TEDENSKI HOROSKOP OD 6. DO 12. MARCA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 6. do 12. marca 2023 napoveduje iskreno energijo
Tedenski horoskop za obdobje od 6. do 12. marca 2023 napoveduje iskreno energijo

Tedenski horoskop za obdobje od 6. do 12. marca 2023 napoveduje iskreno energijo

Predviden čas branja: 3 minute

V teden, ki ga spremlja Sonce v znamenju rib se boste podali s sočutnim srcem in nežno energijo. Zelo boste požrtvovalni, na pomoč boste priskočili ranljivim ali tistim, ki se sami ne znajdejo. Zabrisale se bodo stroge meje in na prvo mesto stopa pošten pristop. Občutljivost na vse dražljaje vodi do nenehne psihične preobremenjenosti. Ta vpliv vam podarja zmožnost ter motivacijo, da ste bolj disciplinirani.  Zelo pomembno za vas bo, da najdete smisel, ter da se poglobite v vsako stvar. Prihajajo iskanje občutka vrednosti, samoopredelitve in namena ter sprejemanje novih lekcij.

To je čas zdravljenja in ponovne pridobitve moči.

Lažje boste prodrli, če boste znali na pravi način izkoristiti svojo intuicijo in slediti svojim instinktom. Če si boste zaželeli, počivajte in se predajte nečemu, kar je večje od vas samih.  Na trenutke boste delovali ležerni, a v resnici boste potrebovali le varen prostor, da se uležete, zaprete oči in se potopite v svoj svet. Čeprav ne boste najbolj ambiciozni, ste lahko izjemno uspešni, če dobite priložnost, da se kreativno izrazite, brez da vas motijo. Umetnost, glasba, drama ter zdravilstvo, vse to so področja, na katerih lahko vse skupaj nadgradite.

Z Venero v ovnu vas bodo vznemirjale malenkosti, kot so nakupovalni seznami, precizna navodila, ne boste želeli slediti strogim pravilom.

Kar zadeva komunikacijo, boste z Merkurjem, ki se bo nahajal v znamenju ribi razpoloženi in prijazni. Vzeli si boste čas, da se poglobite v svoje zaznave, ter odreagirate na bolj topel način. Ta vpliv je taktičen, želi, da vas objame skladnost. Spretno se boste znali izogniti hladnim dejstvom in trdim odločitvam.  Če se boste sedaj naučili izražati bolj jasno, se bo veliko težav, s katerimi ste se srečali zaradi nesporazumov zmanjšalo.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja.

Preberite tudi SPADATE MED ZNAMENJA ZODIAKA, KI SKLADIŠČIJO BLOKIRANO ENERGIJO? in ODKRIJTE SMISEL SVOJEGA ŽIVLJENJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pot od zadovoljstva bo z energijo Venere v vašem znamenju bolj lahkotna kot si mislite. Otresite se predsodkov in vplivov iz preteklosti, čas je, da nadaljujete razbremenjeno. Zbranost in premišljenost bosta predpogoj, da se določene zadeve, s katero odlašate lotite na pravi način. Ugotovili boste, da vas na področju kariere še vedno spremlja občutek, da bi lahko nekaj izboljšali. Dobra organizacija bo omogočila, da boste pustili dober vtis, zato vklopite svoj pogumni pristop.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zanimivi dogodki vas bodo napolnili z velikim zadovoljstvom. V zraku bo v ponedeljek nekaj novega, ne morete se umiriti. Nikar v torek, ko nastopi Polna luna ne obupajte prehitro, raje se odločite in speljite zadeve do konca, po najkrajši možni, pa vendar zanesljivi poti. Primanjkovalo vam bo le direktnosti pri sporazumevanju, vendar boste zato optimistični in pripravljeni pokazati da zmorete. Vaše dobro poznavanje skritih kotičkov lahko v nedeljo na področju čustev sproži navdušenje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

