Tedenski Lunin horoskop za obdobje 28.11.-4.12.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 28. novembra do 4. decembra 22
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 28. novembra do 4. decembra 22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 28. novembra do 4. decembra 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se boste podali z energijo lune v vodnarju, zato bo na prvo mesto stopil ego, ki ga bo težko nadzirati. Ljudem, ki se bodo vmešavali v vas boste tokrat znali reči ne. Prijateljski odnosi bodo zelo pomembni, saj lahko rešite tudi zapleteno situacijo. Bodite odprtih oči in odprtega duha, še posebno kar se tiče profesionalnih priložnosti. Z nastalimi težavami se tudi v torek, ko se bo luna še sprehajala po znamenju vodnarja  ne boste obremenjevali, ampak jih boste pogumno premostili. Čas je ugoden, da začnete nekaj novega, oziroma da dokončate kar ste začeli pred kratkim. Veliko bo govorjenja, manj bo konkretnih dejanj.

Pomembna za vas bo predvsem napredna misel, ki bo gradila dolgoročne načrte in vam podarila upanje na lepši jutri.

V sredo prehaja luna v ribi, nastopi tudi Prvi krajec, zato bo čas namenjen globokim pogovorom in ljubezni. Občutili boste nežnejše energije, ki bodo počasi pronicale v zavest in podzavest. Prijeten počitek in samota bo dopolnilo k boljšemu počutju. Znali si boste pričarati prijetno vzdušje in kramljati, konfliktov tokrat ne bo na vidiku, saj zanje niti ne boste imeli energije. Razpoloženje bo malce nihajoče, vendar se boste kljub temu znašli v pomembnih situacijah, saj bo vaša intuicija nadpovprečna.

Če se nahajate pred izzivi zaradi nepričakovanih motenj, lahko tudi v četrtek iskrena in odprta refleksija znamenja ribi razkrije vašo vlogo v trenutnih dogodkih.

blank

Ugotavljanje sedanjih posledic preteklih dejanj in opustitev zanikanj in trditev vam bo v pomoč pri premikanju naprej z globljo modrostjo, ki podpira bolj prebujeno odzivnost v prihodnosti. Glavni pomen delovanja bo, da se pred izzivi pojavi ponižnost. V petek prehaja luna v znamenje ovna, zato se prebuja močna željo po dogajanju in druženju. Težko boste sami, raje se boste nahajali v večji družbi, kjer bo prišel do izraza tudi simpatičen humor. Razum bo aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem. Čas, ki bo poln presenečenj in različnih odzivov.

Vse kar vas je v preteklih dneh bremenilo se bo tudi v soboto, ko bo luna še v ovnu razjasnilo ter obrnilo v bolj dinamično smer, podkrepljeno s pogumom.

Znali se boste odločati ter poiskati različne načine, da bi se vsi skupaj čim boljše počutili. Sočutje bo okrnjeno, zato se vam tokrat nihče ne bo smilil. Menili boste, da mora vsak sam poskrbeti zase. V nedeljo ob 12.38 uri preide luna v bika, zato se vam lahko pojavi ležernost, prepletena z željo po počitku. Čustvene reakcije bodo intenzivne, še posebej pri tistih, ki v zadnjem času niste najbolj zadovoljni s sabo. Znali boste biti sami s sabo ter odreagirati, ko bo to potrebno, seveda na malce trmast, vendar še vedno diplomatski način.

Pripravljeno za Sensa.si