Tedenski Lunin horoskop od 6. do 12. maja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. maja
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. maja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. maja

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek skozi dan se bo luna nahajala v znamenju ovna, ob 23.42 uri prehaja v bika. Težko boste sami, veliko bolj bo dobrodošel spontan humor. Razum bo aktiven in polno zaposlen z optimistično naravnanim razmišljanjem. Dan, ki bo poln presenečenj in različnih odzivov. Odločitve bodo zelo hitre, niti za trenutek ne boste podvomili vase, v odličnem stanju bo tudi samopodoba. Če bo kdo preobčutljiv, ga boste postavili pred dejstvo, saj na dolga razpravljanja in razne negativne pripombe ne boste pripravljeni. V večernih urah se lahko začne prebujati lenoba.

Čustvene reakcije, ki se bodo prepletale v podzavesti,  bodo sprožile željo po iskrenem pogovoru. Na področju kariere in denarja boste z veseljem poprijeli za vse obveznosti, všeč vam bo če boste korak pred drugimi. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju vas bo vzpodbujal k številnim nakupom ter zadovoljevanju čutov. Ne bodite presenečeni, če vas bo zajela trma.

Želje, o katerih ste v preteklih dneh razmišljali, boste začeli uresničevati. Pričakujete lahko prijetno toplino, ki se bo širila ter se prepletala tudi v odnosih. Bodite pozorni, da svoje notranje občutke, ki se bodo nizali podate na plano. Ljubezen bo delovala v harmoniji, če vas bo karkoli motilo, se boste znali prilagoditi. Zaradi čutnosti in opojnosti se vam bo kjerkoli boste razprostiralo prijetno okolje. To je dan, primeren za gradnjo trdnih temeljev.

V četrtek se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, zato se boste povezali z mladostno energijo, ki vas bo navdihnila, da pozabite na vse kar je težavno in grenko. Vzdušje se bo sprostilo v pravi smeri, saj boste bolj družabni ter prepričani, da se morate povezovati. Poudarek boste namenili drobnim opravkom in intelektualnem delu. Prebudila vas bodo nenadna presenečenja, vse kar je preveč utečeno, pa vas lahko prične dolgočasiti. V enem trenutku boste želeli živeti raziskovati nemogoče, v drugem trenutku, boste skušali delovati razumsko analitično.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. maja

Begajoče misli bodo drvele na področju dela v površnost, komunikacija bo kratka. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za vse stvari ki so neznane, saj boste bolj radovedni kot običajno. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje. Preveč močno hrepenenje po pozornosti se lahko zaključi v smeri občutka, da za nekoga niste dovolj pomembni. Na ljubezenskem področju boste delovali bolj na površinski ravni, prav tako boste nestrpni.

Obdani s potrebo po varnosti, boste bolj kot na zabavah in druženjih uživali v domačem življenju. Motivirala vas bodo čustva, aktivirale se bodo nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste obotavljali, zato vse stvari ne boste popeljali do konca. Intuicija bo intenzivna, prav tako bodo čustva determinirala osebnost.

Pred vami je ugoden dan za domača dela, kuhanje, pranje, za pomoč in obiskovanje sorodnikov. V negativnem smislu se boste težko znebili raznih dvomov in strahov, težje se boste tudi zbrali. Nežne energije bodo prebudile speča čustva in telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in analiziranje globokih misli. Ne bodite presenečeni, če boste bolj nežni in sentimentalni kot običajno.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi TEDENSKI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA 2024 in OBJETI SVET KOT NAJBOLJŠEGA LJUBIMCA