S prihodnostjo se v tem trenutku enostavno ne obremenjujete, saj si boste končno znali vzeti čas zase in za drobne malenkosti. Oviralo vas bo le preveč informacij, ki vam niso preveč všeč in vas samo vznemirjajo. Želeli boste razčistiti resna vprašanja. Konec tedna boste utrujeni, vendar kljub temu končajte pomembno zadevo. Več glav vsekakor več ve je spoznanje, ki vam sprva ne bo všeč, nato se mu boste počasi približali. Počasi pa boste začeli tudi opazovati nov teren, ki bo zelo zanimiv.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite ko razmišljate o sebi bolj spontani. Izognite se brezglavemu razpravljanju saj bi lahko nekdo izkoristil vaše odlične zamisli. Na ljubezenskem področju se boste v torek, ko nastopi Polna luna dotaknili treznega razmisleka, saj marsikaj ni tako kot bi si želeli. Drzno boste dosegali nadgradnjo na osebnem področju, kar vas bo umirilo. V petek prihaja občutek, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve. Pazite, da ne bodo tisti, ki vas obkrožajo opazili vaše labilnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na poslovnem področju ne boste ravno najboljše motivirani, kar bodo opazili tudi sodelavci, ki bodo z veseljem predlagali kakšno rešitev. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi. Počutje bo proti koncu tedna zaradi manjših napetosti na področju čustev nekoliko bolj nihajoče, vendar se boste znali kljub temu motivirati in skupaj doseči tisto pravo harmonijo. Prisotni bodo tudi romantični prijemi, ki vas bodo tokrat popeljali v zelo nežne situacije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Previdni bodite v torek, ko nastopi Polna luna glede stroškov in v vseh dejavnostih, ne samo na cesti, zmanjšajte hitrost in skušajte biti bolj zbrani. Nekdo vam bo pomagal razumeti določeno situacijo in tako se boste osvobodili večjih bremen. Ljubezensko področje bo proti koncu tedna za nekatere še bolj pomembno od posla in družabnega življenja, še posebej tiste, ki ste v novih razmerjih. Ne bojte se pokazati čustev in se z njimi proti koncu tedna soočiti, saj vas to vodi v zadovoljstvo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Predolge razlage vas v torek, ko boste zaradi vpliva Polne lune malce bolj razdražljivi ne vodijo nikamor. Po pogovoru boste pomirjeni, čeprav se bo vse skupaj začelo dokaj labilno, brez prave osnove. Nekateri vam bodo koristili pri poslu, ob drugih boste spoznali drugačen pogled na svet, kar vas bo osrečilo. Niste neuničljivi, zato si ne nakopljite preveč obveznosti, samo zato, da bi vas vsi lahko občudovali. Ne ukvarjajte se z drugimi, sami morate spoznati, kaj je pomembno in kaj vas resnično osrečuje. Vzemite si v nedeljo čas za družino.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je zanimiv teden, v katerem se bo kariera večkrat znašla nekako na stranskem tiru, kar se vam je v zadnjih časih dogajalo bolj poredko. Glede financ se zopet ustavljate na pol poti. V petek boste končno polni vznemirjenja, izzivov in sprememb. Vse svoje obveznosti boste opravljali korektno in vsekakor ostanite potrpežljivi, dokler se temni oblaki nad vami ne bodo razblinili. Nikar ne pozabite na dan žena!
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Srečo lahko kljub vplivu Polne lune pričakujete na finančnem področju, kjer se boste razbremenili. Dovolj časa bo za vse, kar ste si zastavili, zgodili se bodo določeni premiki, ki vas bodo prebudili. Slediti boste morali sebi in graditi na lastnih izkušnjah, ki jih imate več kot dovolj. Konec tedna obstaja možnost, da boste stopili v ospredje. Prihaja tudi nekaj novih priložnosti za napredek, vendar boste morali slediti drobnemu tisku, še posebej v nedeljo, ko boste malce zmedeni od burnega dogajanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V prvih dneh tedna vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi z naporno situacijo, ki vam očitno ni pri srcu. Z lahkoto se boste z nekom spustili v zanimiv in pogovor in končno boste deležni spodbudnih novic, kar vam dalo motivacijo. Merkur v znamenju rib pa vas opozarja, da ne smete slepo slediti občutkom, saj vas lahko zavedejo. Soočite se v nedeljo v domačem okolju z očitki in razkrijte svoje karte, tako se bo ozračje sprostilo in umirilo. Prekomerno se obremenjujete z zadevami, ki niso pomembne.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V službi v torek, ko nastopi Polna luna pričakujte zmedene situacije. S pomočjo sodelavcev boste zadeve hitro spravili v red. V domačem okolju Dokončajte nekaj pomembnega, še preden vas bodo spomnili. Namesto da bi za nekaj najeli strokovnjaka, se dela lotite sami. Poskusiti ni greh, posebno če gre za novo priložnost. Nikar se v soboto in nedeljo na področju ljubezni ne umaknite in ne začnite spet komplicirati tam kjer to ni potrebno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo sicer nima preveč razumevanja za vaše zamisli, vendar vam bo kljub temu uspelo kar ste si zadali. Spremenite načrte in jih skušajte ohraniti zase. Vedno se borite za to, da vas upoštevajo, proti koncu tedna pa se boste, ko se bo potrebno dokazovati  raje umaknili. Spoznali boste, da zadnje čase preveč delate, ter da vam ostane premalo časa za ljubezenske zadeve in pogovor, s katerim v resnici le odlašate. Dovolili si boste sanjati.

Preberite tudi ASTRO PROFIL ZNANIH: GAŠPER JARNI