TEDENSKI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA 2023

Tedenski horoskop za obdobje 27. novembra do 3. decembra napoveduje prehod Merkurja v znamenje kozoroga
Tedenski horoskop za obdobje 27. novembra do 3. decembra napoveduje prehod Merkurja v znamenje kozoroga

Tedenski horoskop za obdobje 27. novembra do 3. decembra napoveduje prehod Merkurja v znamenje kozoroga

Predviden čas branja 2 minuti

S Soncem v strelcu boste oddajali pozitivno energijo, ki bo privlačila vse tisto kar v danem trenutku potrebujete. V karieri boste želeli spontano brez posebnega truda stopiti na višjo stopničko, če boste verjeli vase, vam lahko morda celo uspe. Ljudje se bodo obračali na vas, dobivali boste zanimive predloge in komplimente. Fokus se pomika k želji po doseganju večjih in boljših rezultatov in povezovanju z nečim, kar diši po optimizmu. Bolj pogosta bodo srečanja, obiski in pogovori, namenjeni temu, da sproščeno poklepetate o vsakodnevnih stvareh ter temu, kaj se je pomembnega v zadnjem obdobju zgodilo.

Področje zdravja ne bo vsebovalo večjih zapletov, negativne vibracije ne bodo intenzivne, pazite se le kakšne poškodbe zaradi nerodnega ali brezglavega delovanja.

To je odličen čas, da opustite slaba prepričanja, da se prenehate smiliti sebi ter da se ozrete v prihodnost stabilno in pokončno z upanjem, da se bo vse uredilo ob pravem času. Začeli se boste izmikati osredotočenosti na podrobnosti, bolj vas bo zanimala širša slika, ki jo boste z iznajdljivim pristopom hitro razvozlali. Zaradi obilice optimistično naravnanih vibracij boste nagnjeni k pretiravanju s svojimi pričakovanji, negovali boste upanje in prebujali napredno vizijo.

Tedenski horoskop za obdobje 27. novembra do 3. decembra napoveduje prehod Merkurja v znamenje kozoroga

Ne odlašajte s pomembnimi opravki.

Nikar ne dvomite o preteklih odločitvah, ki so že za vami, raje poiščite z Merkurjem, ki v petek prehaja v znamenje kozoroga nove rešitve za sedanje situacije in si priznajte pretekle napake, morda se iz tega tudi nekaj novega naučite. Tegobe, negativni prebliski in strahovi, ki so vas bremenili se spreminjajo v sigurnost, moč in vero v boljši jutri, okrepila se bo tudi samozavest.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju leva, device in rib.

