HOROSKOP: KAKO POSTATI ŽENSKA Z DODANO VREDNOSTJO?

Kako glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni postati ženska z dodano vrednostjo?
Kako glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni postati ženska z dodano vrednostjo?

Kako glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni postati ženska z dodano vrednostjo?

Predviden čas branja 6 minut

Ženska, ki je močna, je ponosna na to, da je sama odgovorna zase, prav tako jo spremlja ravno prava mera samozavesti. Moški so navdušeni nad ženskami, ki jih ni zlahka osvojiti, ki imajo dodano vrednost. Glede na astrološko znamenje vas spremljajo lastnosti, zaradi katerih ste dragoceni, da postanete ženska z dodano vrednostjo, pa bi morali delati tudi na slabostih, ki so značilne za vas. Ženska z dodano vrednostjo poskuša biti najboljša različica sebe, če je le mogoče. V svojem življenju pravzaprav ne potrebuje moškega, da bi bila srečna, uspešna ali izpolnjena.

OVNICA

Ovnica ima samozavesti sicer dovolj, prav tako ni naivna, da pa bi bila še boljša, bi se morala ukvarjati s tem, kako se notranje umiriti. Če zna ovnica poskrbeti za uravnoteženo stanje ter duševno zdravje, jo to zagotovo vodi k temu, da je v očeh moških ženska z dodano vrednostjo, ki se ji je težko upreti ali jo pozabiti.

BIKICA

Bikica je družinsko usmerjena in zelo rada ustreže, njena prednost sta neverjetna potrpežljivost ter predanost bližnjim. Če želi bikica biti ženska z dodano vrednostjo bi morala svoja merila začrtati nekoliko višje. Nikakor ne bi smela dovoliti, da moški hodi po njej in s tem potepta njeno samospoštovanje.

DVOJČICA

Živahna dvojčica se v bistvu boji soočenja in konfliktov, zato se vedno umakne. Če želi postati ženska z dodano vrednostjo bi se morala, ko se pojavijo težave umirjeno soočiti ter pogovoriti. Zaradi notranjih napetosti se večkrat počuti plašna v situacijah, ko mora biti močna. Ženska z dodano vrednostjo prav tako ni opravljiva.

Kako glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni postati ženska z dodano vrednostjo?

RAKICA

Rakica je polna negotovosti, ki ji preprečujejo, da bi sprejela svoj pravi jaz. Zavedati se mora, da je močna in vredna ter premagati svojo občutljivost. Ko odstrani negotovost, se lahko samozavestno sooči s svetom. Rakica je bolj osredotočena na svoje ljubljene, vendar bi se morala poskušati osredotočiti tudi nase.

LEVINJA

Levinja ima dovolj samospoštovanja, prav tako se zna nositi. Ko je v pogonu je zelo energična, slaba lastnost pa je, da zna biti zelo lena in ležerna. Če želi biti levinja ženska z dodano vrednostjo bi morala prevzeti odgovornost za svoja dejanja ter prenehati z odlašanjem. Prav tako so za besedami potrebna tudi dejanja.

DEVICA

Devica rada tekmuje za pozornost, vendar bi se morala zavedati, da ženske z dodano vrednostjo živijo po lastnih pravilih in dajejo zgled drugim. Svojemu moškemu bi morala pokazati, da je edinstvena. Device, oddaljite se od neprestanega iskanja napak ter od negativnosti in bodite sami sebi najboljši vzgled.

Kako glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni postati ženska z dodano vrednostjo?

TEHTNICA

Ženske tehtnice ste neodločne narave, zato je pomembno da dvignete svojo vrednost ter začnete sprejemati odločitve, ki odražajo vaše mnenje in vrednote. Nikar ne dovolite, da bi drugi sprejemali odločitve namesto vas, čeprav se morda zdi enostavno in manj zapleteno. Ženske z dodano vrednostjo se nikoli ne opravičujejo za svoja dejanja.

ŠKORPIJON

Škorpijonke se morate naučiti zaupati vase, svojim instinktom in slediti srcu. Ženska z dodano vrednostjo ima vedno zaupanje v svojem srcu. Morda ne zaupa tistim, ki so ji storili krivico, ali sumljivim moškim, ampak zaupa vase. Če želite biti ženska ki je moški ne bo pozabil, se morate naučiti zaupati svojim instinktom in slediti svoji intuiciji.

STRELKA

Strelke ste zelo optimistične in enostavne, vendar se premalo cenite. Če se osredotočite na svojo osebno rast in naredite v tej smeri več korakov, lahko postanete ženske z dodano vrednostjo. Prav tako morate strelke razumeti, da sta tudi mir in tišina območje, ki ga lahko koristno uporabimo, če se želimo notranje stabilizirati.

Kako glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni postati ženska z dodano vrednostjo?
Foto Freepik

KOZOROGINJA

Kozoroginje ste zelo zaskrbljene ter polne dvomov in strahov. Ženska z dodano vrednostjo vidi priložnosti tudi v zahtevni situaciji, zato bi morale sprejeti bolj pozitiven pogled na življenje. Začnite gledati na vse iz bolj pozitivnega zornega kota in zaupajte v dobro, le tako boste v očeh moških zagotovo ženska z dodano vrednostjo.

VODNARKA

Če želi biti vodnarka ženska z dodano vrednostjo, bi se morala naučiti, kako se soočiti s svojimi čustvi. Pomembno je opustiti svojo težnjo po skrivanju pred tistimi, ki so jo prizadeli. Če izraža svoja čustva spontano in se sooči s tistimi, ki so jo prizadeli, se bo njena lastna vrednost le še dodatno povečala.

RIBICA

Ribica bi morala, če želi biti ženska z dodano vrednostjo pogledati strahu v oči. Naučiti se mora soočiti se s svojimi demoni ter se pogumno spopasti z negativnimi vibracijami. Zaupati vase in biti odločni je pot do ženske z dodano vrednostjo, ki je neglede na situacije trdna, samozavestna in nepopustljiva.

Če želimo uporabiti vse svoje sposobnosti ter si pridobiti pravilne in spodbudne predstave, moramo okrepiti zavest o lastni vrednosti. S poznavanjem ter sprejemanjem samih sebe ustvarjamo trdne temelje za razvijanje pozitivnih predstav, izenačevanje vsakodnevnih skrbi ter reševanje oziroma prenašanje težav. Duševno mrežo si boste ustvaril, če se boste vedno zavedali svojega skladišča pozitivnih lastnosti in sposobnosti. Premislite o navedbah in dejstvih. Sestavite svoj program, po katerem boste gradili lastno skladišče zavesti o lastni vrednosti.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi SPREJMITE SE IN DVIGNITE SAMOSPOŠTOVANJE in ŽELITE UGAJATI DRUGIM ALI SEBI?