TEDENSKI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA 2024

Tedenski horoskop za obdobje od 5. do 12. maja napoveduje ugodno energijo, ki vas bo motivirala
Tedenski horoskop za obdobje od 5. do 12. maja napoveduje ugodno energijo, ki vas bo motivirala

Tedenski horoskop za obdobje od 5. do 12. maja napoveduje ugodno energijo, ki vas bo motivirala

Predviden čas branja 7 minut

Sonce bo v znamenju bika osredotočano na dosledne odločitve, ki ne bodo vsebovale niti kančka tveganja. Če hočete osebnostno napredovati, se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno, vse ostalo pa pustite za kasnejše obdobje. Uporabite prijaznost in nagnjenje k sklepanju prijateljstev, da spoznate nove ljudi. Zelo pozorni bodite na vse, kar rečejo, saj bodo besede imele neverjetno moč.

Finančne zadeve bodo tema pogovorov, želeli jih boste urediti, vendar pazite, da se s kom od bližnjih ne zapletete.  Želeli boste biti dobro sprejeti v družinskem krogu, razmišljanje  bo, ko boste želeli odreagirati bolj počasno, vendar učinkovito. Mars v znamenju ovna bo razblinil napačne predstave in dodal več dogajanja v obstoječa razmerja.

Tedenski horoskop za obdobje od 5. do 12. maja napoveduje ugodno energijo, ki vas bo motivirala

Vzeti si boste morali več časa zase, narediti spremembe v svojem urniku, pozabiti na zadovoljevanje potreb in pričakovanj drugih, ter poskrbeti zase.  Zadeve, ki se bodo pokazale kot pomanjkljive, nestvarne in neuresničljive bo Mars želel odstraniti. Nerazumevanje bo pogosto, prav tako tudi pozabljivost, zato skušajte delovati kar se da prijazno.

Venera v znamenju bika bo poskrbela, da se bo na področju čustev vse odvijalo v znamenju harmonije, ki jo boste širili. Ne bo vam težko vzdrževati odnosov, saj boste v sebi čutili, da bi se radi izpovedali.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju raka, leva in device.

Preberite tudi NA KATERE ŽENSKE BO MARS V OVNU NAJBOLJ INTENZIVNO VPLIVAL? in NA KATERE ŽENSKE BO MARS V OVNU NAJBOLJ INTENZIVNO VPLIVAL?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pomembno vam bo, da v ljubezenskem življenju z ljubljeno osebo delujete zelo energično, saj vas bo ves čas prebujala aktivna energija Marsa v vašem znamenju. Ko boste slišali pozitivne komentarje za dejanja, kjer ste pustili velik pečat, se boste razbohotili od ponosa. Energija povezana s čustvi, bo najbolj intenzivno usmerjena, če boste v soboto in nedeljo, ko bo luna v raku dovolj iskreni. Seveda bo pomembno tudi, da verjamete v svoje občutke. Lepe misli namenite nekomu, ki vam je blizu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z energijo Venere v vašem znamenju se boste začeli zavedati, da je lepota življenja odvisna od tega, kako zadovoljni ste s sabo, ter povezani s harmonijo okolja. Da bi se počutili srečni, vam bo dovolj izpoved osebe, ki vam bo dala vedeti, da ji ogromno pomenite. Ko se boste v soboto zaradi neodločne energije lune v raku znašli pred dilemo, se odločajte sami in ne dovolite, da vas notranji mir zmede. Čustvena naklonjenost in pozornost bo v nedeljo prioriteta.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V začetku tedna boste zaradi Marsa v znamenju ovna zaletavi in prepričani da nekaj nujno potrebujete. Pozorni bodite, da ne boste po nepotrebnem preveč zapravljali za nepomembne reči. Nekaj, kar je povezano s področji čustev vam ne bo dalo miru, slutite, da bi lahko nekaj v preteklosti naredili drugače. Priznanje nekoga vas bo konec tedna motiviralo za boj, ki bo pravičen. Držite se obljube, saj lahko napačne poteze kmalu obžalujete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikakor ne boste želeli sprejeti nečesa, kar bo drugim samoumevno. Uporniški duh in trmo bo prebujala energija Marsa v znamenju ovna. Občutek, da ste drugačni od drugih v več pogledih vas bo spremljal, vse skupaj bo predstavljalo večji osebni izziv. Privoščite konec tedna, ko boste izvedeli, da je nekomu nekaj uspelo zmago drugim in se z njimi veselite. Dela v domačem okolju vam v nedeljo ne bo manjkalo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

