življenjsko obdobje je za vas, glede na znamenje v katerem ste rojeni najbolj zahtevno!

Preverite, katero življenjsko obdobje je za vas, glede na znamenje v katerem ste rojeni najbolj zahtevno!

Predviden čas branja: 4 minute

Ljudje imamo različne lastnosti in se razvijamo na različne načine. Vsako življenjsko obdobje nosi s sabo prednosti in slabosti, na nas pa je, da ga čim bolje izkoristimo in iz njega odnesemo kakšno poučno lekcijo potrebno za naslednje obdobje. Katero življenjsko obdobje pa je za vas, glede na astrološko znamenje v katerem ste rojeni najbolj težavno in zahtevno?

TURBULENTNA DVAJSETA so najbolj naporna leta za KOZOROGE, DEVICE IN RIBE.

Dvajseta so najbolj turbulentno obdobje za kozoroge in device, saj so preveč resni in odrasli, da bi se sproščeno prepustili razigrani energiji. Ribice v tem obdobju običajno  doživljajo krizo identitete. Ni jim všeč, da je vse okoli njih usmerjeno v prihodnost ter v socialne povezave. Device v tem obdobju analitično raziskujejo različne vrste vlog, obdobje vseobsežnega samo odkrivanja je za njih zelo zahtevno in hkrati zmedeno. Kozorogi se v dvajsetih premalo odprejo, zato potrebujejo zdravo mrežo podpore, ki jim bo pomagala razviti sposobnost oblikovanja odnosov kljub morebitnim razlikam.

Preverite, katero življenjsko obdobje je za vas, glede na znamenje v katerem ste rojeni najbolj zahtevno!

BORBENA TRIDESETA so najbolj naporna leta za DVOJČKE, STRELCE IN ŠKORPIJONE

Dvojčki in strelci želijo v tem obdobju graditi socialne, poklicne in finančne temelje, vendar so preveč razpršeni, da bi vztrajali do konca, zato se lahko ujamejo v neuresničene sanje, ki jih dodatno obremenijo. Primarni konflikt škorpijona v tridesetih je intimnost proti izolaciji, ki temelji na prisotnosti ali odsotnosti intimnih osebnih odnosov. Po eni strani si želijo škorpijoni in strelci odprto uživati v spolnosti, po drugi strani se ob raznih razočaranjih izogibajo intimnosti, ker se bojijo neuspeha, razočaranja ali predanosti. Dvojčke lahko močno prestraši povečana sposobnost poglabljanja v čustva.

ODGOVORNA ŠTIRIDESETA so najbolj naporna leta za OVNE, LEVE IN VODNARJE.

Glavni konflikt ovnov in vodnarjev v tem obdobju srednjih let je razmerje med generativnostjo in stagnacijo. Generativnost, ki je odločitev odraslih, da prenesejo, kar so se naučili, na mlajše generacije je lahko težek zalogaj tudi za egoistično naravnanega vodnarja. Ovni delujejo, kot da jih je strah odrasti in sprejeti stvari, ki sovpadajo s tem obdobjem. Levi se bojijo, da jih bodo odgovornosti kot so starševstvo, vodilni položaji preveč izčrpali, zato odlašajo. Vodnarji se ne želijo primerjati s tradicijo in standardi, zato je to obdobje lahko zanje obremenilno tudi zato, ker izstopajo s svojim mladostnim delovanjem.

Preverite, katero življenjsko obdobje je za vas, glede na znamenje v katerem ste rojeni najbolj zahtevno!

NAPORNA PETDESETA so najbolj naporna leta za TEHTNICE, RAKE IN BIKE.

Obdobje globokega razmišljanja in introspekcije lahko močno obremeni tehtnice in bike, še posebej če niso zadovoljni s tem, kar so do sedaj v življenju ustvarili. Raki želijo čutiti občutek miru, h kateremu ves čas stremijo. Če jih preganjajo obžalovanja in neuspehi, se lahko pojavita obup in zamera. Tehtnice sicer premorejo modrost, vendar jih lahko vsaka zdravstvena težava v tem obdobju pahne nazaj. Biki se težko soočajo z dejstvom, da nimajo več toliko energije kot običajno, težava se pojavi tudi, če opazijo zmanjšano vzdržljivost.

Pripravljeno za Sensa.si