Dnevni horoskop za torek 7. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 7. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 7. marca 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 7. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Veliko se boste zaradi Polne lune, ki poudarja samodisciplino ukvarjali s težjimi zadevami, vendar se bodo situacije zadnji trenutek rešile v pravi smeri za vas.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prisiljeni se boste nadzirati v odnosih, v nasprotnem primeru se boste ves čas vrteli v manjših konfliktih.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Danes ob 13:40 uri nastopi Polna Luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje.

Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev.

Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti. Polna luna je že od nekdaj krivec za nespečnost, živčnost na cestah, povečano število prometnih nesreč in še marsikaj, zato bodite v tem času bolj previdni in bolj budni.

Mesečni horoskop MAREC 2023

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Milan Klemenčič, slovenski lutkar
  • Ivan Grafenauer, slovenski književni zgodovina
  • Kobo Abe, japonski pisatelj
  • Ivan Lendl, češki tenisač
  • Urša Bogataj, slovenska smučarska skakalka

Na današnji dan je ameriški izumitelj Alexander Graham Bell prejel patent za napravo, ki jo je poimenoval telefon. Ustanovljena je bila enotna vlada Demokratične federativne Jugoslavije pod Titovim predsedstvom. Rodil se je Jožef Petkovšek, slovenski slikar in Mihael Županek, slovenski pisatelj. Umrl je Stanley Kubrick, ameriški filmski režiser in Lili Novy, slovenska pesnica. Umrl je tudi grški filozof Aristotel.

GLOBOKA MODROST JE ZAVEDATI SE TEŽAV, PREDEN NASTOPIJO, ZAVEDATI SE NEVARNOSTI, PREDEN SE POJAVI, ZAVEDATI SE RAZDORA, PREDEN SE LE-TA ZGODI, ZAVEDATI SE NESREČE, PREDEN DO NJE PRIDE.

Sun Cu
Čemu se je danes zaradi vpliva Polne lune smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti prerekanju in raznim prošnjam, saj bi lahko bili zavrnjeni.

Katera znamenja zodiaka se boste težko iztrgala iz obremenilne energije lune?

V današnjem dnevu se boste težko iztrgali iz obremenilnih energij rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ljubezni vas bo kljub intenzivni Polni luni spremljala romantika. Na drugi strani boste imeli mnogo priložnosti v komunikaciji, ki bo razigrana in vam bo omogočila, da se imate lepo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ostanite kljub vplivu Polne lune zbrani in previdni, ne prekinjajte sogovornikov, čeprav se vam zdi, da ste daleč pred njimi. Veliko stvari se bo izboljšalo, ko boste nekoliko bolj spočiti.Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub Polni luni boste delovali brezskrbno in razigrano. Poglobili se boste v svet številnih zanimivosti, ki vam prinaša nekaj novega, nekaj kar vas bo zopet močno navdihnilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo si resnično ne zasluži besed, ki mu jih namenjate, zato je čas, da spremenite odnos in se enostavno umaknete. V družinskem okolju boste izžarevali pogum in odločnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zamere, ki ste jih pred kratkim že povzročili, se bodo s Polno luno, če ne boste spremenili taktike in se opravičili še dodatno stopnjevale. Spraševali se boste, ali ste pripravljeni odpustiti.Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse obveznosti in naloge boste uspešno opravili, najboljše pa se boste počutili v dobri družbi, ki vam prinaša sproščenost. Sprostili vas bodo prijetni pogovori in izmenjava mnenj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odločili se boste glede nečesa, kar vas je po tihem bremenilo, tudi dogajanje bo kljub vplivu Polne lune pestro, še zlasti z osebami nasprotnega spola. Spogledovali se boste!
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Stvari, ki so vas skrbele na področju čustev ne bodo več pod vprašajem, saj ste sigurni vase. Odločitev sicer ne bo najbolj lahka, vendar bo pravilna. Iskanje bližnjic bo vaša strast.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vas obremenjuje in preprosto ne najdete pravega načina, da bi se sprostili. Razpeti boste med dvema zadevama, vsaka ob njiju bo imela nekaj, kar vas bo privlačilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Želeli se boste osvoboditi napetosti in negativnih energij, ki jih bo prebujal vpliv Polne lune. Čeprav se vam obetajo manjši prepiri v partnerstvu, se bodo izkazali za koristne.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bodite bolj organizirani, da se ne boste po nepotrebnem razburjali okoli stvari, ki bi jih lahko hitro rešili. Izrazili boste svojo kreativnost z njeno pomočjo dosegli čudovite rezultate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V slabo voljo vas bo spravilo, da se nekdo, ki vam je blizu morda ne odziva tako, kot si želite. Več sreče boste imeli na področju kariere, kjer se vam lahko ponudi možnost dodatnega zaslužka.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: GAŠPER JARNI ali SPADATE MED ZNAMENJA ZODIAKA, KI SKLADIŠČIJO BLOKIRANO ENERGIJO?