ASTRO PROFIL ZNANIH: GAŠPER JARNI

Astro profil znanih: Gašper Jarni, dramski in filmski igralec ter lutkar, ki ga spremljamo v seriji Profesor
Foto Gašper Jarni: Prirejeno po mgl.si

Astro profil znanih: Gašper Jarni, dramski in filmski igralec ter lutkar, ki ga spremljamo v seriji Profesor

Predviden čas branja: 5 minut

Gašper ima Sonce v vodnarju, zato ponazarja prispodobo prijateljstva, napredka, novosti in ekstravagantnosti. Družaben in svoboden, neobičajen in idealističen z veseljem poudarja enakost in drugačnost. Veliko bolje se počuti v skupini podobno mislečih ljudi kot tam, kjer se je potrebno ves čas dokazovati. Pogosto šokira, še posebej z novimi pravili, ki so popolnoma drugačna od ustaljenih vzorcev. Njegov največji adut je širina vizije, poleg tega pa odprti duh, ki ne pozna predsodkov. Čustva so globoka in zajemajo veliko stvari, njegov odnos do človeštva je human in prijazen. Skuša delovati kot bojevita oseba, nekdo, ki bo svetu pokazal resnico.

Na poslovnem področju potrebuje svobodo, delo si mora izbrati sam, prav tako delovni ritem in vse ostalo.

Prav zaradi tega se pogosto odloča za samostojno dejavnost, ki je združljiva s svobodnim značajem. Deluje ustvarjalno, izvirno, individualno in domiselno. Deluje kot prihodnja dimenzija časa, ki obsega tudi ekscentričnost, vendar je ta predvsem posledica nerazumevanja predčasnih idej. Praktični cilji in vsakodnevne življenjske situacije ga vznemirjajo. Največji strah je strah pred izgubo samostojnosti ter izguba svobode, še posebej v partnerskih odnosih.

Luna se v Gašperjevi natalni karti nahaja v kozorogu, zato ga spremljajo plašnost, zadržanost in rezerviranost.

Zanima ga sam namen stvari. Največ mu pomenita poslovno in finančno področje, zato podatke, povezane z vsem tem tudi spretno obdeluje. Rad ima poslovne izzive in tveganja, vendar vedno vse preveri do podrobnosti, saj ne mara izgubljati. Ko naredi nekaj drugačnega, boljšega seveda pričakuje priznanje. Hitro se razjezi in naredi stvari tako, da ustreza samo njemu, ampak zna ohraniti mejo dobrega okusa. Čeprav je usmerjen k trdemu delu in napredku, premorete tudi nekaj kreativnosti. Uspešen je pri dejavnostih, kjer je treba razmišljati in slediti. Čeprav ga je strah razočaranja na ljubezenskem področju, v svojih najšibkejših trenutkih podleže, vendar na dostojen način, s čimer se zna pri sebi vedno opravičiti.

Zaradi tradicionalnih vrlin premore veliko spoštovanja do drugih, sam sebe pa v večini premalo ceni, saj ima vedno občutek, da bi lahko nekaj naredil še boljše. S konjunkcijo med Luno in Merkurjem zna odlično ocenjevati in ima dober spomin. Inteligenten, zasanjan in živahen se ves čas razvija s tokom življenja. Z lahkoto se izraža in ima odličen talent za učenje tujih jezikov. Pristop je iskren, pošten in obarvan s številnimi ambicijami.

Merkur ima Gašper v kozorogu, zato ima vse poti začrtane do podrobnosti, le tako mu pri poslovnih ciljih težko spodleti.

Na področju dela in financ je premišljen, natančen in hkrati usmerjen k novim, boljšim pristopom. Je rojen mislec, zelo odgovoren, pronicljiv in iznajdljiv na področju dela in denarja. Odlikuje ga racionalen pristop, spušča se v raziskovanja in razne študije, saj hrepeni po novih obzorjih in znanju. Zaradi konjunkcije med Merkurjem in Marsom ima Gašper hiter um, hitre reflekse in oster jezik. Ti atributi so idealni za hitro sprejemanje odločitev v trenutkih negotovosti, medtem, ko se drugi obotavljajo. Odlične sposobnosti razpravljanja mu omogočajo, da se poteguje ne samo zase, temveč tudi za pravice drugih.

S svojo živahno inteligenco in energijo se zna prebiti v srce bistva.

Venera se nahaja v strelcu, zato Gašper potrebuje veliko svobode in je zaljubljen v vse nenavadno. Njegova čustva se hitro razplamtijo, pa prav tako hitro tudi ugasnejo. Uživa v spontanosti in išče družbo ljudi, ki so prav takšni. Označujejo ga prijaznost, lojalnost, darežljivost in dobrodelna nota. V ljubezni išče nekoga, s katerim lahko raste, nekoga, ki lahko razširi njegov svet in zavest. Privlačijo ga osebe, ki so zabavne, igrive in odprte za avanture ter nove izkušnje. Svoje sanje, želje in ideale želi deliti z ljubljeno osebo.

Raznolikost izražanja ljubezni je v veliki meri posledica tega, kako ljubi sam. Kakorkoli, odnosi so resna stvar v njegovem življenju in bistvenega pomena za dobro počutje. Mars ima Gašper v vodnarju, zato je precej bister, intuitiven, prodoren, iznajdljiv in sposoben za tehnične znanosti. Vedno v življenju izbere svojo pot in se ne ozira na druge in njihova mnenja. Svojo energijo uporablja predvsem v družabnih aktivnostih, v borbi za svobodo, neodvisnost in pustolovščine. Je ekipni igralec, ki ga zanimajo nove in nenavadne metode dela, načrtovanje in napredna tehnologija.