KAKŠNA JE RAZLIKA MED APRILSKIM IN MAJSKIM BIKOM?

Biki, kakšna je razlika če ste rojeni aprila ali maja?
Biki, kakšna je razlika če ste rojeni aprila ali maja?

Biki, kakšna je razlika če ste rojeni aprila ali maja?

Predviden čas branja 4 minute

Bik je zemeljsko fiksno znamenje, ki mu vlada Venera. Značilni ste po temu, da na vseh področjih delujete stabilno in odgovorno, uživate v lepih stvareh in spoštujete zvestobo. Ko si predstavljate bika, upoštevajte, da je pomembno, ali je rojen v aprilu ali maju, saj se njune značilnosti močno razlikujejo.

Aprilski biki ste neposredni, trmasti in osredotočeni. Vlada vam izključno Venera, kar pomeni, da imate več tipičnih bikovih lastnosti, kot so zvestoba, prizemljenost in iskanje užitkov na vsakem koraku. Znani ste kot dobri začetniki, z zaključevanjem in dokončevanjem pa lahko imate težave. Da bi zaključili projekt, se morate bolj osredotočiti. Ponavadi ste, ko se vam dozdeva, da morda nimate prav popustljivi.

Aprilski biki imate radi varnost in stabilnost v vseh oblikah. Vse vaše odločitve se vrtijo okoli tega, ali se boste počutili udobno ali ne, zato želite dobro službo, denar na svojem varčevalnem računu in zvest odnos. Aprilski biki imate v večini vse bikove lastnosti, ki jih vsi poznamo. Uživate v obdarovanju, romantiki in snubljenju. Premikate se počasi in si vzamete čas, ko uživate.

Biki, kakšna je razlika če ste rojeni aprila ali maja?

Ste odlični partnerji, predvsem zaradi svoje prirojene želje po stabilnosti in osredotočenosti na dolgoročne odnose. Niste samo skrbni, zvesti in ljubeči prijatelji, ampak ste zanesljivi v vseh pogledih. Aprilski biki ste praktični in delujete utemeljeno. Radi imate neposredno in iskreno komunikacijo. Znate si vzeti čas, da izrazite svoje misli, vendar boste pri podajanju odgovora jasni in jedrnati. K izzivom se nagibate z metodičnim pristopom korak za korakom. Pri odločanju dajete prednost stabilnosti in varnosti.

Majski biki ste karierno usmerjeni, saj je vaš sovladar planet Merkur, planet logistike, prav tako vas vodi Saturn s svojim redom in disciplino. Neustavljivi ste, ko gre za dokončanje stvari, ter vedno pripravljeni vztrajati do konca. Biki rojeni maja ste ponavadi bolj odprti za spremembe, saj vas vodi bolj zračen, tekoč tip energije. Vsi biki imate globoko ljubezen do razkošja in cenite vse, kar je estetsko, vendar imate rojeni maja še bolj nenasiten apetit tudi po bogastvu.

Biki, kakšna je razlika če ste rojeni aprila ali maja?

Odlično znate usklajevati delo in zabavo. Spremlja vas pozornost do podrobnosti in sposobnost zelo skrbnega načrtovanja in organiziranja. Prav tako pa ste naklonjeni bikovi težnji po trdem delu in premisleku o situacijah. Običajno ste dva koraka pred vsemi drugimi, ker vedno načrtujete svojo naslednjo potezo in se učite načinov, kako storiti to kar je potrebno najbolj učinkovito.

Ponosni so na to, da dobro opravljajo delo in se nikoli ne ustrašijo nobene naloge. Vedno znajo poiskati neomejeno rezervo energije in motivacije, ko naletijo na izziv, ki ga želijo premagati, ali cilj, ki ga želijo doseči. Tudi v okolju, ki je obdano s stresom in hitrim tempom ostajajo zbrani, na tekočem in organizirani.

Majski biki imajo tudi duhovito, zabavno stran, zato so zaželeni v družbi. Spremembe sprejemajo veliko lažje kot aprilski biki, prav tako so bolj odprti za nove izkušnje. So ekspresivni in odprti v svoji komunikaciji, ter cenijo čustveno povezanost. Izzive sprejemajo kot priložnosti za rast in učenje.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KO SE SREČATA DVE OSEBI, ROJENI V ZNAMENJU BIKA in ALI STE NEPREDVIDLJIVI, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?