O občutljivi temi, ki jo v notranjosti premlevate že nekaj časa, boste z energijo Marsa v znamenju ovna želeli spregovoriti ter se posvetovati. Kljub temu, da boste pripravljeni, naredite to premišljeno. Vse oči bodo v sredo, ko nastopi Mlaj in se boste želeli v nečem pokazati uprte v vas. Seveda boste zopet dokazali, da drznost in pogum štejeta. Novice vas lahko v nedeljo zelo razveselijo in popestrijo dan.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ker ste v preteklem obdobju za določeno zadevo žrtvovali tudi veliko svojega prostega časa, boste sedaj pričakovali nagrado, pohvalo ali vsaj informacijo. Ne pozabite pa, da čas z Marsom v ovnu ni najbolj ugoden za sklepanje trdnih zavezništev, podpis pogodb in pogovore povezane z denarjem. Več novih priložnosti boste proti koncu tedna deležni na zasebnem področju. Predlog, ki ga boste podali, bo pod vprašaj postavil finančna sredstva, načrtovana za prihodnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Začetek tedna bo prebudil manjše dvome, zato bo vstop v ponedeljek nekoliko nestabilen. Zgodba, ki vam je pomembna, bo imela več nadaljevanj, želeli si boste, da bi se vse kar je nedoločeno določilo ali zaključilo. Zmotil vas bo nekdo, ki bo zaradi malenkosti izredno posestniški ter nepopustljiv. Pokažite, da takšnega obnašanja ne boste trpeli ali pa se enostavno umaknite. Poskusite se čez vikend, ko bo luna v raku izogibati situacijam, ki peljejo k raznim govoricam.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ponedeljek vam bo energija konjunkcije med Luno in Merkurjem zelo naklonjena. Situacija, v kateri se boste odlično znašli, vam bo za nekaj časa pomagala premagati vaš visok ego. Novica, ki jo v sredo prinaša Mlaj bo omogočila srečno spremembo v družini. Tisti, ki ste vezani, boste dobili v soboto in nedeljo, ko vas bo raznežila energija lune v raku mnogo prijetnih potrditev. Samski se boste končno začeli strinjati s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pazite, da boste povedali tisto, kar boste mislili, v nasprotnem primeru bo v sredo zaradi neugodne konjunkcije kljub Mlaju prihajalo do nesporazumov. Pogovori, ki jih boste proti koncu tedna sprožili, bodo učinkoviti, zato bo čuden občutek, da vas ne razumejo počasi začel izginjati iz obzorja. V petek, bo boste z luno v dvojčkih razposajeni, se boste zabavali v večji družbi, kjer boste opazili osebo, ki bo v vas vzbudila prijetne občutke. Prav tako boste razčistili z razočaranji iz preteklosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo Marsa v znamenju ovna se bo prebudil občutek da prehajate v boljšo pozicijo, čeprav se ne izpostavljate preveč. Nekaj prijaznih besed, ki jih boste sredi tedna deležni kjerkoli se boste znašli, vam bo dvignilo samozavest. Na področju financ se boste določili, da morate ostati na zeleni veji, zato se boste večjemu nakupu, sicer s težkim srcem, raje odpovedali. Potrudite se, da se boste znali nadzirati tudi v prihodnje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vsak trenutek bo v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Merkurjem namenjen razmišljanju o zadevah, ki jih še vedno niste pometli pod preprogo ali izpustili. Ker boste v petek z luno v dvojčkih popolnoma sproščeni, boste presegli sami sebe, saj boste dovolj močni, da naredite pomemben korak, na poti do soočenja. Nedelja prinaša zaradi občutljive energije lune v raku močno neodločnost, povezano s čustvenim življenjem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energije bodo zaradi Marsa v ovnu na trenutke nemirne in napete, zato raje še nekaj časa počakajte, da se vse skupaj razjasni, tudi poslovne ter finančne zadeve, ki niso v ugodnem stanju. Nekaj pomembnega prilagodite tako, da vam bo v prihodnje nekoliko lažje. Nekdo vas bo usmeril kako naprej, zato mu prisluhnite.  Na čustvenem področju ne boste povsem prepričani, ali vam bo uspelo, zato nadaljujte počasi in previdno, saj vas čaka tudi nekaj zapletov.

Preberite tudi STE SE ZNAŠLI V PRIMEŽU ČUSTEV? in KAKŠNA JE RAZLIKA MED APRILSKIM IN MAJSKIM BIKOM?