Dnevni horoskop za torek 29. novembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 29. novembra 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 29. novembra 2022

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 29. novembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Skušajte se, da se izognete težki energiji umsko in telesno čim bolj zaposliti. V pogovorih ne jemljite vsega tako zelo resno, saj bo v zraku energija, ki poudarja netočne in izkrivljene informacije.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dvomi, ki se bodo zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom pojavljali vas lahko usmerijo k temu, da boste vse in vsakogar želeli imeti pod nadzorom.

horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Kaj bi mladost brez dejanj in norosti in kaj bi starost brez spominov in modrosti.

Božidar Eržen

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Carlo Levi, italijanski pisatelj, slikar
  • France Balantič, slovenski pesnik
  • Jacques Chirac, francoski predsednik
  • Aleksander Godunov, rusko-ameriški baletnik
  • Vlado Kreslin, slovenski glasbenik

Na današnji dan Francija in Združeno kraljestvo se sporazumeta o izdelavi nadzvočnega letala Concorde. Oddajati začne TV Zagreb. Predsednik ZDA Johnson ustanovi komisijo za preiskavo atentata na John F. Kennedya. OZN objavi načrt o delitvi Palestine. Drugo zasedanje AVNOJ-a v Jajcu, ustanovitev NKOJ-a. Ustavodajna skupščina odpravi monarhijo in razglasi FLRJ. Francija in Sovjetska zveza podpišeta pakt o nenapadanju. ZSSR in Finska prekineta diplomatske odnose. Rodil se je Stane Vidmar, slovenski telovadec, industrialec in Maine de Biran, francoski filozof. Umrl je Janez Bleiweis, slovenski politik, pisec, urednik in Marija Terezija, avstrijska cesarica.

Zaljubljenost in modrost sta dve sestri, ki se zlasti pri moških nikdar ne ujemata, temveč sta vedno v nasprotju, kjer je ena, druge ni.

William Shakespeare
Kaj se bo dogajalo danes na področju odnosov?

Dnevni horoskop napoveduje, da se vam lahko oglasi nekdo od prijateljev, s katerim že dolgo niste bili v stiku.

Katera astro znamenja boste danes največ časa preživela na telefonu ali računalniku?

Danes se boste največ časa nahajali na telefonu in računalniku rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 28. NOVEMBRA DO 4. DECEMBRA 2022 in Tedenski Lunin horoskop za obdobje 28.11.-4.12.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razmislite, ali delate prav, saj se vam drugi ne morejo večno prilagajati. Egocentrična luna v znamenju vodnarja vam ne bo ničesar olajšala, zato je čas za bolj umirjeno delovanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na pomemben korak ste že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste organizirani in sistematični. Ne bodite na področju financ prezahtevni, raje se prilagodite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Navdušeno boste zadevo, ki vam jo bo nekdo omenil sprejeli brez pravega razmisleka, vendar vam bo že kmalu morda žal. Nikar ne pozabite preveriti vseh pomembnih faktorjev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V zadnjem času se preveč ukvarjate z drugimi ter z njihovimi težavami. Namenite več časa sebi, pazite le pri vožnji, saj boste raztreseni in zasanjani. Naj bo zbranost vaše vodilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Umaknite se iz situacije, ki diši po prerekanju. Energijo boste pridobili skozi pospravljanje stanovanja in poslovnih prostorov. Spoznali boste, da ste sami sebi dovolj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi vpliva lune v vodnarju boste na področju dela in denarja zmedeni in neodločni. Motilo vas bo skoraj vse, čeprav pravzaprav veste, da gre za drobne malenkosti, ki se lahko spremenijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sprijaznite se, da se nahajate v zapletenem obdobju, ko marsikaj poteka drugače od pričakovanega. Najbolj vas bo zmotil nekdo, ki ne izpolnjuje obljub, ki jih je dal pred kratkim.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ker boste nejevoljni in počasni, si nikar ne zastavljajte večjih ciljev, sicer boste vse opravili bolj površno. Raje počakajte, da se negativne energije razblinijo in umaknejo iz obzorja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijeten dan je pred vami, saj imate priložnost, da rešite zadeve, o katerih ste v zadnjem obdobju le razmišljali. Na potezi ste vi, zato ne čakajte, da se bo odzval kdo drug.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju čustev boste nekoliko negotovi, posebno če se še niste dogovorili okoli pomembne odločitve. Izčrpani in raztreseni se boste le s težavo lotili situacije na finančnem področju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Skušajte se tudi vi kdaj poglobiti vase. Tako boste hitro spoznali situacijo in se pripravili na nove korake. Želite si urediti tudi tiste zadeve, na katere morda še niste pripravljeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pričakovali ste bolj umirjeno energijo, okoliščine pa vas prepričujejo, da presenečenjem še zdaleč ni konca. Ujemite pravi trenutek, kar s pomočjo lune v vodnarju ne bo težko.

Vas zanima: ALI ZNATE PRISLUHNITI TER SKUŠATI RAZUMETI?