Dnevni horoskop za torek 30. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 30. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 30. januarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za torek 30. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nikar samo ne razmišljate, kaj bi lahko storili, da bi izboljšali situacijo, pojdite raje v akcijo. Rezultati, ki jih že nekaj časa nestrpno pričakujete, vas bodo presenetili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zavedati se morate, da je rešitev bolj preprosta, kot si mislite. Bodite predvsem odločni.

Horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Danes ob 09:04 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

POGOSTI VZROKI NESPORAZUMOV V RAZMERJU

Kaj pravi horoskop za torek 30. januarja 2024?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Franklin Delano Roosevelt, ameriški predsednik
  • Božo Vodušek, slovenski pesnik, esejist, prevajalec
  • Boštjan Hladnik, slovenski filmski režiser
  • Eugene Alden »Gene« Hackman, ameriški filmski igralec
  • Jonas Žnidaršič, slovenski igralec, televizijski in radijski voditelj

A imaš kaj šugerja, šuger?

Jonas Žnidaršič

Na današnji dan skupina The Beatles priredi na strehi svojega londonskega studia Apple Corps svoj zadnji skupni koncert. Rodil se je Abdulah II., jordanski kralj in Filip VI., španski kralj. Rodi se tudi angleški glasbenik Phil Collins, slovenski deskar na snegu Dejan Košir in igralec Christian Bale. Umrl je Ivan Pregelj, slovenski pisatelj in Emilijan Cevc, slovenski umetnostni zgodovinar. Prav tako je umrl nemški avtomobilski konstruktor Ferdinand Porsche.

Kakšno počutje prinaša današnji planetarni vpliv?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo misli budne, čustva skladna in vi zadovoljni.

Katera znamenja zodiaka si boste z veseljem privoščila branje knjige?

Danes se boste z veseljem potopili v branje knjige rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 29. JANUARJA DO 4. FEBRUARJA 2024 in Mesečni horoskop FEBRUAR 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pazite, da nekomu, ki želi zadeve reševati sam, ne boste stopili v osebni prostor. Pustite, da se bo sam odprl in vas vprašal za nasvet. Zmotila vas bo zaznava, ki je zaznamovala dele preteklosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Premislite, preden boste odprli temo iz preteklosti, ki vas bremeni že nekaj časa. Precej boste zmedeni in raztreseni. Poslovno področje bo nosilo s sabo nekaj nedorečenih situacij.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne razmišljajte preveč o tistih stvareh, katere vas v trenutku v podzavesti vznemirijo. Skušajte iz bolj svetle plati s pomočjo lune v znamenju tehtnice pogledati na vse kar vas obdaja in se vam dogaja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar ne izgubljajte več časa za nepomembne zadeve, samo da bi v očeh nekoga izpadli boljše. Zmotilo vas bo, da bodo vsi okoli vas počasni, ležerni in zamišljeni, vi pa boste želeli nekaj čim prej zaključiti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sanjali boste o napredovanju, vendar sedaj ni pravi čas za večje podvige, raje še o vsem skupaj temeljito razmislite, morda pridete do zaključka da vse skupaj niti ni tako zelo nemogoče.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z veseljem se boste kljub vsem obveznostim odpravili na lepše. Na kožo vam bodo pisane bolj nežne in v notranje vzgibe usmerjene energije. Poskušajte si priznati, kaj je tisto, kar vas osrečuje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj, česar ste se v bistvu bali, bo veliko lažje izvedljivo, saj bo vaš um bolj zbran kot v preteklih dneh. Znašli se boste tam, kjer se dogaja največ zanimivega in tam, kjer se lahko nasmejite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prebujali boste prijetne drobne malenkosti, ki vam lahko s pomočjo energije lune v tehtnici polepšajo dan. Zakaj si ne bi vzeli več časa samo zase, ter se posvetili neizpolnjenim željam.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi občutka, da bi morali tudi uživati, ki ga prebuja luna v tehtnici, vam bo ostalo več prostega časa. Usmerite se v tiste pogovore in zadeve, ki imajo zagotovljen pozitiven predznak.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne bojte se zaznav, ki jih bo prebudila kočljiva situacija v službi, saj bo to le trenutni zastoj. S trdo energijo ne boste uspeli, od vas se bo pričakoval umirjen in iskren odziv.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Razmišljali boste o nadgradnji določene naloge, samo da bi se izpostavili, vendar bo pot zelo naporna in vijugasta. Energija lune v znamenju tehtnice se bo dotaknila področja čustev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

S pretiravanjem, ki ni več okusno se čim prej soočite in prenehajte, saj greste nekaterim ljudem s svojim obnašanjem na živce. Sprejmite resnico in povejte stvari takšne kot so.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop od 29. januarja do 4. februarja in KATERO ASTRO ZNAMENJE BO V 2024 VAŠA SORODNA DUŠA?