Dnevni horoskop za torek 5. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 5. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 5. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 5. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav se nič ne bo odvijalo spontano, vas lahko določene stvari notranje napolnijo in razveselijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skušajte delovati bolj optimistično, le tako se lahko izognete stvarem, ki bi vas lahko pretirano obremenile.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

V hvaležnem srcu, je neskončno poletje.

Celia Thaxter

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Miran Jarc, slovenski pesnik, pisatelj
  • Alojz Peterle, slovenski politik
  • Arjan Pregl, slovenski likovni umetnik
  • Beno Udrih, slovenski košarkar
  • Alberto Gilardino, italijanski nogometaš

Na današnji dan Japonska izstreli raziskovalno sondo proti Marsu. William Bradford Shockley izumi spojni tranzistor. Na modni reviji v Parizu predstavijo bikini. V Angliji začne v prometu veljati prva omejitev hitrosti na svetu. Izhajati začno Kmetijske in rokodelske novice. Rodil se je Tin Ujević, hrvaški pesnik, esejist in Jean Cocteau, francoski pisatelj, filmski režiser. Umrl je Astor Piazzolla, argentinski glasbenik, skladatelj in Walter Gropius, nemško-ameriški arhitekt.

Čemu bi se bilo smiselno danes izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smiselno izogniti prevelikim pričakovanjem.

Katera astro znamenja boste danes dosegala najboljše rezultate?

Najboljše rezultate boste dosegali rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kritiziranje drugih bo zaradi lune v devici mikavno, vendar boste težje našli poti iz slepe ulice, zato se o pravi zgodbi najprej prepričajte, da ne boste po nepotrebnem nekoga užalili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pripravite se na nekaj novega in drugačnega, kar bo zaradi pestre vsebine popestrilo vaš vsakdanjik. Proti večeru se podajte v romantičen podvig, ki lahko zaceli vse rane zadnjega obdobja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z luno v znamenju device se boste znali dobro prilagoditi situacijam, ki tokrat ne bodo enostavne. Reši vas lahko tudi iznajdljivost v komunikaciji in sreča na področju denarja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Veliko bolj uspešni in učinkoviti boste, če se boste povezali z osebami, ki razumejo vaš pogled na stvari. Na zasebnem področju se boste tokrat ukvarjali bolj sami s sabo ter z resnimi dvomi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čustvena energija, vam bo porušila spontane načrte, vendar se nikar ne vdajte prehitro. Prisluhnite svoji notranjosti in svetujte tistim, ki vašo pomoč pričakujejo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi lune v vašem znamenju, ki sicer spodbuja produktivnost boste ko se nekaj ne bo razvilo po vaših pričakovanjih bolj nemirni. Izkazali se boste vsaj pri težjih opravilih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse kar vam bo delovalo dolgočasno, boste znali popestriti, saj si boste izbirali obveznosti, ki so vam pisane na kožo, zato boste zelo razpoloženi tudi za sproščene klepete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V medsebojnih odnosih boste odprto pokazali kaj čutite in kaj si želite. Imeli boste priložnost ujeti razigrano dogajanje. Veliko bolj produktivni boste, če boste sami s sabo zadovoljni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V kolikor boste zaupali, se vam lahko izpolni želja, o kateri sanjarite že dlje časa. Ljubezen bo v sebi skrivala mnogo dobrih in ugodnih rešitev, zato lahko delujete mirno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Določen problem na področju dela si boste v veliki meri naredili sami. Komentarji sodelavcev se bodo stopnjevali in to vas bo vzpodbujalo k temu da se čim prej sestavite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poskusite se čim prej dogovoriti glede novih pogojev, ki vas usmerjajo k boljšemu počutju. V nasprotnem boste zmedeni in težko se boste podali v nekaj, kjer vam primanjkuje razlage.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poslovno življenje in čustva zahtevajo razčiščevanje, kar pa zaradi lune v devici ne bo težko. Spontano srečanje vam bo odprlo povesem novo in drugačno pot, ki bo zelo zanimiva.

Vas zanima: Mesečni horoskop JULIJ 2022