Dnevni horoskop za torek 7. maja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 7. maja 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 7. maja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za torek 7. maja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Težko se boste zadržali, da si ne bi privoščili nekaj dobrega, nekaj za svojo dušo. Dovolite si s konjunkcijo med Luno in Venero biti nežni, tudi če nekateri pomena te lastnosti ne razumejo. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Obkrožite se s prijetno družbo in okoljem, ki prebuja globoke zaznave na področju osebne rasti. 

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd.

Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa. Sedaj je pravi čas za počitek, branje, delo na sebi, nego telesa in obisk dobre gostilne. Danes boste zbrani in vaše urejene misli vas bodo razveseljevale na vseh področjih, še posebej na področju financ in posla.

Mir je nad vsem in vse ostalo mu mora biti podrejeno.

Josip Broz Tito

KAKO JE SPANJE POVEZANO Z NEGO KOŽE?

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

Josip Broz – Tito, predsednik SFRJ
Ivan Albreht, slovenski pesnik, pisatelj
María Eva Duarte de Perón – Evita, argentinska političarka
Noni Žunec, slovenski tenorist, operni in koncertni pevec
Marjan Stare, slovenski besedilopisec, pesnik, novinar in igralec
Gašper Tič, slovenski igralec
Marko Milič, slovenski košarkar

Na današnji dan je bilo ustanovljeno Slovensko mladinsko gledališče v Ljubljani. Rodil se je ruski glasbenik Peter Iljič Čajkovski. V Kumrovcu se je rodil jugoslovanski maršal, politik Josip Broz Tito. V Haagu so med kongresom ustanovili Svet Evrope.

Kako se boste odzivali v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste prebudili pozitivne občutke, veselje, navdušenje in veliko aktivne energije.

Katera znamenja zodiaka se boste pohvalila in želela izstopati?

V današnjem dnevu se boste z veseljem pohvalili rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: OSAMLJENOST VAS LAHKO OBOGATI, LAHKO PA VAM ŠKODI in TEDENSKI ASTRO LIFESTYLE NAMIG

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na področju čustev se vam z vplivom lune v biku ponuja nekaj, kar ni podobno vašim običajnim željam. Ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti na področju kariere in denarja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse kar boste doživeli, diši po preveč lepih stvareh, da bi vanje verjeli, saj ste trenutno v fazi, ko ste zelo realni. Svoje zadovoljstvo boste delili z bližnjimi, ki vas bodo sprejemali z nasmeškom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Že nekaj časa vas niso pohvalili, zato se lahko prebudi občutek, da marsikaj delate narobe. Razmislite, če je vse na svojem mestu, potem vas naj malenkosti ne skrbijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Potrebovali boste več zbranosti, da se boste lahko soočali z obveznostmi, ki se bodo vrstile ena za drugo. Odmislite nekaj, kar vas vznemirja in je povezano s finančnim stanjem.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v situaciji, na katero se že dlje časa skrbno pripravljate. Izžarevali boste simpatično energijo, ki bo povzročila, da boste povsod dobrodošli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Spremembe na ljubezenskem področju bodo z energijo lune v znamenju bika prava odločitev, če se želite v prihodnjih dneh počutiti mirno. Na finančnem področju se boste znašli na preizkušnji.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Premislite, če je vredno, da vztrajate, kljub temu da vam vsa opozorila govorijo drugače. Neiskrenost bo tista, ki vas bo na področju medsebojnih odnosov ves čas vznemirjala.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v biku se boste odločili za konkretna dejanja na poslovnem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so vaše možnosti v smeri napredovanja ali izboljšanja položaja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj, kar bo nekdo, ki vam ni najbolj pri srcu povedal vas bo razjezilo in popeljalo v manjše dvome, ki so bili do sedaj potlačeni. Na področju ljubezni bo pomembno, da lahko zaupate.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zadeve, ki ste se jih še pred kratkim bali, se bodo z energijo bika uskladile v takšni smeri, da se boste usmerili k še večji storilnosti. Prav tako si vzemite več časa za šport in sprostitev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Priložnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega bo tista, ki vas bo spravila v razposajeno delovanje. Na področju odnosov se boste želeli pogovoriti iz oči v oči, ne pa preko spleta.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub temu da si tega nekako ne želite, se boste zaradi izrednih idej znašli v središču pozornosti. Namesto da vam je nerodno, se raje priklopite na prijetno energijo in z njo dvignite samozavest.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop od 6. do 12. maja in TEDENSKI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA 2024