Preberite tudi NE ODLAŠAJTE, RAJE UKREPAJTE in SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI SE NEPRESTANO PRITOŽUJEJO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vseh nalog se boste v ponedeljek, ne glede na vpliv Polne lune lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno. Pazite pa na finance, saj bi se lahko zapletli v zgodbo, ki vodi v pogubo. Teden bo prekratek za vse zastavljene načrte, zato boste v petek nemirni in kritično naravnani. Zdelo se vam bo, da vas nihče ne razume. V nedeljo se boste morali v kočljivih situacijah na področju čustev boriti popolnoma sami, kar vas bo nekoliko razžalostilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Imate dovolj časa za odločitev, zato v ponedeljek, ko nastopi Polna luna v dvojčkih ne bodite nemirni in nestrpni. Naredite nekaj tako, kot veste, da je prav, na podlagi svojega občutka, le tako lahko vse skupaj obrnete v pozitivno smer. Nemirnih posameznikov bo v petek dovolj, kar pomeni, da bi bilo priporočljivo, da se umirite preden zanetite konflikt. Tisti, ki ste v resni vezi se boste v nedeljo, ko boste umirjeni pogovarjali o skupnih načrtih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vsi dogovori bodo v torek, ko se bo luna nahajala v razigranih dvojčkih uspešni, bolj topli in prijetni. V sredo, ko se bo luna nahajala v raku, boste delovali počasi, a učinkovito. Združite se z ljudmi, ki imajo podobne interese in dosegli boste kar ste si pred kratkim zastavili.  V nedeljo, ko se bodo dogajale pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov bo pomembno, da ste kar se da iskreni ter prilagodljivi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju kariere si v ponedeljek, ko nastopi Polna luna, ki povzroča kaos z razumom ne boste mogli pomagati. Nikar se preveč ne ukvarjajte z drugimi, posebno pozornost posvetite raje temu, da bo vse na pravem mestu. Težko boste v soboto in nedeljo, tudi če boste uživali pozabili na zadevo, ki vam še vedno odzvanja v mislih. Prav tako vas lahko preseneti kakšen trač, ki ga boste vzeli preveč resno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Končno se boste odločili analizirati svoje življenje, kar vam prinaša še več lepih priložnosti ter občutek, da ste na svoji poti stabilni. Prilagajanje novemu energijskemu ozračju bo boljše od pričakovanj. Poskusite si v soboto in nedeljo odtrgati nekaj trenutkov popolnoma zase, po možnosti v družbi nekoga, ki je vedno zelo zabaven. Obenem vas bo družina prav v tem času potrebovala bolj kot sicer, saj bodo razmišljali o skupnih podvigih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub Polni luni prihajajo dnevi, na katere ste čakali z velikim navdušenjem. Prihaja namig glede nadaljevanja razposajene zgodbe, saj si boste priznali, da nekomu ponovno zaupate.  Če želite doseči v petek zastavljen cilj, boste morali določene prijeme spremeniti ter se prilagoditi. Psihične in fizične spremembe zaupajte osebi, ki vas zna usmeriti. Učinkoviti boste tudi na čustvenem področju, saj vas bo prebudila zanimiva strastna zgodba.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V torek, ko bo luna v dvojčkih boste zbrali več energije in se ustrezno odzvali glede zadeve, ki vam v notranjosti ne da miru. V vaše naročje prihaja v petek, ko Merkur prehaja v znamenje kozoroga nekaj zadev, ki jih že poznate, zato se boste z njimi veliko lažje soočili. Nepričakovane spremembe vas lahko na finančnem področju malce vržejo iz tira. Nič ne bo naključno, zato poiščite rešitev, ki vas bo na osebnem področju razbremenila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar se v ponedeljek, ko nastopi Polna luna v dvojčkih na naslanjajte na odločitev glede sprememb, ki že nekaj časa stopajo v ospredje. Preveč se boste obremenjevali z nečim, kar bi lahko, če bi vprašali za nasvet. Vikend z energijo lune v levu bo pravi čas za soočenja ter odločitve povezane s področjem čustev. Govorice, ki jih bo sprožil nekdo boste tokrat enostavno preslišali ali spregledali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar v ponedeljek, ko vas bo razmetavala energija Polne lune ne spreglejte, da trenutno niste v največji harmoniji s sodelavci. Dobre iztočnice lahko pričakujete konec tedna, ko se boste s prehodom Merkurja v znamenje kozoroga znali zbrati in narediti pravi korak. Na ljubezenskem področju boste začeli v soboto in nedeljo razmišljati v popolnoma drugačnih odtenkih, kot je bilo do sedaj v vaši navadi. Prišli boste do zanimivih spoznanj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj, kar se bo v ponedeljek zaradi vpliva Polne lune zelo zakompliciralo, vas bo kasneje smiselno usmerilo. Pozorni bodite tudi na nekoga, ki vam med vrsticami v bistvu sporoča prave odgovore. V petek, ko luna prehaja v leva se vam nakazuje možnost, da nekaj začnete znova. Začetek bo nekoliko težak, nadaljevanje pa zaradi dobre motivacije in vztrajnega pristopa obetavno. Naj se vam v nedeljo ne mudi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Koncentracija in motivacija bosta v ponedeljek kljub Polni luni izjemni in končno boste lahko na finančnem področju lahko naredili boljši načrt za prihodnost. Prilagodljivost  bo tista, ki bo uredila kaotične razmere in vas usmerila da nekomu prisluhnete. Najbolj zadovoljni in nasmejani boste v nedeljo, vendar kljub temu, ko vas bodo nekaj prosili  nikar ne iščite bližnjic. Godila vam bo čustvena naklonjenost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vodilo, ki vam lahko v začetku tedna marsikaj olajša bo, da ima vsak problem tudi rešitev in lahko predstavlja koristno izkušnjo na daljši rok. Ne smete se preveč naslanjati na napačna dejanja iz preteklosti, saj s tem ne boste pridobili ničesar. Z veseljem boste pomagali drugim ljudem, zato lahko pričakujete prijetno vzdušje, tudi na področju čustev, kjer se boste vezani z veseljem predali ljubljeni osebi.

Preberite tudi HOROSKOP: MAJHNE SPREMEMBE NAVAD, KI LAHKO NAREDIJO ČUDEŽE