Dnevni horoskop za torek 28. novembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 28. novembra 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 28. novembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 28. novembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prihaja manjši kaos, povezan s prehitrim intenzivnim dogajanjem, ki ne bo dovolilo počitka. Prestavite težje in resne zadeve, saj ne boste dovolj zbrani, dotaknil se vas bo tudi nekoliko bolj površen pristop.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zmotil vas bo notranji nemir. Hrepeneli boste po druženju in argumentiranju, vendar bodo misli kljub temu razpršene.

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev. Prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo.

Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

V globini zime sem končno spoznal, da je bilo v meni nepremagljivo poletje.

Albert Camus

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Claude Lévi-Strauss, francoski etnolog, antropolog, sociolog in filozof
  • Matjaž Tanko, slovenski novinar in televizijski voditelj
  • Ed Harris, ameriški filmski igralec
  • Slavko Ivančić, slovenski pevec, pianist in glasbeni pedagog
  • Anna Nicole Smith, ameriški fotomodel

Na današnji dan komisija za svetovno in naravno dediščino pri UNESCU vključi Škocjanske jame v seznam svetovne dediščine. Proti Marsu izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 4. Margaret Thatcher odstopi kot premierka in vodja konzervativne stranke. Finska razglasi neodvisnost. V Budimpešti odprt metro. V Londonu ustanovijo Kraljevo družbo, najstarejšo znanstveno družbo. Rodil se je Stefan Zweig, avstrijski pisatelj in Anton Grigorjevič Rubinstein, ruski skladatelj, pianist. Umrl je Ante Marković, hrvaški politik in Leslie Nielsen, kanadsko-ameriški igralec, komik.

Smeh je sonce, ki odžene zimo z našega obraza.

Victor Hugo
Katera znamenja zodiaka se boste danes z veseljem usmerila v šport?

V šport se boste danes usmerjali rojeni v ognjenih znamenjih. 

Katera astro znamenja boste danes največ časa preživela na telefonu ali računalniku?

Danes se boste največ časa nahajali na telefonu in računalniku rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v radovednih dvojčkih lahko na enostaven način prebudite svojo ustvarjalno plat, ter se v miru osredotočite na odpravljanje vseh ovir, ki stojijo na poti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prihaja val energije, ki vam bo pomagal pri reševanju vseh težav, s katerimi se neposredno soočate. Luna v dvojčkih bo vse situacije nekoliko olajšala, zato slabe volje ne bo na vidiku.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odločnost in pogum se bosta z luno v vašem znamenju na vseh področjih delovanja povečala, zato skušajte biti samozavestni, ko boste nizali korake za doseganje svojih ciljev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Postali boste bolj samozavestni, zato izrazite svoje mnenje, da pritegnete pozornost ljudi okoli sebe. Želeli boste narediti spremembe, v smeri, da bi postali nekoliko olj opaženi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ospredje bodo skakale čustvene zadeve, čeprav se boste želeli bolj osredotočiti na delo ali denar. Iščete izboljšave, vendar jih tokrat žal ne boste zaznali na ustrezen način.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prav bi bilo, da bi o pomembni zadevi še nekoliko premislili, čeprav vas bo vpliv lune v znamenju dvojčkov vodil v direktne ter hitre odgovore. Pomembno bo, da bi se ukvarjali tudi s podrobnostmi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sprejmite pameten predlog, ki ga boste deležni v službi. Vsaj za trenutek privoščite mislim, da potujejo spontano. Navdušeni boste nad možnostjo, da bi počeli nekaj novega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Končno boste prišli do spoznanja, kaj bi lahko storili z zadevo, ki vas obremenjuje. Zelo ustvarjalno boste razpoloženi, z izvirnimi idejami boste počasi ter zadovoljno napredovali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S svojimi dejanji boste opozarjali nase, želeli si boste hvale in napredovanja. Nikar pa ne pretiravajte, saj bo zaradi vpliva lune v dvojčkih marsikdo zelo nemiren in nepotrpežljiv.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poslovne in finančne obremenitve bodo od vas zahtevale veliko zbranosti in natančnosti. Prepustite končno odločitev presoji drugih, ter skušajte ohraniti mirne živce.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Glede na lekcijo, ki ste jo doživeli v preteklosti boste lahko dovolj natančno predvideli, kaj se bo zgodilo v pomembni situaciji. Kljub temu, da se določene stvari ne spreminjajo, pričakujte odličen razplet.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi vpliva lune v dvojčkih bo smotrno popustiti, če si ne želite nakopati zamer. Težko bo, vendar ostanite odločni ter potrpežljivi do konca. Kmalu se bo izkazalo, da ste imeli pravi občutek.

Vas zanima: HOROSKOP: MAJHNE SPREMEMBE NAVAD, KI LAHKO NAREDIJO ČUDEŽE ali ALI STE SPOSOBNI BITI ČUSTVENO NAKLONJENI?